Poprad – Zvolen 3:4 (kon.) | Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Košice – Žilina 6:3 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 25.09.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Konečný (ZIL) – 2 minúty – hákovanie.
    54:12 Peter BARTOŠ - 6:3
     
    54:12
    Košice dali gól!
    Po dvoch góloch Gabriela Spilara a dvoch kúskoch v podaní Ladislava Nagya tu máme ďalšieho dvojgólového strelca! Stáva sa ním PETER BARTOŠ, ktorý odrazený puk dokázal poľahky dopraviť do siete. Asistencie: Radim Hruška, Ondřej Šmach.
    52:25 Michal ŠVIHÁLEK - 5:3
     
    52:25
    Žilina dala gól!
    A je to tak! Žilina vzápätí strieľa svoj tretí gól a opätovne sa doťahuje na domáce Košice. Postaral sa o to MICHAL ŠVIHÁLEK. Asistencia: Peter Húževka.
    51:09 Gabriel SPILAR - 5:2
     
    51:09
    Košice dali gól!
    Bránka Tomáša Tomeka opustila svoje miesto dnes po tretíkrát, ešte predtým ale v jej sieti skončil puk. Košičania sa tak tešia aj z 5. gólu, konkrétne ho strieľa GABRIEL SPILAR. Asistencie: Jakub Suja, Ladislav Nagy.
     
    49:57
    Drábek (ZIL) – 2 minúty – hákovanie.
    48:36 Jakub DRÁBEK - 4:2
     
    48:36
    Žilina dala gól!
    Hostia sa s pukom opätovne presunuli pred Habala, ktorý sa teraz snažil gólu zabrániť všemožnými skokmi. Napokon sa mu to ale nepodarilo, do prázdnej bránky puk zavesil JAKUB DRÁBEK. Asistencie: Marek Hovorka, Denis Rehák.
     
    48:00
    Žilina má k dispozícii presilovku 5 proti 3!
     
    47:44
    Dudáš (KOS) – 2 minúty – vyhodenie puku.
     
    47:40
    Žilina sa usadila v pásme súpera a od modrej čiary vyslala nepríjemnú strelu po ľade. Tá ešte Habalovi vypadla, vďaka pozornej defenzíve ale Košice neinkasovali.
     
    46:56
    Spilar (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    42:58
    Košičania sa dostali do samostatného úniku. Konkrétne sa v ňom ocitol Juraj Milý, ktorý si poriadne veril a chcel si tak Tomeka vychutnať. Po niekoľkých kľučkách šiel do bekhendového blafáku, Tomek špicou betóna puk udržal pred čiarou!
     
    41:45
    Náznak prečíslenia dvoch proti jednému pre Šoltésa a Vargu, Dávid Šoltés to skúsil priamou strelou, ktorú Tomek dokázal nohou vyraziť.
     
    38:30
    Stalo sa tak až v tejto chvíli, kedy Habal výborne zareagoval na tečovaný puk od modrej čiary. Strela Konečného mu ešte vypadla medzi kruhy, kde boli dvaja osamotení hráči Žiliny, ktorí zakončiť nedokázali.
     
    37:10
    Žilina je usadená v útočnej tretine, kde roztáča svoj presilovkový kolotoč.
     
    36:26
    Matis (ZIL) – 2 minúty – vrazenie na mantinel.
     
    36:26
    Suja (KOS) – 4 minúty – hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    30:03
    Stav 4:1 dlho platiť nemusel! S pukom na hokejke sa totiž pred Habalom objavil Stupka, ktorý ešte stratil niekoľko sekúnd prikopávaním hracieho predmetu, napriek tomu však dobre vypálil. Krížna strela sa skončila napokon na mantineli.
     
    28:10
    Ale pozor! Pre Žilinu sa črtalo prečíslenie dvoch proti jednému. To sa ešte podarilo prerušiť Michalčinovi, od ktorého sa ale puk nešťastne odrazil priamo k bránke Košíc. Habal v parádnom zákroku na ľade uspel.
    25:07 Peter BARTOŠ - 4:1
     
    25:07
    Košice dali gól!
    Staré známe nedáš-dostaneš platilo aj v tomto prípade. Košice strieľajú 4. gól, dostávajú sa do trojgólového vedenia a opätovne sú tak na koni. Do listiny strelcov sa zapísal skúsený PETER BARTOŠ. Asistencie: Radim Hruška, Tomáš Klíma.
     
    24:30
    Tak toto bolo poriadne nebezpečné! Boltun síce buly s Holovičom vyhral, avšak útočník Žiliny sa ešte k puku dostal. Následne ho posunul medzi kruhy, tvrdá strela odtiaľ sa pritom zasekla na bočnej sieti bránky.
     
