Vsetín – Přerov 5:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:5 (kon.) | Letňany – Sparta 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Tábor 5:4 (po pr.) | Jihlava – Pardubice 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 5:3 (kon.)
Chomutov – Kobra 2:3 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 6:0 (kon.)
Warriors Brno – Zlín 1:6 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 1:9 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Liberec 4:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Kobra Praha
Neděle 09.10.2016, 12:00 • SD ARÉNA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. V Chomutově se od dvanácti hodin představí celek Kobry Praha, kteří prozatím nasbírali tři body. Utkání začíná ve 12:00.
     


    PIRÁTI CHOMUTOV (V – P – V – V – P)
    9 zápasů, 15 bodů (5-0-0-4)


    Mladší dorostenci chomutovského celku jsou zatím na čtvrté pozici západní skupiny. Během devíti utkání nasbírali patnáct bodů za pět výher a čtyři prohry. Nejproduktivnějším hráčem je Eric Mežnar, jenž má na svém kontě 14 bodů.

    Poslední utkání
    Chomutov 5:0 Ústí nad Labem
    Sparta Praha 4:1 Chomutov
    Chomutov 3:2 Kladno
    Karlovy Vary 1:3 Chomutov
    Chomutov 1:4 Plzeň
     


    HC KOBRA PRAHA (P – P – P – P – V)
    8 zápasů, 3 body (1 – 0 – 0 – 7)


    Nováčku soutěže se zatím moc nedaří. Kobře se povedlo vyhrát pouze jedno utkání, a to proti neméně trápícímu se PZ Kladnu. Naposledy Kobra doma prohrála s ústeckým Slovanem.

    Poslední utkání
    Kobra 2:5 Ústí nad Labem
    Sparta 15:0 Kobra
    Kobra 2:11 Litvínov
    Kladno 9:3 Kobra
    Kobra 5:4 PZ Kladno
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Petrásek, Vaněk, Ferbas, J. Matějka, Herles, Kastner, Klika – Králíček, Zahrádka, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

    HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Suda, Skalík – O. Matějka, Ribarovski, Altrichter, Jaroš, Koval, Doležal, Šubert, Kapal, Ksandr, Rubeš.

    Rozhodčí: Hucl – Jelínek, Jakešová.
     
    Oba celky se již zdraví na modrých čarách. Utkání devátého kola tak začne za pár okamžiků. Sledujte náš přenos!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Domácí vyhráli vhazování a nyní kombinují v obranném pásmo. Následně se budou chtít prodrat do nějakého zakončení.
     
    00:44
    To se jim nepovedlo, a tak se po levé straně prodíral individuálně Jakub Střeštík. Tomu se ale nakonec do zakončení projít nepovedlo.
     
    01:24
    Piráti se pokoušeli rozjet akci přihrávkou z obranné třetiny do útoku. Přihrávka ovšem nebyl zachycena, a tak jsou u puku hosté.
     
    01:53
    Nyní si ovšem domácí zahrají přesilovku. Zoran Fiala míří na dvě minuty na trestnou lavici poté, co fauloval za brankou.
     
    02:31
    Po kombinační hře se k puku na modré čáře dostal Eric Mežnar, kterému se svou dělovkou nepovedlo překonat pozorného brankáře. Ten puk následně ukryl v lapačce.
     
    02:56
    Další kombinace byla zakončena dalším pokusem Erica Mežnara. Slovinský útočník si sjel mezi kruhy, ale ani nyní nepřekonal Oldřicha Cichoně.
     
    03:24
    Domácí sice opět hnali puk do brankoviště, ale ani nyní se tam neprosadili. Kobře se následně povedlo poprvé v oslabení vyhodit.
     
    03:53
    Hosté v plném počtu.
     
    04:28
    Přesilová hra čeká také Kobru. Matěj Kastner si počínal nedovoleně a po faulu loktem putuje na trestnou lavici.
     
    04:57
    Do útočného pásma se zatím dostali ale jen Piráti, kterým se zatím nepovedlo žádnou ze svou akcí zakončit střeleckým pokusem.
     
    05:27
    Pražský celek se následně sice dostal do útoku, ale tam si ani nepřihrál. Piráti tak poslali kotouč pryč z pásma.
     
    05:46
    A následovala první velká šance! Lukáš Benda si najel po pravé straně až do brankoviště, kde se mu ale nadvakrát nepovedlo překonat skvěle zasahujícího Cichoně!
     
