Cagliari – Neapol 0:5 (kon.) | Atalanta BC – Udinese 1:3 (kon.) | Bologna – Empoli 0:0 (kon.)
Palermo – Chievo 0:2 (kon.) | Turín – Juventus 1:3 (kon.) | Inter – Janov 2:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
0:5 (0:2)
SSC Neapol
Neděle 11.12.2016, 12:30 • Stadio Sant´Elia, Cagliari • Italská Serie A • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Po nepovedené rozehrávce rohového kopu se dostala do protiútoku Neapol a šestou branku mohl přidat Callejón, avšak jeho přízemní střelu dokázal vyrazit Storari!
     
    79
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Daniele Dessena, přichází Marco Capuano.
     
    75
    Hostující hrdina odchází ze hřiště! Dries Mertens předvedl v dnešním zápase skvělý výkon, zaznamenal hattrick a výrazně pomohl svému týmu. Na jeho místo přichází Giaccherini!
     
    74
    I za naprosto rozhodnutého stavu emoce pracují! Marek Hamšík byl dohrán Cepitellim a následně poslal k zemi Dessenu, který se dostal do strkanice se slovenským hráčem, a tak jsou oba "odměněni" žlutou kartou!
    72. Dries MERTENS - 0:5
     
    72
    Neapol právě vstřelila branku!
    Pátá! Neapol drtí svého soupeře a na Stadio Sant´Elia střílí pátou branku! DRIES MERTENS před vápnem nasadil jesličky Alvesovi a postupoval do vápna, následně poslal míč na zadní tyč a dokonal hattrick!
     
    70
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Marko Rog.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Marco Borriello, přichází Federico Melchiorri.
    69. Dries MERTENS - 0:4
     
    69
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z toho už se stává pomalu exhibice, neboť Neapol si na hřišti dělá, co chce. Lorenzo Insigne operoval s míčem ve středu hřiště a následně krásně načasoval přihrávku pro DRIESE MERTENSE, na jehož přízemní střelu byl domácí brankář krátký!
     
    66
    Aktivní Marek Hamšík postupoval středem hřiště do zajímavé šance, avšak byl faulován Padoinem, který se za svůj přestupek ihned omlouval, avšak žluté kartě neunikl.
     
    62
    Sudí Calvarese nyní udělil žlutou kartu také Hysajovi, který na levé straně dohrál v souboji Borriella.
    61. Mertens se ocitl ve velké šanci, avšak Storariho nepřekonal
     
    61
    Další velká šance hostujícího celku! Na pravé straně předvedl opravdu špatnou přihrávku obránce Pisacane, který poslal do velké šance Mertense. Belgický záložník střílel na přední tyč, avšak Storari míč vyrazil na roh!
     
    60
    Marek Hamšík dnes hraje také velmi povedený zápas! Slovenský reprezentant opět ohrozil domácí branku střelou ze střední vzdálenosti, ale jeho střele malý kousek chyběl!
     
    54
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Panagiotis Tachtsidis, přichází Diego Farias.
     
    54
    Exekuce standardní situace se zhostil Lorenzo Insigne, jehož střela nebyla špatná, avšak mezi tři tyče se nakonec nevešla!
    51. Piotr ZIELIŃSKI - 0:3
     
    51
    Neapol právě vstřelila branku!
    Teď už z toho však branka je a Neapol je zaslouženě odměněna za svůj aktivní vstup do druhého poločasu! Do středu hřiště dostal přihrávku PIOTR ZIELIŃSKI, který se opřel do míče a jeho krásná rána skončila v síti!
     
    51
    Hostující celek měl nyní velkou šanci na navýšení svého vedení! I tentokrát přišel centr do vápna z levé strany. Na zadní tyči číhal Callejón, kterému však příliš nesedlo zakončení a Storari dokázal míč vyrazit!
    45. Marek HAMŠÍK - 0:2
     
    45
    Neapol právě vstřelila branku!
    A máme tu druhou branku hostujícího celku! Na pravou stranu dostal nejdříve míč Callejón, na jehož centr si naběhl Insigne, avšak jeho hlavičku zastavilo břevno. Míč se však odrazil přímo na nohu MARKA HAMŠÍKA, který dokázal míč dopravit do sítě!
     
