Ufa – Minsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jokerit 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 3:2 (2:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Soči – Vladivostok 6:5 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Kunlun 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
6:5 (2:1, 3:2, 1:2)
Admiral Vladivostok
Sobota 10.09.2016, 16:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji všem hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (18:41:27)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání jsme československou stopu nezaznamenali. Žádný český nebo slovenský hokejista nepůsobí v ani jednom týmu.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 36 – 30
    Zásahy brankářů: 25 – 30
    Vyloučení: 5 – 6
    Bodyčeky: 11 – 22
    Vyhrané buly: 45 – 28
    Využití: 3 – 2
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Jedenáctibranková přestřelka je minulostí, domácí hokejisté nakonec uhájili jednobrankový náskok, i když se v závěru třetí třetiny mohli o svůj výsledek obávat. Nakonec to ale pro Soči dopadlo dobře a jeho hokejisté se tak mohou radovat z plného počtu bodů. Vladivostok naopak odejde z tohoto duelu bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Barulin sklapl včas své betony po střele Barbaševa a zřejmě tak dal stop nadějím Vladivostoku, neboť do útoku spěchají jeho spoluhráči, kteří kotouč udrží co nejdále od své branky, aby nepustili hosty do útoku.
     
    59:38
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:34
    Mezitím se z trestné lavice vrátil O´Dell, který se okamžitě zapojil do hry. Soči je v plném počtu.
     
    59:15
    Vladivostok má drtivý tlak, ale domácí hokejisté stále odolávají. Hosté jsou už v šesti hráčích a zkouší to bez gólmana.
     
    58:15
    Po střele Bluma zachytil kotouč Mamkin a okamžitě ho posílá až před hostující branku. Domácí si tak na chvíli mohli oddechnout a už střídají.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:34
    Hosté jdou do další přesilovky. O´Dell vyhodil kotouč do hlediště a dostává za to dvě minuty za zdržování hry.
     
    57:16
    Kapitán domácího celku Ignatuškin si může oddechnout, jeho vyloučení neskončilo vyrovnávací brankou. Nyní je už na ledě a Soči je tedy v plném počtu.
     
    56:32
    Hosté jsou uhnízděni v pásmu Soči a zkouší před Barulinem vyrovnat. Jenže ten se zaskvěl dvěma přesnými zákroky, když postupně zlikvidoval střely Viktora Alexandrova a Jonathona Bluma.
     
    56:04
    Rána Jamese Wrighta končí na pozorném Barulinovi, který tak drží těsný náskok svého týmu. Nicméně hosté zůstanou v pásmu domácího celku, kde se bude vhazovat po levici Barulina.
     
    55:16
    Domácí Ignatuškin zatáhl za záchrannou brzdu v blízkosti domácí branky a dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Hosté tak mají ideální příležitost vyrovnat v početní výhodě.
     
    55:00
    Pět minut mají na to hosté, aby s utkáním ještě něco udělali. Zatím prohrávají o jednu branku, ale domácí hokejisté je zatím k ničemu nepouštějí.
    54:13 Střela Gorškova našla pouze přesnou lapačku Barulina.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Petersson (Fantenberg), 8. Levickij (Mamašev, Pedan), 23. Krikunov (Pedan, A. Kosticyn), 35. Petersson (Gorochov, Krikunov), 36. I. Zacharčuk (O'Dell, Skačkov), 44. Levickij (Petersson, Mamašev) – 19. Tkačjov (Sabolič, Blum), 22. Lugin (Gorškov), 31. Tkačjov (Sabolič), 44. Mnacjan (Gavrilenko, Sabolič), 46. Barbašev (Gorškov)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamašev, Mamkin, Pedan, Fantenberg, S. Kuzněcov, Gorochov – Krikunov, Ignatuškin (C), A. Kosticyn – Petersson, Maxwell, Levickij – O'Dell, I. Zacharčuk, Skačkov – Padakin, Tomilin, Tolpeko.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Blum (C), Bartulis, Koněv, Glazkov, Mnacjan, Gavrilenko – Sajustov, Sabolič, Tkačjov – Lugin, Wright, Gorškov – Barbašev, I. Ivanov, Alexandrov – J. Jakovlev, Makarenko, Kazakov – Sigarjov.

    Rozhodčí: Bělov, Fatějev – Ivanov, Lazarev
    bahis siteleri