    06:28
    Domácí v plném počtu.
     
    06:54
    Krásná akce domácích hokejistů! Michal Gut objel branku a servíroval kotouč na hůl volného Erica Mežnara, který ani nyní nepřekonal Oldřicha Cichoně.
     
    07:40
    Zajímavě to nyní zkoušeli hosté. Nahození na branku bylo ztečované a skončilo jen těsně vedle tyčky chomutovského brankáře.
     
    08:18
    Následný útok domácích hokejistů ukončen poté, co trojice hráčů vjela do pásma dříve, než to umožňují pravidla. Bude se vhazovat ve středu ledové plochy.
     
    08:51
    Stejným prohřeškem se provinili i hosté. Ti vjeli po levé straně do pásma, ale nalezeni byli jen v ofsajdovém postavení. Vhazování ve středu hřiště.
     
    09:19
    Jeden z hráčů napadal rozehrávku domácích, ačkoliv mu byl signalizován ofsajd. Píská se tedy úmyslné postavení mimo hru a vhazovat se bude před brankářem Kobry.
     
    10:02
    Individuální akce Erica Mežnara. Ten si po pravé straně najel do útočného pásma a přes obránce zakončoval. Branku Kobry ale nakonec minul.
     
    10:34
    Piráti jsou nadále v útočném pásmu. Střela z pravého kruhu byla ovšem zastaven dnes skvěle chytajícím brankářem Cichoněm.
     
    11:23
    A po dalším závaru před hostující brankou, se bude vhazovat na straně opačné. Hosté dokázali vyvést kotouč a vybojovat buly.
     
    11:42
    Ke tvrdé střele se od modré čáry dostal Dominik Ferbas. Ten ale z levé strany nedokázal překonat pozorného hostujícího brankáře!
     
    12:34
    Na druhé straně to střeleckým pokusem zkoušel Lukáš Kapal. Jeho střelecký pokus ovšem skončil v lapačce připraveného brankáře.
     
    13:28
    Pár sekund se již bojuje o puk ve středním pásmu. Domácí hokejisté jsou sice aktivnější, ale stále se jim nepovedlo dát vedoucí branku.
     
    13:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po faulu domácích obránců se pískal nájezd. K němu se postavil LUKÁŠ KOVAL, kterému se povedlo o brankáře skórovat. Hostující útočník měl v této situaci velké štěstí, Kobra vede!
    13:47 Lukáš KOVAL - 0:1
     
    14:22
    Piráti se sice vydali do útočného pásma, ale tam se jim nepovedlo nic vymyslet. Puk se tak dostal až k brankáři Dobešovi, jenž hájí modrobílou branku.
     
    14:42
    Domácí se dostali následně do ofsajdového postavení, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu. Začíná nám poslední pětiminutovka první třetiny.
     
    15:18
    Za nedovolené bránění ve středu ledové plochy je potrestán hostující Zoran Fiala. Ten putuje na lavici hanby podruhé v utkání.
     
    15:58
    Domácím se zatím nepovedlo usadit se v útočném pásmu. Severočeši to ovšem stále zkoušejí, a tak uvidíme, zda budou úspěšní.
     
    16:44
    Od modré čáry nahazoval jeden z domácích obránců, puk ovšem před brankou nikdo nedokázal tečovat. Kombinace pokračuje.
     
    17:18
    Hosté v plném počtu.
     
    17:37
    Hosté se dostali po skončení oslabení do útoku, kde vybojovali početní výhodu pro sebe. Za podražení je vyloučen Dominik Herles.
     
    17:50
    Kobra se dostala s pukem do brankoviště, kde se ale ani jednomu z hráčů nepovedlo zakončit. Piráti tak následně vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    18:24
    Po střele od modré čáry se k dorážce dostával další hostující hráč. Tomu se ovšem svým pokusem nepovedlo přehodit beton Jakuba Dobeše.
     
    19:02
    Hosté to zkoušejí z každé pozice. Od modré nahazoval Jakub Střeštík, jenž trefil pouze bránící hráče před sebou. Kotouč byl následně vyhozen.
     
    19:37
    Domácí v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina je za námi. Domácí celek zatím prohrává s Kobrou Praha 0:1, protože se ve čtrnácté minutě prosadil z trestného střílení Lukáš Koval. Domácí jsou sice střelecky aktivnější, ale všechny pokusy končí na pozorném Cichoňovi.

