Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Neděle 20.11.2016, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) 0+0, 5 střel, čas na ledě 15:53
    Andrej Sekera (EDM) 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:36 (03:56:38)
    Drake Caggiula po svém debutu v NHL a první přihrávce na gól.

     
    Tři hvězdy utkání

    1. Connor McDavid (EDM) 3+0
    2. Cam Talbot (EDM) 31 zák., 2 góly, 93,9%
    3. Jesse Puljujärvi (EDM) 0+2
     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-30; Zablokované střely: 15-11; Vhazování: 49%-51%; Přesilové hry: 2/6-0/3; Trestné minuty: 6-12.
    Connor McDavid odehrál fantastické utkání a vstřelil hattrick

     
    Connor McDavid byl deset zápasů bez gólu, na ledě Dallasu ale vstřelil svůj první hattrick v kariéře a výraznou měrou se podepsal pod vítězství Edmontonu. Domácí hokejisté byli střelecky aktivnější a v závěru druhé třetiny dokázali využít dvojnásobného vyloučení Zacha Kassiana, ve hře pět na pět se ale neprosadili a prohráli. Skvělé utkání odehrál mladíček Drake Caggiula, který během svého debutu v NHL zaznamenal premiérový bod za asistenci. Konečný výsledek. Dallas Stars 2 Edmonton Oilers 5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Sledovali jsme parádní utkání, během něhož padlo sedm branek, Dallas toužil po comebacku, ale nedosáhl na něj.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:26
    Leon Draisaitl si chtěl z pravého křídla sjet před bránu obloukem, bekhendem se mu ale puk podržet nepodařilo a skončil v rohu útočného pásma.
     
    57:21
    Connor McDavid na pravé straně útočného pásma vybojoval kotouč a poté si vybruslil z ostrého úhlu před bránu, kde se ho snažil v blízkosti levé tyče zasunout za záda Anttiho Niemiho, brankář Dallasu mu to ovšem pravým betonem neumožnil! Stav duelu zůstává 2:5.
     
    56:42
    Antoine Roussel z levého křídla nahazoval puk před bránu a od jednoho z hráčů Oilers se odrazil do ochranné sítě.
     
    55:58
    Tyler Seguin se marně snažil dojet Leona Draisaitla, který se středem řítil do samostatného úniku, jeho střela zápěstím ale zamířila vedle vzdálenější levé tyče!
     
    55:49
    Cody Eakin se snažil na pravém křídle od mantinelu zamířit nad lapačku Cama Talbota, jeho následný pokus ale skončil v ochranné síti a po přerušení hry dostává prostor krátká přestávka.
     
    55:11
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých pět minut a za pár okamžiků po hře 4 na 4 začne krátká přesilová hra Oilers.
     
    54:36
    Aby to domácím hokejistům nebylo líto, vzápětí hráli v šesti také hráči Edmontonu Oilers. Minutu a 22 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    53:58
    Adam Cracknell usedl na trestnou lavici, aby odpykal trest pro hráčskou lavici Dallasu za příliš mnoho hráčů na ledě. Stars v dnešním zápase podruhé špatně střídali a hráli v šesti.
     
    53:25
    Jesse Puljujärvi se vrátil zpět na ledovou plochu a Edmonton Oilers hraje po přečkání oslabení v plném počtu.
     
    52:17
    Antti Niemi se vydal za svou bránu, aby zastavil vyhození Oilers a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    51:24
    Jesse Puljujärvi v dnešním zápase zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence a u čísla dvě zůstáváme, protože nyní finský talent usedl na trestnou lavici za držení Adama Cracknella, kterého zezadu objal jako medvěd.
     
    50:32
    Oilers nebezpečně mířili z levého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Antti Niemi ale vytáhl úžasný zákrok, když levým ramenem puk vyrazil!
     
    49:42
    Dallas bojuje, střílí a vytváří před bránou Cama Talbota obrovské závary, jenže dnes zkrátka nemá potřebné štěstí.
     
