Chabarovsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 2:0 (kon.)
Toljatti – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 5:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Sobota 03.12.2016, 08:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:22 Sergej ŠIROKOV - 1:2
     
    42:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se hostující celek dostává do vedení. Po pěkné kombinaci se puk dostal s SERGEJI ŠIROKOVOVI, kterému stačilo jen nastavit h§l a usměrnit kotouč za brankovou čáru. Nedůslednost domácí obrany. Asistence: Ilja Kovalčuk a Jegor Jakovlev.
    34:29 Sergej ŠIROKOV - 1:1
     
    34:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté velmi rychle vyrovnávají. Roman Rukavišnikov vystřelil od modré čáry, brankář Juha Metsola puk vyrazil před sebe, kde byl JERGEJ ŠIROKOV. Ten už se zakončením neměl problém. Asistence: Roman Rukavišnikov, Ilja Kablukov.
    34:00 Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    34:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení. TOMÁŠ ZOHORNA získal od spoluhráče kotouč. Na branku postupoval v přečíslení dva na jednoho. Mohl přihrávat, ale rozhodl se pro střelu. Puk poslal mezi betony brankáře a to se ukázalo jako nejlepší možné řešení. Asistence: Vitalij Aťušov, Juha Metsola.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 34. T. Zohorna (Aťušov, Metsola) – 35. Širokov (Rukavišnikov, Kablukov), 43. Širokov (Kovalčuk, J. Jakovlev)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – J. Kolář, Kondratěv, Aťušov, Malevič, Kosmačjov, Kamalov, Jelesin – T. Zohorna, Kuusela, Ramstedt – Vl. Ušenin, Byvalcev, Litovčenko – Kapustin, Stasjuk, Romancev – Nazarov, Ruděnkov, V. Popov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – A. Bělov, J. Jakovlev, Hersley, Chafizullin, Zubarev, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Tichonov, Kovalčuk – Prochorkin, Dadonov, N. Gusev – Moses, Koskiranta, Děrgačjov – Chochlačjov, Ketov, Kablukov – Širokov.

    Rozhodčí: Belov, Beljajev – Lazarev, Sazonov

    Diváci: 7 100
    bahis siteleri