Philadelphia – Anaheim 2:3 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 3:2 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (kon.)
Montreal – Arizona 5:2 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Colorado 0:4 (kon.)
Minnesota – Toronto 3:2 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Calgary – Carolina 2:4 (kon.)
Edmonton – St. Louis 3:1 (kon.) | Vancouver – Buffalo 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Pátek 21.10.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:34 Ryan GARBUTT - 2:3
     
    51:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují při signalizované výhodě! Korbinian Holzer našel přihrávkou zpoza branky RYANA GARBUTTA, který překonal po předchozím závaru rozhozeného Masona. Asistence: Korbinian Holzer a Nick Sörensen.
    36:42 Corey PERRY - 2:2
     
    36:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Skvělou práci odvedl Ryan Getzlaf, jenž přenechal kotouč COREYMU PERRYMU a poté ještě zablokoval obránce Provorova, který měl mít Perryho na starosti. Corey Perry tak vyslal z pravého kruhu golfákem bombu, za kterou se mohl Mason jen smutně ohlédnout. Asistence: Ryan Getzlaf a Antoine Vermette.
    30:26 Matt READ - 2:1
     
    30:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MATT READ strhává vedení na stranu Flyers! Tomu posunul puk ve středním pásmu Bellemare, domácí forvard pak přebruslil bránící hráče a po forhendové kličce zasouval kotouč do odkryté klece – 2:1. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare a Steve Mason.
    24:52 Wayne SIMMONDS - 1:1
     
    24:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a vyrovnávají! Voráčkovu střílenou přihrávku na zadní tyčku usměrnil bruslí za záda Gibsona WAYNE SIMMONDS. Rozhodčí si ještě na videu zkontroloval, zda nešlo o úmyslné kopnutí a pak gól uznal – 1:1. Asistence: Jakub Voráček a Claude Giroux.
    11:24 Chris WAGNER - 0:1
     
    11:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Udeřila čtvrtá hostující řada! Jared Boll přenechal kotouč za ním jedoucímu CHRISOVI WAGNEROVI, který se z pravého kruhu trefil pod Masonovu vyrážečku. Asistence: Jared Boll a Sami Vatanen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Simmonds (Voráček, Giroux), 31. Read (Bellemare, S. Mason) – 12. Wagner (Boll, Vatanen), 37. Perry (Getzlaf, Vermette), 52. Garbutt (Holzer, Sörensen)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Gostisbehere, MacDonald, Streit, Provorov, Manning, N. Schultz – Simmonds, Giroux (C), B. Schenn – Voráček, Couturier, Konecny – Weise, Bellemare, Read – Cousins, Gordon, VandeVelde.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Vatanen, Fowler, Holzer, Bieksa, Manson, Stoner – Perry, Getzlaf (C), N. Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Sörensen, Vermette, Garbutt – Boll, Wagner, Etem.

    Rozhodčí: Mclsaac, Peel – Driscoll, Amell

    Diváci: 19982
    bahis siteleri