Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 20.11.2016, 15:00 • Viťaz Ice Palace, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:01 Alexej KOPEJKIN - 2:1
     
    50:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    No a je to horší tým, který nakonec jde do vedení! Podolsk rozhodně neměl více ze hry, ale po rychlé akci se dostal k zakončení v tutové pozici přímo před brankou ALEXEJ KOPEJKIN a tvrdou ránou mimo dosah Murygina poslal domácí do vedení! Asistence: Jakub Jeřábek a Mario Kempe.
    25:16 Miro AALTONEN - 1:1
     
    25:16
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo velice rychlé a vyloučení je potrestáno! MIRO AALTONEN dostal dobrý pas z modré čáry a najednou byl v pravém kruhu zcela sám, takže měl dost času na přesnou střelu – tu také vyslal a i díky clonění jednoho ze svých kolegů dokázal propálit bezmocného Murygina! Asistence: Jakub Jeřábek.
    18:02 Maxime TALBOT - 0:1
     
    18:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    No a nakonec je tato početní výhoda už využita! Po nahození Kozuna před branku se nejrychleji zorientoval kanonýr Jaroslavle MAXIME TALBOT, který dokázal nadvakrát puk propasírovat za rozhozeného gólmana Säteriho! Ten toho těžko mohl udělat více. Asistence: Petri Kontiola a Brandon Kozun.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. M. Aaltonen (Jeřábek), 51. Kopejkin (Jeřábek, Kempe) – 19. Talbot (Kontiola, Kozun)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri – Katičev, Jeřábek, Golovkov, A. Semjonov (C), Berďukov, S. Romanov, Gimajev, Jepišin – Kopejkin, M. Aaltonen, Kempe – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Vyglazov, Horák, A. Černov – Soloduchin, Abdullin, Cyganov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin – Kronwall (C), Manuchov, Gavrikov, Pašnin, Ljubuškin, Koledov, Čerepanov, Iljenko – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Kadějkin, Mosaljov – Kartajev, Loktionov, Čistov – Polunin, Kraskovskij, Korškov.

    Rozhodčí: Konc, Cyplakov – Sirotkin, Šichanov
    bahis siteleri