    Druhá třetina začne přibližně v 12:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Michal Gut se hned po vhazování prodíral po pravé straně do pásma, kde byl ovšem bleskově zastaven. Nyní se o puk snaží bojovat.
     
    20:34
    Z této akce se domácím nakonec povedlo vybojovat přesilovou hru. Oldřich Matějka usedá na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty.
     
    21:15
    Piráti zatím nic nevymysleli, hosté se tak dostali ke kotouči a bez rozmýšlení jej vyhodili pryč z obranného pásma.
     
    21:45
    Stále se Pirátům nepovedl dostat se do útočného pásma. Nyní se vhazuje ve středním pásmu, kotouč totiž skončil mezi střídačky.
     
    22:06
    Dominik Vaněk se dostával po levé straně do zakončení. Před brankářem byl naprosto sám, ale překonat se mu jej nepovedlo!
     
    22:34
    Hosté v plném počtu.
     
    23:13
    Domácí se dostávali po neúspěšné akci Kobry do zakončení. Lukáš Benda hledal před brankou spoluhráče, kterému se ale nepovedlo ideálně zakončit.
     
    24:06
    Domácí to zkoušejí, ale zatím se jim nedaří. Kobře se navíc daří v pohodě dostávat k puku, nyní jeden vyhodili až na zakázané uvolnění.
     
    24:19
    Z levého kruhu to střelou tahem následně zkoušel Matěj Kastner. Jeho pokus byl ovšem vyrážečkou pozorného brankáře sražen mimo ohrožení-
     
    25:19
    Stále se domácím nedaří vyrovnat. Kobra se dostává do útoku, kde šetří drahocenné sekundy, ale taktéž se jí nedaří své akce zakončovat.
     
    26:00
    Šance domácích! Střela z mezikruží, kterou vyslal Michal Gut, padala do brankoviště. Zde se ale nedokázal nikdo z domácích prosadit!
     
    26:29
    Lukáš Kapal z levého úhlu nahazoval do brankoviště Jakuba Dobeše, který si ovšem jeho pokus dokázal pohlídat. U puku domácí.
     
    27:19
    Kobře se i nadále daří držet čas. Další snažení domácích bylo ukončeno poté, co byl kotouč vyhozen až k brance Dobeše.
     
    28:20
    Eric Mežnar se ze středního pásma prodral až do zakončení, kde byl lehce podražen. Slovinskému útočníkovi se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    28:48
    Zajímavě přihrával před branku jeden z domácích. Tuto přihrávku jeho spoluhráči nečekali, a tak se k němu nikdo v bílém nedostal.
     
    29:31
    Udeřit tak mohli hosté. Matěj Jaroš se hnal sám na brankáře, ale brzy byl dobruslen. Zakončoval na dlouhou ruku a jeho zakončení nebylo tak geniální.
     
    30:16
    Ležícího brankáře se nyní pokoušel překonat další domácí hráč. Ten ovšem nezvedl kotouč, a tak puk jen proletěl kolem hostujícího mága.
     
    30:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se už domácí celek konečně dočkal! Po přihrávce zpoza branky se k puku dostal naprosto osamocený MICHAEL HOFRICHTER, kterému se povedlo překonat Oldřicha Cichoně! Asistence: Stanislav Vrhel.
    30:44 Michael HOFRICHTER - 1:1
     
    31:29
    Snažení domácích bude pokračovat poté, co míří Oldřich Matějka na trestnou lavici. Hostující hráč krosčekoval domácího hráče.
     
    32:29
    Piráti si přesně minutu nahrávali, ale ke střele se nedostali. Následně je zradila přesnost, a tak vymýšlejí novou kombinaci.
     
    33:21
    Následná kombinace byla opět zdlouhavá. Zakončena byla technickou střelou Erica Mežnara, která byla zblokována nad branku.
     
    33:29
    Hosté v plném počtu.
     
    34:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté si berou své vedení zpátky! JAN KSANDR se na pravé straně elegantně prodral do zakončení a střelou o brankáře překonal Jakuba Dobeše podruhé utkání! Asistence: Jakub Altrichter.
    34:10 Jan KSANDR - 1:2
     
    34:35
    Ale je tu další trest. Daniel Suda inkasuje dvouminutový trest za faul loktem. Domácí tak mají šanci na vyrovnání stavu.
     
