Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (1:0, 2:0, 0:3 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 20.11.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:04 Marián HOSSA - 3:4
     
    64:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak a teď je už vážně rozhodnuto. Do útočného pásma si najel MARIÁN HOSSA a střelou přes obránce zamířil přesně k tyčce. Asistence: Duncan Keith, Vinnie Hinostroza
     
    60:31
    Hosté sice dali gól, když se po Kaneově průniku trefil Toews, ale domácí trenér si vzal challenge, nechal prozkoumat přechod hostů do útočného pásma a uspěl – Chicago se provinilo postavením mimo hru. Takže pokračujeme.
    55:46 Ryan HARTMAN - 3:3
     
    55:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté definitivně smazali náskok soupeře a je srovnáno. Po rychlém přechodu do útočného pásma mohl Hinostroza sám střílet, ale počkal si na nejlepší okamžik, přihrál do druhé vlny a RYAN HARTMAN tvrdou ranou propálil Markströma. Asistence: Vinnie Hinostroza.
     
    52:52
    Po velkém náporu v podání Hossy a Panarina se domácí dopustili faulu a Chicago si tak zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Jayson Megna.
     
    47:28
    Po Rozsívalově nahození a posunutí puku mezi kruhy se k dělovce napřáhl Kempný a Markström jen tak tak zasáhl svou lapačkou!
    44:06 Vinnie HINOSTROZA - 3:2
     
    44:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No vida a už je to jen o gól! VINNIE HINOSTROZA si zprava najel do pásma, Markström sice jeho první střelu vyrazil, ale na dorážku už byl gólman Vancouveru krátký. Asistence: Michal Kempný.
    42:53 Artemij PANARIN - 3:1
     
    42:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí už sice byli v plném počtu, ale Chicago ještě úspěšně kombinovalo v útočném pásmu. ARTEMIJ PANARIN si vyměnil puk s Kanem a poté tvrdou ranou nedal Markströmovi žádnou šanci. Asistence: Patrick Kane, Brian Campbell.
     
    41:43
    Teď měl gólman Vancouveru i trochu štěstí, když už byl po Hossově tvrdé ráně překonán, ale zastoupila jej tyčka!
     
    40:47
    Už se pískalo a za hákování je vyloučen Daniel Sedin.
    38:27 Brandon SUTTER - 3:0
     
    38:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Už je to o tři branky. Hosté opět propadli s pukem, Vancouver se dostal do kontru, H. Sedin přihrávkou vyzval BRANDONA SUTTERA a ten se střelou z první trefil naprosto přesně pod horní tyčku – Darling se nestačil přemístit. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
    37:03 Bo HORVAT - 2:0
     
    37:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! Toews ztratil na modré puk, Campbell neudržel BO HORVATA a ten své sólo dotáhl do konce přesnou střelou. Vancouver tak skóroval ve vlastním oslabení! Asistence: Alexandre Burrows.
     
    35:27
    První přesilovku v utkání si zahraje hostující Chicago. Dvě minuty za hákování dostal Michael Chaput.
     
    33:27
    Obrovská šance hostů na srovnání. Do brejku se dostal Toews, položil si i Markströma, následná střela ale zacinkala o brankovou konstrukci!
     
    28:26
    Vynikající Darling! Před ním se objevil zcela volný Eriksson, ale gólman Chicaga vytáhl dva skvělé zákroky, kdy zejména ten druhý z polohy vleže musel Erikssona hodně zdrtit. Darling nastavil lapačku a zabránil puku v cestě do branky!
     
    25:52
    Druhá přesilovka pro Vancouver, dvě minuty za nedovolené bránění dostal Marcus Krüger.
    13:49 Loui ERIKSSON - 1:0
     
    13:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka je ale nakonec využitá. Střelu z vrcholu kruhu sice ještě Darling zvládl vyrazit, ale pouze na hůl LOUIE ERIKSSONA a ten zblízka pohodlně dorazil puk za brankovou čáru. Asistence: Sven Baertschi, Ben Hutton.
     
    12:35
    Je tu první přesilovka utkání, zahrají si ji domácí. Dvě minuty za hákování dostal Michal Rozsíval.
     
    04:03
    Parádní Markströmův zákrok! Ihned po buly se puk dostal mezi kruhy, opět k Panarinovi a ten mířil do horního růžku. Lapačka domácího gólmana ale švihla vzduchem a skryla prudce vystřelený puk!

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Eriksson (Baertschi, B. Hutton), 38. Horvat (Burrows), 39. Brandon Sutter (H. Sedin, D. Sedin) – 43. Panarin (P. Kane, B. Campbell), 45. Hinostroza (Kempný), 56. Hartman (Hinostroza), 65. Hossa (Keith, Hinostroza)


    Vancouver Canucks: Markström – Stecher, Edler, Gudbranson, B. Hutton, Trjamkin, Sbisa – Brandon Sutter, H. Sedin, D. Sedin – Burrows, Horvat, Baertschi – Eriksson, Chaput, Markus Granlund – Megna, B. Gaunce, Skille.
    Chicago Blackhawks: Darling – Keith, Hjalmarsson, B. Campbell, Rozsíval, Seabrook, Kempný – P. Kane, Toews, Schmaltz – Hossa, Anisimov, Panarin – Hartman, Krüger, Pánik – Hinostroza, Rasmussen, Motte.

    Rozhodčí: Leggo, StPierre – Galloway, Murchison

    Diváci: 18 865
    bahis siteleri