Cagliari – Neapol 0:5 (kon.) | Atalanta BC – Udinese 1:3 (kon.) | Bologna – Empoli 0:0 (kon.)
Palermo – Chievo 0:2 (kon.) | Turín – Juventus 1:3 (kon.) | Inter – Janov 2:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
0:5 (0:2)
SSC Neapol
Neděle 11.12.2016, 12:30 • Stadio Sant´Elia, Cagliari • Italská Serie A • 16. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Dries MERTENS - 0:5
     
    72
    Neapol právě vstřelila branku!
    Pátá! Neapol drtí svého soupeře a na Stadio Sant´Elia střílí pátou branku! DRIES MERTENS před vápnem nasadil jesličky Alvesovi a postupoval do vápna, následně poslal míč na zadní tyč a dokonal hattrick!
    69. Dries MERTENS - 0:4
     
    69
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z toho už se stává pomalu exhibice, neboť Neapol si na hřišti dělá, co chce. Lorenzo Insigne operoval s míčem ve středu hřiště a následně krásně načasoval přihrávku pro DRIESE MERTENSE, na jehož přízemní střelu byl domácí brankář krátký!
    51. Piotr ZIELIŃSKI - 0:3
     
    51
    Neapol právě vstřelila branku!
    Teď už z toho však branka je a Neapol je zaslouženě odměněna za svůj aktivní vstup do druhého poločasu! Do středu hřiště dostal přihrávku PIOTR ZIELIŃSKI, který se opřel do míče a jeho krásná rána skončila v síti!
    45. Marek HAMŠÍK - 0:2
     
    45
    Neapol právě vstřelila branku!
    A máme tu druhou branku hostujícího celku! Na pravou stranu dostal nejdříve míč Callejón, na jehož centr si naběhl Insigne, avšak jeho hlavičku zastavilo břevno. Míč se však odrazil přímo na nohu MARKA HAMŠÍKA, který dokázal míč dopravit do sítě!
    34. Dries MERTENS - 0:1
     
    34
    Neapol právě vstřelila branku!
    A hostující fotbalisté se dostávají zcela zaslouženě do vedení! Marek Hamšík poslal míč do vápna pro DRIESE MERTENSE, který si míč navedl na střelu a krásným pokusem překonal brankáře Storariho!

    Jan Havlovic

    Branky: 34. D. Mertens (Hamšík), 45. Hamšík, 51. Piotr Zieliński (Hamšík), 69. D. Mertens (L. Insigne), 72. D. Mertens (Hamšík)

    Karty:   20. Isla (CAG), 36. Barella (CAG), 66. Padoin (CAG), 74. Dessena (CAG) – 39. Koulibaly (NEA), 62. Hysaj (NEA), 74. Hamšík (NEA)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 0:10. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:10.
    Cagliari Calcio: Storari – Isla, Ceppitelli, Alves, Pisacane – Dessena (C) (79. Capuano), Tachtsidis (54. Farias), Padoin – Barella – Sau, Borriello (70. Melchiorri).
    Náhradníci: Rafael, Colombo – Melchiorri, Munari, Farias, Capuano, Giannetti, Salamon.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly (42. Albiol), Strinić – Piotr Zieliński (70. Rog), Jorginho, Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens (75. Giaccherini), L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Allan, Ch. Maggio, Maksimović, Gabbiadini, Rog, Ghoulam, Albiol, Diawara, El Kaddouri.

    Rozhodčí: Giampaolo Calvarese – Posado, Paganessi (vš. Itálie)
    bahis siteleri