    23:30
    Tento súboj pokračuje aj naďalej. Znie to neuveriteľne, ale puk je pri mantineli zašliapnutý už azda minútu. Nuž, rozhodcovia majú pevné nervy.
     
    21:52
    Tvrdú strelu Václava Stupku zrazil Habal vedľa svojej bránky, kde nestál nik z hostí, kto by mohol na voľný puk zareagovať. Našťastie pre domácich.
     
    19:05
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
    18:00 Marek HOVORKA - 3:1
     
    18:00
    Žilina dala gól!
    Žilina v tejto chvíli donútila Košičanov chybovať a pred koncom prvej tretiny znižuje na 1:3 z jej pohľadu. Hostia mali na ľadovej ploche veľmi veľa priestoru, čo využil krásnou strelou MAREK HOVORKA. Asistencie: Bez asistencií.
     
    16:03
    Dudáš (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    14:06
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    12:38
    Oddychový čas hostí.
    12:38 Ladislav NAGY - 3:0
     
    12:38
    Košice dali gól!
    A ďalší nádherný gól Košičanov, ktorí majú tento zápas jasne vo svojej réžii. Spilar si ešte puk vymenil so spoluhráčmi na modrej čiare, odkiaľ si vykorčuľoval LADISLAV NAGY. Ten ešte spravil dva kroky dopredu a krížnou strelou švihom nedal Tomekovi šancu na zákrok. Asistencie: Radek Deyl, Gabriel Spilar.
     
    12:07
    Matis (ZIL) – 2 minúty – držanie.
     
    11:43
    Konečný (ZIL) – 2 minúty – hrubosť.
     
    11:43
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – hrubosť.
     
    09:40
    Do puku sa navyše poriadne oprel aj Ondřej Šmach, ktorý mal voľný priestor na strelu. Jeho ranu z pravého kruhu na vhadzovanie Tomek betónom vytesnil.
    08:04 Ladislav NAGY - 2:0
     
    08:04
    Košice dali gól!
    Tak toto bola akcia ako z veľkej knihy hokeja! Nagy teraz pri mantineli doslova zosmiešnil troch hráčov Žiliny, ktorých na seba naviazal a následne nechal kombinovať Suju s Dudášom. Puk sa ešte dostal za bránku, odkiaľ ho poslal Suja priamo na hokejku Nagya. LADISLAV NAGY sa tak už mýliť nemohol. Asistencie: Jakub Suja, Martin Dudáš.
     
    05:00
    Varga v rýchlostnou súboji predbehol Brejčáka a na zadnom mantineli sa dostal k puku, ktorý ešte skúšal hodiť medzi kruhy. Nanešťastie pre domácich tu nestál nik, kto by mohol zakončiť.
    02:54 Gabriel SPILAR - 1:0
     
    02:54
    Košice dali gól!
    Košičania si následne vypracovali tlak a svojho súpera zovreli v obrannej tretine, výsledkom čoho bol prvý gól zápasu. Do listiny strelcov sa ako prvý zapísal GABRIEL SPILAR. Asistencia: Jakub Suja.
     
    02:30
    Nagy po peknej individuálnej akcii puk poslal na modrú čiaru, kde už stál na strelu pripravený Dudáš. Ten vypálil priamo do lapačky Tomeka, tomu puk vypadol za bránku.
     
    01:05
    S pukom sa teraz veľmi dobre otáčal Lukáš Handlovský, ktorý z ľavého kruhu na vhadzovanie vypálil napokon príklepom, avšak nízka strela Habala nezaskočila.
     
    00:19
    Suja v náznaku samostatného úniku, avšak po kontakte s telom obrancu padol. Bránka je pritlačená k zadnému mantinelu, pokračujeme za rovnovážneho stavu na ľadovej ploche.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Spilar (Suja), 9. Nagy (Suja, Dudáš), 13. Nagy (Deyl, Spilar), 26. Bartoš (Hruška, Klíma), 52. Spilar (Suja, Nagy), 55. Bartoš (Hruška, Šmach) – 18. Hovorka, 49. Drábek (Hovorka, Rehák), 53. Švihálek (Húževka)


    HC Košice: Habal – Deyl, Dudáš, Vašíček, Šmach, Šedivý, Michalčin – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Hričina – Varga, Milý, Šoltés – Bartoš, Hruška, Klíma
    MsHK Žilina: Tomek – Rehák, Kříž, Cerenok, Brejčák, Macejko, Drábek, Prokop, Gutwald – Matis, Hovorka, Handlovský – Švihálek, Húževka, Sýkora – Stupka, Holovič, Konečný – Gmitter, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Snášel – Smrek, Bednár
    bahis siteleri