    42
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Kalidou Koulibaly, přichází Raúl Albiol.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Kalidou Koulibaly (SSC Neapol).
     
    36
    Hlavní rozhodčí nyní udělal druhou žlutou kartu a znovu se jedná o domácího hráče. Barella v souboji s Callejónem došlápl na kopačku svého soupeře a zcela zaslouženě dostává žlutou!
    34. Dries MERTENS - 0:1
     
    34
    Neapol právě vstřelila branku!
    A hostující fotbalisté se dostávají zcela zaslouženě do vedení! Marek Hamšík poslal míč do vápna pro DRIESE MERTENSE, který si míč navedl na střelu a krásným pokusem překonal brankáře Storariho!
     
    28
    První větší šanci v tomto zápase mělo také domácí Cagliari! Před pokutovým územím dostal přihrávku Borriello, který míč podržel a následně jej poslal na nohu Padoina, jehož ránu však Hysaj zblokoval na roh!
    24. Technická rána Insigneho
     
    24
    Z následného rohového kopu Callejóna hosté nezakončili, nicméně míč se dostal do středu hřiště, kde se nacházel Insigne. Jeho technická rána mířila na zadní tyč, avšak nakonec branku Storariho minula.
     
    20
    A máme tady první žlutou kartu tohoto zápasu! Tu dostává domácí Isla, který před vlastním pokutovým územím poslal k zemi Lorenza Insigneho. Neapol navíc bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!
    17. Hamšík byl velmi blízko vstřelení úvodní branky
     
    17
    Neapol vybojovala svůj druhý rohový kop v tomto zápase a byla z něj následně největší možnost hostů v tomto zápase! Dlouhý centr vrátil na zadní tyči před branku Chiriches, který našel Hamšíka, avšak jeho střelu zastavil před odkrytou brankou Piscane!
     
    11
    Hosté předvedli opět pohlednou kombinaci na útočné polovině a byla z toho další šance! Před vápno dostal přihrávku Mertens, kterému nabíhal na pravé straně Insigne, avšak Belgičan raději míč zasekl a vypálil. Jeho pokus však mířil mimo branku!
    8. Ráně Zielińskiho příliš nechybělo
     
    8
    O minutu později přišla další šance hostující Neapole! Ve středu hřiště se dostal k míči Zieliński, který si jej navedl na střelu a nebezpečně vypálil. Rána polského reprezentanta mířila těsně vedle!
     
    7
    Joorginho se ujal exekuce standardní situace. Jeho centr obrana Cagliari odvrátila k Callejónovi, jehož rána však mířila nad branku Storariho, který se po míči natahoval marně.

    Jan Havlovic

    Branky: 34. D. Mertens (Hamšík), 45. Hamšík, 51. Piotr Zieliński (Hamšík), 69. D. Mertens (L. Insigne), 72. D. Mertens (Hamšík)

    Karty:   20. Isla (CAG), 36. Barella (CAG), 66. Padoin (CAG), 74. Dessena (CAG) – 39. Koulibaly (NEA), 62. Hysaj (NEA), 74. Hamšík (NEA)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 0:10. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:10.
    Cagliari Calcio: Storari – Isla, Ceppitelli, Alves, Pisacane – Dessena (C) (79. Capuano), Tachtsidis (54. Farias), Padoin – Barella – Sau, Borriello (70. Melchiorri).
    Náhradníci: Rafael, Colombo – Melchiorri, Munari, Farias, Capuano, Giannetti, Salamon.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly (42. Albiol), Strinić – Piotr Zieliński (70. Rog), Jorginho, Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens (75. Giaccherini), L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Allan, Ch. Maggio, Maksimović, Gabbiadini, Rog, Ghoulam, Albiol, Diawara, El Kaddouri.

    Rozhodčí: Giampaolo Calvarese – Posado, Paganessi (vš. Itálie)
    bahis siteleri