    49:06
    Dnešní utkání by v počtu gólů, ale především potom brankových příležitostech, vydalo na několik zápasů.
     
    48:32
    Dallas Stars vede na střely 29:21, stále mu to ale není nic platné. Edmonton Oilers vede 5:2.
     
    47:42
    Antti Niemi předvedl dva fantastické zákroky, když nejprve střelu Oilers lapačkou vytáhl nad horní tyč a po následném pokusu z levého křídla puk v blízkosti pravé tyče své brány zalehl!
    46:51 Connor MCDAVID - 2:5
     
    46:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Antti Niemi fantastickým zákrokem zneškodnil prudkou střelu s příklepem Jesseho Puljujärviho z pravého kruhu pro vhazování, puk se ale od jeho pravého betonu odrazil na hůl CONNORA MCDAVIDA, který v blízkosti levé tyče z ostrého úhlu poslal puk do prázdné brány a zkompletoval na ledě Dallasu hattrick! Asistence: Jesse Puljujärvi a Anton Slepyšev.
     
    45:48
    Nahození z nulového úhlu dokáží být hodně nebezpečná a už mnohokrát se stalo, že si ho brankář nešťastně srazil do brány. V tomto případě to ovšem neplatilo.
     
    45:11
    Matt Benning na pravém křídle z nulového úhlu nahodil puk na bránu, Antti Niemi se ale nenechal zaskočit a po dobrém zákroku kotouč vyrazil mimo.
     
    44:22
    Vyloučený Tyler Seguin naskočil zpět na led a Dallas Stars hraje opět v plném počtu.
     
    43:42
    Jamie Benn vyrazil po pravém křídle v oslabení do rychlého přečíslení dva na jednoho a na vzdálenější levé tyči hledal rozjetého Patricka Eavese, jeden z hráčů Edmontonu ale dokázal jeho přihrávku zablokovat. Jsme svědky neuvěřitelného hokeje.
     
    43:13
    Leon Draisaitl se před bránou dostal k odraženému puku a z mezikruží ho mohl poslat do zívající prázdné sítě, jenže jeho následná střela se od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    42:21
    Tyler Seguin před pár okamžiky mohl snížit, nyní ale fauloval a za podražení dostal dvouminutový trest.
     
    42:10
    Tyler Seguin se ocitl ve dvou slibných šancích, když nejprve v blízkosti levé tyče neúspěšně mířil mezi betony Cama Talbota a vzápětí mu skvěle clonil po střele od modré čáry, ani v jednom případě se mu ale kotouč do brány usměrnit nepodařilo! Stav utkání zůstává 2:4.
     
    41:12
    Cody Eakin byl zřejmě hráčem, který střelou z pravého kruhu pro vhazování minul bližší tyč, a Jamie Benn se k dorážce nedostal. Stars chtějí dovršit comeback.
     
    40:13
    Edmonton Oilers vstoupil do třetí třetiny v početní převaze a po 13 sekundách ji mohl využít, Jesse Puljujärvi ale střelou z levého křídla orazítkoval pouze levý beton Anttiho Niemiho!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 23-16; Zablokované střely: 12-10; Vhazování: 50%-50%; Přesilové hry: 2/4-0/1; Trestné minuty: 2-8.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:05.
    Nováček Drake Caggiula vyrazil dnes na rozbruslení jako první.

     
    Oscar Klefbom a Connor McDavid po přestávce vstřelili gól v rozmezí pouhých 56 sekund a vyhnali z brány Kariho Lehtonena, kterého nahradil Antti Niemi. Změna brankáře domácím hokejistům pomohla, stejně jako dvojnásobný trest pro Zacha Kassiana, který fauloval Radka Faksu a dostal dvě plus dvě minuty za hákování a nesportovní chování. Dallas obě dvě přesilové hry k radosti fanoušků využil, když se nejprve prosadil Patrick Eaves a vzápětí Jamie Benn. Skóre po druhé třetině. Dallas Stars 2 Edmonton Oilers 4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:19
    Dallas navíc špatně střídal a za příliš mnoho hráčů na ledě musel jeden z jeho hráčů usednout na trestnou lavici.
     
