Chomutov – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 1:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (1:0 po s.n.)
Mountfield HK – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Sparta 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 02.10.2016, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:34 Jan KNOTEK - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A branka padá až nyní, Olomouc se dostává do tříbrankového vedení. Po závaru před brankou se k puku dostal nejrychleji JAN KNOTEK, jenž přidává druhou branku v utkání! Asistence: Juraj Mikúš.
    26:29 Brett SKINNER - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka domácích hokejistů je nakonec využita! Po snažení za brankou se puk dostal před ní, kde byl naprosto osamocený BRETT SKINNER, jemuž se střelou do levé šibenice povedlo snížit! Asistence: Michal Vondrka a Jan Rutta.
    20:44 Marek LAŠ - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Starty třetin hostům opravdu svědčí! MAREK LAŠ se dostal s pukem po pravé straně až do útočné třetiny a z pravého kruhu se mu povedlo ukrytou střelou překonat Jana Strmeně! Asistence: Martin Vyrůbalík a Branislav Konrád.
    05:04 Juraj MIKÚŠ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc jde do dvoubrankového vedení po dalším rychlém útoku! JURAJ MIKÚŠ dostal puk na pravou stranu, hostující útočník si najel do lepší pozice a takovým nahozením překonal Laca, který nemá čisté svědomí. Asistence: Martin Vyrůbalík a Tomáš Houdek.
    02:14 Martin VYRŮBALÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hned je z toho první branka střetnutí! Olomouc pohodlně tuto výhodu využívá. Martin Vyrůbalík nahodil kotouč rychlou střelou na branku, kde trajektorii změnil JAN KNOTEK, který tak otevírá skóre utkání! Asistence: Martin Vyrůbalík a David Ostřížek.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Skinner (Vondrka, Rutta) – 3. J. Knotek (Vyrůbalík, Ostřížek), 6. J. Mikúš (Vyrůbalík, Houdek), 21. Laš (Vyrůbalík, Konrád), 46. J. Knotek (J. Mikúš)


    Piráti Chomutov: J. Laco (od 6. Strmeň) – Rutta, Skinner, Flemming, Kudělka, Valach, Dlapa, Buchtela, Mrázek – Skokan, Huml, Vondrka (C) – Kaše, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Šťovíček.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Jaroměřský, Ondrušek, J. Galvas – J. Mikúš, J. Knotek, Laš – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Holec, Herman, Burian – Fořt, Matai, Diviš.

    Rozhodčí: Hodek, Krob – Rozlílek, Kokrment

    Diváci: 4012
    bahis siteleri