Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.)
Tampa – Nashville 5:3 (kon.) | Florida – New Jersey 4:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (po pr.)
Washington – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 09.10.2016, 01:30 • Tate Rink, West Point • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Aaron Ekblad (FLA) a Travis Zajac (NJD) zamířili rovnou do šaten, oba totiž inkasují pětiminutové tresty za bitku.
     
    58:07
    Keith Kinkaid míří z brány, New Jersey to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    52:52
    Neskutečnou šanci v oslabení měl Travis Zajac! Hostující centr se dostal k dorážce po akci Halla, ale ležícího Roberta Luonga neprostřelil.
     
    52:12
    Tak tohle bylo velice nešikovné od Vernona Fiddlera (NJD). Útočník New Jersey podrazil Marchessaulta a míří na trestnou lavici. Po záběru na výraz Johna Hynese opravdu nevidíme spokojenost na tváři hostujícího kouče...
     
    50:57
    Dvakrát velice nebezpečný byl Vincent Trocheck! Nejprve z mezikruží nezakončoval úplně nejlépe v dobré šanci, krátce nato však orazítkoval tyčku Kinkaidovy brány.
    44:49 Michael CAMMALLERI - 4:2
     
    44:49
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl dvou gólů! Na vrcholku pravého kruhu se do puku opřel MICHAEL CAMMALLERI, Roberto Luongo proti této dělové ráně neměl šanci zakročit. Devils upravují stav zápasu na 2:4 ze svého pohledu! Asistence: Yohann Auvitu a Devante Smith-Pelly.
     
    43:57
    Michael Matheson (FLA) švihnul Kylea Palmieriho holí do obličeje, za což pochopitelně dostává dvouminutový trest.
    39:21 Vincent TROCHECK - 4:1
     
    39:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle si Cory Schneider za rámeček rozhodně nedá! Reilly Smith při napadání obral rozehrávajícího gólmana Devils o puk a posunul jej na Jussiho Jokinena. Finský útočník nadýchaným pasem posléze vyzval k zakončení VINCENTA TROCHECKA, který touto šanci nepohrdl – 4:1! Asistence: Jussi Jokinen a Reilly Smith.
    36:01 Aaron EKBLAD - 3:1
     
    36:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se dostávají již do dvoubrankového vedení, ze svých šancí prostě umí vytěžit maximum! Jonathan Marchessault naprosto nádhernou přihrávkou z pravého křídla našel na levé straně volného obránce AARONA EKBLADA, který už neměl složitou situaci. Nádherný pas! Asistence: Jonathan Marchessault a Keith Yandle.
     
    35:20
    Domácí celek se dostal do přečíslení dva na jednoho! S pukem celou dobu uháněl Derek MacKenzie, kapitán Panterů vzal odpovědnost na sebe, ale gólmana Devils nepřekonal.
    25:58 Colton SCEVIOUR - 2:1
     
    25:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek se z ojedinělé akce dostává poprvé v utkání do vedení! COLTON SCEVIOUR si nejprve dojel vlastní nahození, ale prosadit se nedokázal. John Moore se následně snažil rozehrát, nicméně zamířil jen do míst, kde stál právě Sceviour. A ten zcela osamocený před Schneiderem dokázal upravit na 2:1! Obrovská chyba hostujícího obránce. Bez asistence.
     
    24:32
    Vernon Fiddler se vrátil z trestné lavice a měl obrovskou šanci poslat New Jersey do vedení! Pěkně mu přihrál Devante Smith-Pelly, ale hostující centr tváří v tvář Luongovi mířil nepřesně.
     
    22:24
    Ben Lovejoy byl tvrdě sražen Jaredem McCannem (FLA)! Ten pochopitelně míří na trestnou lavici za vražení na hrazení. Současně je ale vyloučen Vernon Fiddler (NJD) za hrubost, jelikož se rozhodl svého spoluhráče pomstít. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    20:00
    Aaron Ekblad (FLA) je s koncem třetiny vyloučen za držení protihráče, Devils v úvodu druhé dvacetiminutovky čeká přesilová hra.
     
    19:48
    Michael Cammalleri měl velice dobrou šanci vstřelit gól do šatny, ale skákavý kotouč zkrotit nedokázal! Roberto Luongo si zcela jistě oddychnul, neboť ležel bezmocně na zemi.
    09:45 Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    09:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Takhle se využívá přesilová hra! Keith Yandle si na pravém křídle vyměnil kotouč s JONATHANEM MARCHESSAULTEM, který se posléze dostal ke střele zápěstím. Před bránou navíc skvěle clonil Jaromír Jágr, Schneider toho moc neviděl a stav zápasu je srovnaný! Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
     
    09:27
    Domácí celek si vyzkouší první přesilovou hru. Beau Bennett (NJD) inkasuje dvě trestné minuty za hákování.
     
    09:25
    Jared McCann při ponechané výhodě trefil tyčku Schneiderovy brány! Ten měl veliké štěstí.
     
    04:52
    Taylor Hall se před bránou dostával k nebezpečné dorážce! Během toho ho přes hokejku seknul Alex Petrovic (FLA), který to odnáší dvouminutovým trestem.
    03:05 Andy GREENE - 0:1

     
    03:05
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku, New Jersey se dostává do vedení! Kyle Palmieri dobruslil puk po pravém křídle a domácí obrana se vůbec nesoustředila na obránce ANDYHO GREENEA, jenž si parádním způsobem najel před bránu a zcela osamocený v pohodě překonal Luonga. Asistence: Kyle Palmieri a Jacob Josefson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 10. Marchessault (Yandle, Huberdeau), 26. Sceviour, 37. Ekblad (Marchessault, Yandle), 40. Trocheck (Jokinen, Smith) – 4. Greene (Palmieri, Josefson), 45. Cammalleri (Auvitu, Smith-Pelly)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Demers, Pysyk, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Trocheck, Smith – Marchessault, Malgin, Sceviour – McCann, MacKenzie, Harper.
    New Jersey Devils: Schneider (od 41. Kinkaid) – Greene, Severson, Moore, Lovejoy, Auvitu, Santini – Hall, Zacha, Smith-Pelly – Cammalleri, Zajac, Palmieri – Boucher, Kalinin, Bennett – Josefson, Fiddler, Speers.

    Diváci: 2615 (vyprodáno)
    bahis siteleri