    38:19
    Jordan Eberle vyrazil po rychlém otočení hry do protiútoku a po krásném oblouku na levém křídle bekhendem orazítkoval bližší levou tyč!
     
    38:00
    Darnell Nurse vypálil po krátké reklamní přestávce z levého křídla, jeho střela ale byla zablokována.
    36:47 Jamie BENN - 2:4
     
    36:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    John Klingberg od modré čáry krásnou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brny, JAMIE BENN se do ní ale rozhodl vložit hůl a skvělou tečí srazil puk pod lapačku bezmocného Cama Talbota. Stars využili i druhou polovinu dvojnásobného trestu Zacha Kassiana a dvěma přesilovkovými góly se vrátili zpět do zápasu! Asistence: John Klingberg a Jason Spezza.
     
    36:42
    Dallas Stars si vyžádal oddechový čas.
     
    36:42
    Jamie Benn se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Cam Talbot se zatočil na brankové čáře jako káča a poté puk ukryl po skvělém zákroku vleže pod zády!
    35:37 Patrick EAVES - 1:4
     
    35:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    PATRICK EAVES si na vnitřním okraji levého kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté nádhernou střelou zápěstím vymetl levý horní roh, kde se puk odrazil do brány od horní tyče. Dallas využil první polovinu z dvojnásobného trestu Zacha Kassiana a snížil na 1:4!
     
    35:00
    Zach Kassian zezadu zahákoval Radka Faksu a navíc dostal ještě dvouminutový trest za nesportovní chování. Dallas má k dispozici čtyřminutovou přesilovou hru!
     
    34:42
    Patrick Eaves se podruhé v zápase ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, jak to padlo? Cam Talbot se vytasil s dalším spektakulárním zákrokem a puk po neopakovatelném semaforu ukryl v lapačce!
     
    34:14
    Stephen Johns vyslal z vrcholu pravého kruhu pro vhazování na Cama Talbota další pokus, jeho střela zápěstím ale skončila v jeho náruči a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    32:25
    Patrik Nemeth si najel na pěknou zpětnou přihrávku svého spoluhráče z levého kruhu pro vhazování a bez přípravy tvrdou střelou s příklepem mířil k přední pravé tyči, Cam Talbot ale předvedl další velký zákrok, když levým betonem jeho nebezpečný pokus vyrazil!
     
    31:23
    Lauri Korpikoski na pravém křídle krátce za modrou čárou zasekl puk a poté chtěl hru přenést doleva, jeho diagonální přihrávku ale skvěle přečetl a vystihl Andrej Sekera. Skvělý zákrok českého obránce.
     
    30:46
    Adam Larsson na pravém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, která zamířila vedle vzdálenější levé tyče a střídající brankář Antti Niemi zasahovat nemusel.
     
    30:10
    Dallas Stars vede na střely 15:14, zatím mu to ale není nic platné. Edmonton Oilers totiž vede 4:0!
     
    29:56
    Brett Ritchie zkusil prolomit střelecké trápení prudkou střelou z pravého křídla a jeho pokus se zřejmě od masky Cama Talbota odrazil mimo!
     
    28:42
    Patrik Nemeth zkusil vypálit z levého kruhu pro vhazování a připravený Cam Talbot jeho střelu hrudí vyrazil.
     
    27:17
    Brankář Kari Lehtonen během 56 sekund inkasoval dva góly a v bráně ho nahradil Antti Niemi, který si ihned připsal zákrok, a také jeho čeká náročná noc. Jak se mu během ní povede?
     
