Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (po pr.) | Martin – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:3 (po pr.)
Trenčín – Nitra 2:1 (1:0 po s.n.) | Zvolen – Žilina 1:3 (kon.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Košice
sk Pátek 16.09.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Partner:
     
    63:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci celok napokon zápas do samostatných nájazdov nepustil, pretože LUKÁŠ HVILA rozhodol už v predĺžení. Asistencia: Milan Kytnár.
     
    43:28
    Košice dali gól!
    Oceliari vstúpili aktívnejšie aj do tretej trtiny a opäť sa im podarilo vyrovnať. Postaral sa o to MAREK BARTÁNUS. Asistencia: Ondřej Šmach.
    29:31 Martin CHOVAN - 3:2
     
    29:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Preislovka domácich o jedného muža ešte pokračovala a Nové Zámky ju využili. Od modrej čiary vystrelil MARTIN CHOVAN a zdalo sa, že puk bol ešte tečovaný, ale napokon bol za úspešného strelca označený práve obranca domácich. Asistencia: Michal Hudec.
    21:05 Gabriel SPILAR - 2:2
     
    21:05
    Košice dali gól!
    Oceliari využili svoju aktivitu a po rýchlom vstupe do tejto tretiny vyrovnávajú na 2:2. Z pravej strany nasjkôr vystrelil Suja, ale jeho puk bol zrazený a spred bránky do do siste dostal GABRIEL SPILAR. Asistencie: Ladislav Nagy, Jakub Suja.
    10:35 Michal HUDEC - 2:1
     
    10:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa opäť ujímajú vedenia. Po výhernom buly v útočnej tretine dostal puk na modrú čiaru MICHAL HUDEC a prudkou ranou prepálil všetkp, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Andrej Sucharda.
     
    07:20
    Košice dali gól!
    Oceliari dávajú gól vo vlastnom oslabení! Na 1:1 vyrovnal hosťujúci kapitán LADISLAV NAGY. Asistencia: Tibor Varga.
     
    01:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hosťujúci gólman Habal si teraz vykorčuľoval z bránky a chcel pomôcť svojmu tímu s rozohrávkou, ale Košičanom to nevyšlo a MILAN KYTNÁR otvára skóre tohto duelu. Asistencia: Andrej Sucharda.

    redakcia

    Branky a nahrávky: 2. Kytnár (Sucharda), 11. Hudec (Sucharda), 30. Chovan (Hudec), 64. Hvila (Kytnár) – 8. Nagy (Varga), 22. Spilar (Nagy, Suja), 44. Bartánus (Šmach)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko – Čížek, Ďurčo, Chovan, Maier, Štindl, Sucharda – Podstavek, Brabenec, Semorád – Lelkeš, Hudec, Fábry – Hvila, Kytnár, Paulovič – Tábi, Hegyi, Dubec
    HC Košice: Habal (Riečický) – Dudáš, Deyl, Šmach, Vašíček, Michalčin, Šedivý – Spilar, Suja, Nagy – Bicek, Hruška, Bartánus – Hričina, Milý, Varga – Šoltés, Klíma, Bartoš Boltun

    Rozhodčí: Baluška, J. Konc – Tvrdoň, M. Orolín
    bahis siteleri