Philadelphia – Anaheim 2:3 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 3:2 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (kon.)
Montreal – Arizona 5:2 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Colorado 0:4 (kon.)
Minnesota – Toronto 3:2 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Calgary – Carolina 2:4 (kon.)
Edmonton – St. Louis 3:1 (kon.) | Vancouver – Buffalo 2:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
New Jersey Devils
Pátek 21.10.2016, 01:15 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Na trestnou lavici zamířil David Backes, který se tam zbytečně pouštěl do Taylora Halla. Devils si berou oddychový čas, po němž budou mít přesilovku 6 na 4.
    58:45 Patrice BERGERON - 2:1
     
    58:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je velice tvrdá rána pro hostující hokejisty, kteří inkasují minutu a čtvrt před koncem třetí třetiny! PATRICE BERGERON dostal kotouč na vrcholky kruhů, odkud se mu přesnou střelou povedlo dát svojí první branku ve svém prvním utkání v sezóně. Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.
     
    53:04
    Vern Fiddler zbytečně fauloval před svým brankářem. Hostující útočník tak inkasuje dvě minuty v nejméně vhodný okamžik.
    49:47 Brad MARCHAND - 1:1
     
    49:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Veškerou zodpovědnost na sebe vzal domácí snajpr BRAD MARCHAND! Ten projel po pravé straně do pásma a rychlou střelou k levé tyčce vyrovnal stav utkání na 1:1! Asistence: John-Michael Liles a Colin Miller.
     
    48:41
    David Backes nyní projel do útočného pásma a rychlou střelou ohrožoval Coryho Schneidera. Ten byl proti jeho pokusu připraven i nyní!
     
    46:19
    Schneider si nyní poradil s pokusem Davida Backese, jenž se dostal ke střele z blízkosti. Následně Devils puk vyhodili.
     
    45:02
    John Moore si podržel pronikajícího Davida Backese a Boston má tak možnost přesilovky! Povede se domácím vyrovnat?
    44:14 Kyle PALMIERI - 0:1
     
    44:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Tato přesilovka je využita po třiceti sekundách a my vidíme první branku utkání! Střela KYLEA PALMIERIHO z levého kruhu trefila brusli bránícího hráče, od které se puk odrazil mezi betony bezmocného Raska! Asistence: Damon Severson a Jacob Josefson.
     
    43:44
    Je tu přesilovka pro Devils! Taylor Hall zatáhl puk do pásma a posunul jej Greenovi, jenž byl v zakončení hákován. Bergeron již sedí na trestné lavici.
     
    43:09
    Nyní se domácí dostali ke střele z levé strany, která byla Schneiderem vyražena před sebe. Následný bekhendový pokus skončil mimo tři tyče!
     
    36:48
    Hosté si zahrají svou první přesilovku. Brad Marchand sekl Damona Seversona za brankou a bude tak prvním potrestaným medvědem v utkání.
     
    30:05
    Devils se dostali do dobré příležitosti. Adam Henrique se s pukem nacpal do brankoviště, ale skvěle zasahujícího brankáře nepřekonal!
     
    26:13
    První velká šance utkání! Patrice Bergeron pálil z levého kruhu k tyčce, od které se puk odrazil pod výstroj roztahujícího se Schneidera!
     
    25:53
    Taylor Hall ujel do úniku, který ovšem nezakončil gólově. Následně si hvězdný útočník počínal nedovoleně, a tak je tu další trest pro hosty.
     
    24:06
    Uvidíme první přesilovou hru. Travis Zajac si počínal při bránění nedovoleně a za hru vysokou holí si půjde odsedět dvouminutový trest.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 50. Marchand (Liles, C. Miller), 59. Bergeron (Marchand, Pastrňák) – 45. Palmieri (Severson, Josefson)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára, Krug, Morrow, C. Miller, Liles – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Backes, Krejčí, Heinen – J. Hayes, Riley Nash, Beleskey – Acciari, D. Moore, Schaller.
    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Auvitu – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Josefson, Fiddler, Boucher.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – MacPherson, Kovachik.
    bahis siteleri