    26:17
    Střídání v týmu Dallas Stars: ze hřiště odchází Kari Lehtonen, přichází Antti Niemi.
    26:17 Connor MCDAVID - 0:4
     
    26:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kari Lehtonen nedokázal udržet střelu Jesseho Puljujärviho z pravého křídla a v blízkosti pravé tyče dorazil puk do prázdné brány CONNOR MCDAVID, který v dnešním utkání vstřelil svůj druhý gól a zvýšil z pohledu Dallasu na hrozivých 4:0! Asistence: Jesse Puljujärvi a Matt Benning.
    25:21 Oscar KLEFBOM - 0:3
     
    25:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    OSCAR KLEFBOM si na levém křídle srovnal puk na hůl a poté ho nahodil od modré čáry na vzdálenější pravou tyč, kde se od brusle Patrika Nemetha odrazil nad levým betonem přesouvajícího se Kariho Lehtonena k pravé tyči. Asistence: Anton Slepyšev a Leon Draisaitl.
     
    24:55
    Zack Kassian se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela mířící po ledě ke vzdálenější levé tyči ale skončila na pravém betonu skvělého Kariho Lehtonena!
     
    24:22
    Jamie Benn na pravém křídle zavezl puk do rohu útočného pásma, kde musel svést tuhý souboj s Patrickem Maroonem, který ho o kotouč připravil.
     
    23:35
    Connor McDavid se dokázal po skvělé práci svých spoluhráčů dostat před bránou do zakončení, puk ale usměrnil po ledě vedle vzdálenější levé tyče.
    Na střídačce Edmontonu Oilers dnes panuje skvělá nálada.

     
    22:51
    Patrik Nemeth na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následný pokus by ale nepřesný a zamířil vedle vzdálenější pravé tyče. Cam Talbot se za jeho střelou pouze ohlédl.
     
    22:19
    Jeden z hráčů Dallasu Stars skvěle clonil před bránou, puk se ale od jeho hole odrazil do ochranné sítě.
     
    21:02
    Ryan Nugent-Hopkins z pravého křídla přihrál mezi kruhy pro vhazování Jordanovi Eberlemu, který střelou zápěstím těsně minul levý horní roh brány. Dobrý vstup Oilers do druhé části, mohlo to být už o tři góly.
     
    20:01
    V American Airlines Center právě začal prostřední část utkání, během které se Dallas bude snažit před svými fanoušky zareagovat na dvoubrankové vedení Edmontonu 2:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 11-11; Zablokované střely: 1-3; Vhazování: 47%-53%; Přesilové hry: 0/2-0/0; Trestné minuty: 0-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:07.
    Tyler Seguin udělal jedné z fanynek na narozeniny radost.

     
    Kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid ukončil své střelecké trápení, když s přispěním Johna Klingberga vstřelil během posledních 11 zápasů po necelých třech minutách svůj první gól, na který vzápětí po rychlém přečíslení dva na jednoho a přihrávce debutanta Draka Caggiuly, který zaznamenal premiérový bod NHL, navázal Tyler Pitlick. Na opačné straně mohli vstřelit gól Radek Faksa a Patrick Eaves, ani jeden z nich ale neuspěl, přičemž druhý jmenovaný hráč v největší šanci Stars orazítkoval tyč. Skóre po první třetině. Dallas Stars 0 Edmonton Oilers 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    17:33
    Dallasu se nepodařilo rozehrát na pravém křídle a puk zamířil přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    16:32
    Ryan Nugent-Hopkins na pravém křídle nabral velkou rychlost a v blízkosti pravé tyče si mezi nohama krásně stáhl puk na střelu, jeho následný pokus ale zamířil nad a skončil v ochranné síti! Útočník Oilers ukázal šikovné ruce.
     
    16:12
    Do konce úvodní a pohledné první části zbývají odehrát necelé čtyři minuty a Oilers vedou 2:0.
     
    15:12
    Před bránou Cama Talbota vznikl obrovský závar a v blízkosti levé tyče se snažil puk několikrát propasírovat za jeho záda aktivní Patrick Eaves, ani jedné z dorážek ale neuspěl!
     
    14:47
    Stars na pravém křídle nebezpečně vypálili od modré čáry a jejich střela mířila těsně nad ledem k přední pravé tyči, Cam Talbot ale vytáhl skvělý zákrok a levým betonem ji vyrazil!
     
