Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:2 (1:1, 1:1, 4:0)
New York Islanders
Neděle 11.12.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:23 Seth JONES - 6:2
     
    54:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle už je kanonáda, Modrokabátníci přidávají šestý gól! William Karlsson se zorientoval u levého hrazení a přesným křižným pasem dostal puk k SETHU JONESOVI, jenž tvrdým projektilem propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: William Karlsson, Scott Hartnell.
    52:39 Lukáš SEDLÁK - 5:2
     
    52:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Včera na ledě Detroitu vsítil LUKÁŠ SEDLÁK svůj první gól v NHL a o den později přidal českobudějovický odchovanec další! Jones vypálil od modré a SEDLÁK poté vkleče dorazil puk do sítě! Asistence: Seth Jones.
    49:23 Brandon SAAD - 4:2
     
    49:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí udělali důležitý krok k vítězství, krátce po komerční přestávce se dnes poprvé dostávají do trháku! Bjorkstrand našel v mezikruží napřaženého BRANDONA SAADA, který z první vypálil a dostal kotouč za Halákova záda. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Markus Nutivaara.
    42:19 Josh ANDERSON - 3:2
     
    42:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to byl doslova dárek pro JOSHE ANDERSONA! Zkušený Nick Leddy katastrofálně rozehrál kotouč přímo na hůl domácího křídelníka, který nic nevymýšlel a prostě napálil puk pod břevno! Bez asistence.
    32:32 John TAVARES - 2:2
     
    32:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vedení Columbusu dlouho nevydrželo, máme opět vyrovnáno! Leeovu střelu z pravé strany vyrazil ležící Bobrovskij jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval hostující kapitán JOHN TAVARES a nadvakrát propasíroval puk do sítě! Asistence: Anders Lee, Travis Hamonic.
    30:16 Cam ATKINSON - 2:1
     
    30:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci v polovině utkání otáčejí stav zápasu ve svůj prospěch a opět u toho byl Jack Johnson, který parádní přihrávkou našel na útočné modré rozjetého CAMA ATKINSONA, jenž svůj samostatný únik suverénně dovedl do úspěšného konce! Asistence: Jack Johnson, David Savard.
    13:59 Jack JOHNSON - 1:1
     
    13:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno, těsně před Tavaresovým návratem na led Jackets využili přesilovou hru! Atkinson našel na modré čáře napřaženého JACKA JOHNSONA, jehož dělovka prosvištěla až do sítě, poněvadž dezorientovaný Halák nic neviděl. Asistence: Cam Atkinson, Brandon Dubinsky.
    05:59 Josh BAILEY - 0:1
     
    05:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je hodně zvláštní první gól zápasu, Islanders se ujímají vedení. Po souboji mezi Gagnerem a JOSHEM BAILEYM u mantinelu puk vyletěl směrem k Bobrovskému a strážce columbuské svatyně vůbec nestačil zareagovat. Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 14. J. Johnson (Atkinson, Dubinsky), 31. Atkinson (J. Johnson, D. Savard), 43. J. Anderson, 50. Saad (Bjorkstrand, Nutivaara), 53. Sedlák (S. Jones), 55. S. Jones (W. Karlsson, Hartnell) – 6. Jo. Bailey, 33. Tavares (Lee, Hamonic)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, Bjorkstrand – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Calvert, Sedlák, Gagner.
    New York Islanders: Halák (55. Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares, B. Nelson – Ladd, Beauvillier, Prince – N. Kuljomin, Quine, Chimera – Lee, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodčí: Furlatt, Hanson – MacPherson, Amell
    bahis siteleri