    35:03
    Ale zatím to tak nebezpečně nevypadá. Severočeši kombinují za svou brankou a do zakončení se jim zatím nedaří projít. Uvidíme, co se jim nakonec povede vymyslet.
     
    35:52
    Dlouhá kombinace domácích byla nakonec zakončena nepřesnou přihrávku. Piráti dnes nehrají nejlepší zápas podle svých představ.
     
    36:16
    Hned po buly byla přihrávka domácích hokejistů zachycena a puk následně poslán až do středního pásma. Přesilovka domácích je u konce.
     
    36:35
    Hosté v plném počtu.
     
    36:45
    A pokračovat se bude přesilovkou Kobry. Jan Šafránek nebezpečně u mantinelu fauloval, a tak dostává dvě minuty za faul loktem a následných deset minut za nesportovní chování.
     
    37:40
    Hosté poctivě kombinovali a následně se dostali do šance. Pokus Vítka Šuberta z pravého kruhu ovšem skončil jen na hrudi brankáře Dobeše!
     
    38:03
    Po střele od modré čáry následoval závar před brankou Dobeše. K vyraženému kotouči se sjížděli hráči, ale ani jeden z nich puk do branky neposlal.
     
    38:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    V oslabení se nakonec prosazují domácí hokejisté, jenž vyrovnávají na 2:2! ERIC MEŽNAR uzmul bránícímu hráči kotouč, vydal se s ním do útoku a bekhendovým pokusem o tyčku skóroval! Bez asistence.
    38:32 Eric MEŽNAR - 2:2
     
    38:45
    Domácí v plném počtu.
     
    39:32
    Rychlá akce hostujícího celku. Ke střele se z pravého kruhu dostal Zoran Fiala, jenž svou střelou trefil pouze beton připraveného brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina utkání. Domácím se povedlo v jednatřicáté minutě vyrovnat díky Michaelu Hofrichterovi. Hosté si sice vzali své vedení zpět, ale v oslabení dokázal vyrovnat Eric Mežnar.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 13:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    U puku jsou hosté, kteří kombinují v obranném pásmu a směrem dopředu se zatím neženou. Zatím drží výborný výsledek.
     
    41:08
    Jakub Altrichter se po levé straně dostal do zakončení. Střelou zblízka se mu ovšem Jakuba Dobeše překonat nepovedlo!
     
    41:53
    David Petrásek se k pukem dostával do zakončení, ale byla mu vyseknuta hokejka. Domácí hráč si ji hned sebral a pokračoval v akci. Piráti kombinují.
     
    42:41
    Do střeleckého pokusu hostujícího celku se položil domácí obránce, jenž jeho střelu tělem zablokoval. Pokračuje se útokem Chomutova.
     
    43:04
    Domácím je nabídnuta přesilovka. Daniel Suda na levé straně podrazil pronikajícího hráče Pirátů.
     
    43:56
    Domácím se ovšem zatím nepovedlo zakombinovat. Stále se svěřenci Radka Šípa pokouší vymyslet nějakou akci.
     
    44:36
    Hosté pohodlně sbírají puky a posílají je do středního pásma. Přesilovky domácímu celku dnes opravdu nevycházejí.
     
    45:04
    Hosté v plném počtu.
     
    45:21
    Hostující brankář byl nyní připraven proti rychlému nahození Davida Petráska. Oldřich Cichoň puk ukryl ve výstroji a přerušil hru.
     
    46:05
    Po levé straně postupoval Eric Mežnar, do nějž byl zapíchnuta hokejka jednoho z hostů. Vylučovat se ovšem nebude.
     
    46:22
    Rozhodčí následně píská zakázané uvolnění poté, co hráči Kobry Praha poslali kotouč až za branku Jakuba Dobeše.
     
    47:12
    Stanislav Vrhel se prokličkoval útočným pásmem a dostal se až před brankáře. Toho ale střelou z úhlu nakonec nepřekonal.
     
    47:49
    Výpady na obě strany byly nakonec ukončeny střeleckým pokusem Lukáše Kovala. Ten ovšem trefil jen lapačku připraveného brankáře.
     