    13:13
    Connor McDavid usedl na trestnou lavici za hákování a na dvě minuty oslabil svůj tým.
     
    12:57
    Jamie Benn napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která zamířila těsně vedle pravého horního rohu brány! Nechybělo mnoho a mohlo být sníženo.
    11:36 Tyler PITLICK - 0:2
     
    11:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Drake Caggiula po pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a krásnou přihrávkou předložil puk TYLEROVI PITLICKOVI, který na vzdálenější levé tyči poslal kotouč nad pravým betonem brankáře Kariho Lehtonena do sítě. Asistence: Drake Caggiula a Matt Hendricks.
     
    10:42
    Stars si během pár okamžiků vytvořili tři slibné brankové příležitosti, z nichž dvě měl na svědomí Radek Faksa, českému útočníkovi se ale bodovou sbírku zatím rozšířit nepodařilo.
     
    10:18
    Radek Faksa si najel mezi kruhy pro vhazování na další krásnou přihrávku z pravého křídla, jeho střela bez přípravy ale po pěkné svižné střele zamířila vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    09:53
    Utkání nabralo neskutečný spád a na střely je to v současné chvíli vyrovnané 4:4.
     
    08:37
    Patrick Eaves se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho střela se ale pro změnu odrazila od tyče zpět do hry! Stars touží po vyrovnání.
     
    08:13
    Radek Faksa si najel před bránu na krásnou přihrávku z pravého křídla a bekhendem orazítkoval pravý beton Cama Talbota!
     
    07:38
    Na opačné straně ledové plochy pálil na levém křídle od mantinelu Jamie Benn, ovšem pouze do náruče Cama Talbota. Brankář Edmontonu podržel puk ve své výstroji a prostor dostala první krátká reklamní přestávka.
     
    06:52
    Connor McDavid nabral na pravém křídle velkou rychlost a bekhendem dokázal puk poslat v tísni na bránu, Kari Lehtonen byl ale připraven a jeho pokus hrudí vyrazil mimo.
     
    05:59
    Vyloučený Darnell Nurse je zpět na ledové ploše a Edmonton v dnešním zápase úspěšně přečkal první oslabení.
     
    05:54
    Věděli jste, že?

    Edmonton se může pochlubit druhou nejlepší hrou v oslabení ze všech týmů NHL s úspěšnost 92,6%.
     
    05:22
    Edmonton Oilers se během pár sekund dvakrát osvobodil a Stars museli rozjíždět další útok od vlastní brány.
     
    04:34
    Jamie Benn hledal před bránou přihrávkou z levého křídla Jasona Spezzu, který puk jemně tečoval vedle vzdálenější pravé tyče. Cam Talbot zatím zasahovat nemusel.
     
    03:58
    Darnell Nurse vyhodil puk v obranném pásmu přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:39
    Další zajímavostí je, že Edmonton Oilers v dnešním zápase skóroval z vůbec první střely na bránu.
    02:57 Connor MCDAVID - 0:1
     
    02:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID hledal v blízkosti levé tyče po potažení puku komu by přihrál a jeho následnou přihrávku si srazil do brány holí nešťastně vracející se John Klingberg. Kapitán Oilers vstřelil svůj první gól během posledních 11 zápasů a Edmonton vede na ledě Dallasu Stars 1:0!
     
    02:12
    Stars se nepodařilo podél střídaček rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění, kterého se předtím dopustili Oilers. Hra je často přerušována.
     
    01:46
    Jason Spezza se před bránou dostal k odraženému puku a po nádherné otočce v levém kruhu pro vhazování mířil střelou zápěstím ke vzdálenější pravé tyči, Cam Talbot ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    01:06
    Dan Hamhuis, bývalý obránce Vancouveru Canucks, nahodil puk za bránu Oilers, nikdo z jeho spoluhráčů ho ale nedojel.
     
    00:33
    Johnny Oduya z levého křídla pod tlakem nahazoval puk na bránu, jeho pokus ale zablokoval Oscar Klefbom.
     
