Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Neděle 20.11.2016, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:51 Connor MCDAVID - 2:5
     
    46:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Antti Niemi fantastickým zákrokem zneškodnil prudkou střelu s příklepem Jesseho Puljujärviho z pravého kruhu pro vhazování, puk se ale od jeho pravého betonu odrazil na hůl CONNORA MCDAVIDA, který v blízkosti levé tyče z ostrého úhlu poslal puk do prázdné brány a zkompletoval na ledě Dallasu hattrick! Asistence: Jesse Puljujärvi a Anton Slepyšev.
    36:47 Jamie BENN - 2:4
     
    36:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    John Klingberg od modré čáry krásnou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brny, JAMIE BENN se do ní ale rozhodl vložit hůl a skvělou tečí srazil puk pod lapačku bezmocného Cama Talbota. Stars využili i druhou polovinu dvojnásobného trestu Zacha Kassiana a dvěma přesilovkovými góly se vrátili zpět do zápasu! Asistence: John Klingberg a Jason Spezza.
    35:37 Patrick EAVES - 1:4
     
    35:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    PATRICK EAVES si na vnitřním okraji levého kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté nádhernou střelou zápěstím vymetl levý horní roh, kde se puk odrazil do brány od horní tyče. Dallas využil první polovinu z dvojnásobného trestu Zacha Kassiana a snížil na 1:4!
    26:17 Connor MCDAVID - 0:4
     
    26:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kari Lehtonen nedokázal udržet střelu Jesseho Puljujärviho z pravého křídla a v blízkosti pravé tyče dorazil puk do prázdné brány CONNOR MCDAVID, který v dnešním utkání vstřelil svůj druhý gól a zvýšil z pohledu Dallasu na hrozivých 4:0! Asistence: Jesse Puljujärvi a Matt Benning.
    25:21 Oscar KLEFBOM - 0:3
     
    25:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    OSCAR KLEFBOM si na levém křídle srovnal puk na hůl a poté ho nahodil od modré čáry na vzdálenější pravou tyč, kde se od brusle Patrika Nemetha odrazil nad levým betonem přesouvajícího se Kariho Lehtonena k pravé tyči. Asistence: Anton Slepyšev a Leon Draisaitl.
    11:36 Tyler PITLICK - 0:2
     
    11:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Drake Caggiula po pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a krásnou přihrávkou předložil puk TYLEROVI PITLICKOVI, který na vzdálenější levé tyči poslal kotouč nad pravým betonem brankáře Kariho Lehtonena do sítě. Asistence: Drake Caggiula a Matt Hendricks.
    02:57 Connor MCDAVID - 0:1
     
    02:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID hledal v blízkosti levé tyče po potažení puku komu by přihrál a jeho následnou přihrávku si srazil do brány holí nešťastně vracející se John Klingberg. Kapitán Oilers vstřelil svůj první gól během posledních 11 zápasů a Edmonton vede na ledě Dallasu Stars 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Eaves, 37. Jamie Benn (Klingberg, Spezza) – 3. McDavid, 12. Pitlick (Caggiula, Hendricks), 26. Klefbom (Slepyšev, Draisaitl), 27. McDavid (Puljujärvi, Benning), 47. McDavid (Puljujärvi, Slepyšev)


    Dallas Stars: Lehtonen (27. Niemi) – Hamhuis, Klingberg, Oduya, Johns, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn (C), Seguin, Eaves – Roussel, Eakin, Spezza (A) – Sharp (A), Faksa, Korpikoski – D. Shore, Cracknell, B. Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Edmonton Oilers: Talbot – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Russell – Lucic (A), McDavid (C), Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins, Eberle (A) – Kassian, Draisaitl, Slepyšev – Hendricks, Caggiula, Pitlick. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Evgeny Romasko. Čároví: Derek Amell, Brian Mach

    Diváci: 18 352
    bahis siteleri