    48:18
    Velká šance domácích! Eric Mežnar projel po pravé straně do zakončení, předal kotouč na opačnou tyčku Michalu Gutovi, ale ten nepřekonal Oldřicha Cichoně, který předvedl úžasný zákrok!
     
    49:12
    Piráti kombinují v útočném pásmu, kde se jim ale nedaří vymyslet akci, která by je proti aktuálně poslednímu celku dostala do vedení.
     
    50:10
    Lukáš Kapal se dostal k puku a zkoušel z levého kruhu překvapit brankáře. Jeho střela po ledě byla pro Jakuba Dobeše lahůdkou.
     
    50:47
    Zbytečným krosčekem po odpískání se prezentoval Eric Mežnar. Chomutovský hráč tak inkasuje dvouminutový trest.
     
    51:15
    Pirátům se důrazem povedlo vybojovat kotouč a pomalu jej poslat až do obranného pásma pražského celku.
     
    52:01
    K dorážce se po zákroku Jakuba Dobeše dostával hostující Jakub Střeštík. Ten ale roztahujícího se brankáře nepřekonal!
     
    52:47
    Domácí v plném počtu.
     
    53:02
    Hned po skončení přesilovky musel krýt střelu z levého kruhu hostující brankář. Ten si ale s takovými pokusy dnes ví rady.
     
    53:27
    Eric Mežnar se dostal k puku a zpoza branky jej posílal před ní. Tam se mu ale nepovedlo nikoho najít, trefil totiž vyrážečku pozorného brankáře.
     
    54:15
    Piráti stupňují svůj tlak a vysílají hodně kotoučů směrem na Cichoňovu branku, který je dnes ovšem velice pozorný a chytá výborně.
     
    54:32
    Hostům se povedlo vybojovat útočné pásmo, a tak se bude vhazovat po levici Jakuba Dobeše. Dočkáme se do konce periody ještě nějaké branky?
     
    55:12
    Šanci budou mít Piráti. Jakub Střeštík podrazil po pravé straně postupujícího hráče, a tak si odsedí svůj trest.
     
    55:34
    Od modré čáry to zkoušel nahazovaným kotoučem Matěj Kastner. Jeho pokus ovšem nikdo netečoval a ten tak skončil na betonech brankáře.
     
    56:16
    Nyní se ovšem hosté dobře brání a již podruhé se jim daří vyhodit kotouč z obranného pásma. Vzchopí se ještě Piráti?
     
    56:54
    Josef Koláček byl u pravé tyčky a měl čas na zamíření. Pod víko se mu ovšem nepovedlo zakončit, a tak se pokračuje za stavu 2:2.
     
    57:12
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Právě se rozebíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Jak to tak vypadá, tak utkání pomalu a jistě míří do prodloužení.
     
    58:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl, hosté se dostávají do luxusního vedení v předposlední minutě utkání! Po levé straně ujel hostující OLDŘICH MATĚJKA, kterému se střelou o tyčku povedlo vstřelit dost možná rozhodující branku! Bez asistence.
    58:23 Oldřich MATĚJKA - 2:3
     
    58:58
    Dvaašedesát sekund před koncem třetí periody se bude vhazovat před brankou domácího brankáře. Radek Šíp si vyžádal oddechový čas.
     
    59:32
    Piráti se pokoušejí dostat do útočného pásma, ale Kobra skvěle brání. Domácí ani nebudou mít možnost odvolat brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    Hosté se radují opravdu velkolepě, aby ne, poprvé v ročníku vyhrávají utkání na venkovní půdě, dokonce je to jejich první bod venku!

    O osudu utkání rozhodl v devětapadesáté minutě Oldřich Matějka, jenž skóroval z levého kruhu střelou o brankovou konstrukci. Domácím se na tuto branku už nepovedlo odpovědět.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u hokeje zase někdy nashledanou. (14:02:50)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 31. Hofrichter (Vrhel), 39. Mežnar – 14. Koval (TS), 35. Ksandr (Altrichter), 59. Matějka


    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Petrásek, Vaněk, Ferbas, J. Matějka, Herles, Kastner, Klika – Králíček, Zahrádka, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.
    HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Suda, Skalík – O. Matějka, Ribarovski, Altrichter, Jaroš, Koval, Doležal, Šubert, Kapal, Ksandr, Rubeš.

    Rozhodčí: Hucl – Jelínek, Jakešová.
    bahis siteleri