    00:17
    Puk před pár okamžiky dopadl na led a utkání mezi Dallasem Stars a Edmontonem Oilers mohlo začít. Akce ovšem byla po 17 sekundách přerušena poté, co puk skončil na střídačce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou týmů právě přichází na ledovou plochu a po zaznění kanadské a poté americké národní hymny v podání Celeny Raeové bude moci utkání začít. V akci nechybí čeští hráči Radek Faksa a Andrej Sekera!
     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Lehtonen (27. Niemi) – Hamhuis, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn (C), Seguin, Eaves – Roussel, Eakin, Spezza (A) – Sharp (A), Faksa, Korpikoski – D. Shore, Cracknell, B. Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.

    Edmonton Oilers: Talbot – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Russell – Lucic (A), McDavid (C), Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins, Eberle (A) – Kassian, Draisaitl, Slepyšev – Hendricks, Caggiula, Pitlick. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Evgeny Romasko. Čároví: Derek Amell, Brian Mach.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) 1+4, +/- +2
    Andrej Sekera (EDM) 1+4, +/- +3
     
    Vzájemné zápasy

    12.11.16 Edmonton Oilers – Dallas Stars 2:3
    22.01.16 Dallas Stars – Edmonton Oilers 3:2
    05.12.15 Edmonton Oilers – Dallas Stars 2:1
    14.10.15 Dallas Stars – Edmonton Oilers 4:2
     
    Edmonton Oilers

    Edmonton Oilers se na ledě Dallasu Stars pokusí ukončit sérii pěti porážek v řadě a v sestavě došlo k několika velkým změnám. Útočník Matt Hendricks nastoupí v letošní sezóně NHL ke svému prvnímu zápasu poté, co vynechal úvodních 18 zápasů kvůli zranění v dolní části těla, zatímco obránce Kris Russell po sedmi utkáních z toho samého důvodu. Debut si odbude nováček Drake Caggiula, který byl povolán z AHL. Kapitán Connor McDavid během posledních zápasů nevstřelil ani jeden gól a je na čase, aby své střelecké trápení společně s týmem konečně protrhl.
     
    Dallas Stars

    Patrick Sharp nastoupí proti Edmontonu v sestavě Dallasu Stars poprvé po otřesu mozku, který utrpěl 21. října proti Los Angeles Kings a přišel kvůli němu o 14 zápasů. Druhý zápas má před sebou Cody Eakin, který odehrál první utkání v letošní sezóně proti Coloradu a vyhrál 15 z 23 vhazování. V bráně by měl začít brankář Kari Lehtonen, který proti Avalanche předvedl 32 zákroků a pomohl k výhře Stars 3:2.
     
    Edmonton Oilers se v neděli v noci pokusí ukončit na ledě Dallasu Stars sérii pěti porážek v řadě, ke které domácí hokejisté před týdnem přispěli vítězstvím 3:2. Oba týmy se v letošní sezóně NHL střetnou podruhé. Dallasu Stars se proti Edmontonu Oilers velmi daří, když proti němu vyhrál tři z posledních čtyř zápasů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Eaves, 37. Jamie Benn (Klingberg, Spezza) – 3. McDavid, 12. Pitlick (Caggiula, Hendricks), 26. Klefbom (Slepyšev, Draisaitl), 27. McDavid (Puljujärvi, Benning), 47. McDavid (Puljujärvi, Slepyšev)


    Dallas Stars: Lehtonen (27. Niemi) – Hamhuis, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn (C), Seguin, Eaves – Roussel, Eakin, Spezza (A) – Sharp (A), Faksa, Korpikoski – D. Shore, Cracknell, B. Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Edmonton Oilers: Talbot – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Russell – Lucic (A), McDavid (C), Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins, Eberle (A) – Kassian, Draisaitl, Slepyšev – Hendricks, Caggiula, Pitlick. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Evgeny Romasko. Čároví: Derek Amell, Brian Mach

    Diváci: 18 352
    bahis siteleri