Detroit – Anaheim 6:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
Ottawa – New Jersey 3:1 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Edmonton – Tampa 3:2 (2:1 po s.n.) | Boston – Los Angeles 1:0 (kon.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
Anaheim Ducks
Neděle 18.12.2016, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:33 Frans NIELSEN - 6:4
     
    50:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ryan Sproul před bránou skvěle usměrnil mezi tři tyče nahození Thomase Vanka z levého křídla a po skvělém zákroku Johna Gibsona pravým betonem se dostal k dorážce FRANS NIELSEN – 6:4! Asistence: Ryan Sproul a Thomas Vanek.
    46:35 Rickard RAKELL - 5:4
     
    46:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a střelou zápěstím o horní hranu lapačky Petra Mrázka zamířil do bližšího horního rohu brány. Anaheim je zpět ve hře.
    44:51 Tomáš TATAR - 5:3
     
    44:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Henrik Zetterberg našel před bránou nádhernou diagonální přihrávkou z pravého křídla TOMÁŠE TATARA, který se ocitl tváří v tvář střídajícímu Johnu Gibsnovi a po nádherném zamíchaní s pukem nad jeho pravým betonem zamířil do sítě. Tomáš Tatar zdvojnásobil vedení Red Wings a vstřelil svůj první hattrick v kariéře NHL! Čepice na led! Asistence: Henrik Zetterberg.
    37:52 Xavier OUELLET - 4:3
     
    37:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    XAVIER OUELLET po nádherné zpětné bekhendové přihrávce Thomase Vanka napřáhl mezi kruhy pro vhazování bez přípravy k prudké střele a puk mezi lapačkou a tělem Jonathana Berniera procedil do pravého horního rohu brány. Brankář Anaheimu nemohl uvěřit, že puk prošel do sítě. Red Wings každopádně předvedli senzační obrat a vedou 4:3! Asistence: Thomas Vanek a Gustav Nyquist.
    31:22 Dylan LARKIN - 3:3
     
    31:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Puk se od brusle DYLANA LARKINA před bránou odrazil mezi betony Jonathana Berniera a hosté si vyžádali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, odvolání Ducks ale nebylo úspěšné a gól byl uznán. Detroit v prostřední části smazal dvoubrankové manko a vyrovnal na 3:3! Asistence: Luke Glendening a Riley Sheahan.
    27:14 Tomáš TATAR - 2:3
     
    27:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ TATAR z pravého kruhu pro vhazování nahazoval puk před bránu, kde došlo ke dvěma klíčovým odrazům. Nahození slovenského útočníka se od brusle jednoho ze stínících hráčů Ducks odrazil do mantinelu za bránu a od něj vzápětí do zad nešťastného brankáře Jonathana Berniera, od něhož se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Xavier Ouellet a Jonathan Ericsson.
    25:16 Cam FOWLER - 1:3
     
    25:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano se ocitl ve středu útočného pásma mezi dvěma protihráči a nádhernou zadovkou přenechal puk Ryanovi Keslerovi, který ho bez přípravy posunul doleva. CAM FOWLER si vzápětí srovnal puk na hůl a z vrcholu mezikruží nad lapačkou Petra Mrázka zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
    13:33 Tomáš TATAR - 1:2
     
    13:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Mike Green z mezikruží po ledě mířil k pravé tyči a Jonathan Bernier dokázal levým betonem jeho pokus skvěle vyrazit, jenže vzápětí se k puku dostal TOMÁŠ TATAR, který ho z dorážky dorazil do odkryté brány. Asistence: Mike Green a Anthony Mantha.
    10:17 Shea THEODORE - 0:2
     
    10:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SHEA THEODORE napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, kterou dokázal propálit Petra Mrázka, ačkoliv nebyla příliš prudká. Na obhajobu českého brankáře je nutno dodat, že vůbec nic neviděl, protože měl zacloněný výhled. Anaheim každopádně v dnešním zápase využil druhou ze dvou přesilových her a vede o dvě branky! Red Wings nepomohla ani Coach challenge kvůli domnělému ofsajdu. Asistence: Ryan Kesler a Ryan Getzlaf.
    03:41 Rickard RAKELL - 0:1
     
    03:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hampus Lindholm od modré čáry krásně přihrál do pravého kruhu pro vhazování Sami Vatanenovi, který mohl zakončovat, jenže se neukvapil a na vzdálenější tyči fantastickým diagonálním pasem našel RICKARDA RAKELLA, který z blízkosti poslal puk pod horní tyč odkryté brány. Anaheim po krásné kombinaci využil přesilovou hru a ujal se vedení 1:0! Asistence: Sami Vatanen a Hampus Lindholm.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Tatar (Green, