Olomouc – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 8:7 (po pr.)
Třinec – Jihlava 5:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:6 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 6:3 (kon.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
8:7 (0:3, 1:2, 6:2 - 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 10.09.2016, 13:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    FILIP KOKOŠKA přispěchal s dorážkou rány Vracovského z mezikruží a rozhoduje. Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    58:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní představení pokračuje! TOMÁŠ ŠMERHA napálil touš z první z levé strany a prostřelil Krasanovského mezi betony. Asistence: Denis Heldák, Filip Zderadička.
     
    54:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je panečku zápas! Krasanovský neudržel ránu Krásného z dálky a dorážkou se prosadil DAVID ŠTEINER. Asistence: Daniel Krásný, Tomáš Šmerha.
     
    53:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. TOMÁŠ VRACOVSKÝ napřáhl na levém kruhu a vymetl pavučiny v bližším horním rohu. Asistence: Lukáš Kaňák, Filip Kokoška.
     
    51:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, já smekám! Plzeň ve vlastním oslabení otáčí šestým gólem v řadě zápas! PETR KODÝTEK ujel všem na ledě a propálil Vecku mezi ruku a tělo. Asistence: Jiří Stráský, Lukáš Kaňák.
     
    50:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí smazali pětibrankový náskok soupeře! LUKÁŠ KAŇÁK propálil od modré vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Vracovský, Filip Kokoška.
     
    47:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Příhra na brankovišti od tyče k tyči v podání Kodýtka z otočky nalezla osamoceného TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, pro kterého nebyl problém zavěsit. Asistence: Petr Kodýtek, Filip Kokoška.
     
    41:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Plzeň se dostává zpět do zápasu! Vecka dělal i vleže, co mohl, na dorážku MARKA RUBNERA pod břevno ale byl krátký. Asistence: Tomáš Vracovský, Filip Kokoška.
     
    40:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí z tlaku těží gól naděje, když se dorážkou na brankovišti prosadil MAREK RUBNER. Asistence: Lukáš Kaňák, Petr Kodýtek.
     
    33:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ se natlačil k levé tyči a nadvakrát vyzrál na Vecku. Asistence: Lukáš Kaňák, Petr Kodýtek.
     
    32:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásně to nyní udělal TOMÁŠ ŠMERHA! V situaci jeden na jednoho se z levé strany natlačil před Zemana, udělal dlouho kličku a přehodil jeho nastavený beton. Asistence: Aleš Furch, Matyáš Hradil.
     
    21:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ale hosté se vydali na rychlý kontr, DENIS HELDÁK se protáhl až před Zemana, kterého nadvakrát překonal. Asistence: Aleš Mareček, David Matějka.
     
    16:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vysoké nahození Kohúta krásně sklepl mezi betony Zemana na led DAVID MATĚJKA a Slavia domácím začíná pořádně utíkat ve skóre! Asistence: David Kohút, Tomáš Duda.
     
    13:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí! Slavia se ihned vrhla do dalšího protiútoku, který zakončil ALEŠ MAREČEK. Asistence: David Matějka, Denis Heldák.
     
    12:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zeman skvěle zasáhl tváří v tvář proti Šmerhovi, na dorážku DAVIDA KOHÚTA již ale dosáhnout nemohl. Asistence: Tomáš Šmerha, David Matějka.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 34. Vracovský (Kaňák, Kodýtek), 41. Rubner (Kaňák, Kodýtek), 42. Rubner (Vracovský, Kokoška), 48. Vracovský (Kodýtek, Kokoška), 51. Kaňák (Vracovský, Kokoška), 52. Kodýtek (Stráský, Kaňák), 54. Vracovský (Kaňák, Kokoška), 64. Kokoška (Vracovský) – 13. Kohút (Šmerha, Matějka), 13. Mareček (Matějka, Heldák), 17. Matějka (Kohút, Duda), 22. Heldák (Mareček, Matějka), 33. Šmerha (Furch, Hradil), 55. Šteiner (Krásný, Šmerha), 59. Šmerha (Heldák, Zderadička)


    HC Plzeň 1929: Zeman (od 33. Krasanovský) – Kačena, Váchal, Kaňák, Sysel, Novák, Krystl (C), Pokorný – Stráský (A), Hanzlík, Kučera, Vavřička, Eret, Chalupa, Kodýtek (A), Kokoška, Vracovský, Roubal, Rubner.
    HC Slavia Praha: Vecka (od 54. Šorf) – Zderadička (C), Krásný, Chládek, Duda, Novák (A), Chvála – Matějka, Fiala, Šteiner, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil (A), Mareček, Kohút, Furch.

    Rozhodčí: Zubzanda – Gerát, Hynek

    Diváci: 141
    bahis siteleri