Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.)
Tampa – Nashville 5:3 (kon.) | Florida – New Jersey 4:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (po pr.)
Washington – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 09.10.2016, 01:30 • Tate Rink, West Point • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:49 Michael CAMMALLERI - 4:2
     
    44:49
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl dvou gólů! Na vrcholku pravého kruhu se do puku opřel MICHAEL CAMMALLERI, Roberto Luongo proti této dělové ráně neměl šanci zakročit. Devils upravují stav zápasu na 2:4 ze svého pohledu! Asistence: Yohann Auvitu a Devante Smith-Pelly.
    39:21 Vincent TROCHECK - 4:1
     
    39:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle si Cory Schneider za rámeček rozhodně nedá! Reilly Smith při napadání obral rozehrávajícího gólmana Devils o puk a posunul jej na Jussiho Jokinena. Finský útočník nadýchaným pasem posléze vyzval k zakončení VINCENTA TROCHECKA, který touto šanci nepohrdl – 4:1! Asistence: Jussi Jokinen a Reilly Smith.
    36:01 Aaron EKBLAD - 3:1
     
    36:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se dostávají již do dvoubrankového vedení, ze svých šancí prostě umí vytěžit maximum! Jonathan Marchessault naprosto nádhernou přihrávkou z pravého křídla našel na levé straně volného obránce AARONA EKBLADA, který už neměl složitou situaci. Nádherný pas! Asistence: Jonathan Marchessault a Keith Yandle.
    25:58 Colton SCEVIOUR - 2:1
     
    25:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek se z ojedinělé akce dostává poprvé v utkání do vedení! COLTON SCEVIOUR si nejprve dojel vlastní nahození, ale prosadit se nedokázal. John Moore se následně snažil rozehrát, nicméně zamířil jen do míst, kde stál právě Sceviour. A ten zcela osamocený před Schneiderem dokázal upravit na 2:1! Obrovská chyba hostujícího obránce. Bez asistence.
    09:45 Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    09:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Takhle se využívá přesilová hra! Keith Yandle si na pravém křídle vyměnil kotouč s JONATHANEM MARCHESSAULTEM, který se posléze dostal ke střele zápěstím. Před bránou navíc skvěle clonil Jaromír Jágr, Schneider toho moc neviděl a stav zápasu je srovnaný! Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
    03:05 Andy GREENE - 0:1

     
    03:05
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku, New Jersey se dostává do vedení! Kyle Palmieri dobruslil puk po pravém křídle a domácí obrana se vůbec nesoustředila na obránce ANDYHO GREENEA, jenž si parádním způsobem najel před bránu a zcela osamocený v pohodě překonal Luonga. Asistence: Kyle Palmieri a Jacob Josefson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 10. Marchessault (Yandle, Huberdeau), 26. Sceviour, 37. Ekblad (Marchessault, Yandle), 40. Trocheck (Jokinen, Smith) – 4. Greene (Palmieri, Josefson), 45. Cammalleri (Auvitu, Smith-Pelly)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Demers, Pysyk, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Marchessault, Malgin, Sceviour – McCann, MacKenzie, Harper.
    New Jersey Devils: Schneider (od 41. Kinkaid) – Greene, Severson, Moore, Lovejoy, Auvitu, Santini – Hall, Zacha, Smith-Pelly – Cammalleri, Zajac, Palmieri – Boucher, Kalinin, Bennett – Josefson, Fiddler, Speers.

    Diváci: 2615 (vyprodáno)
    bahis siteleri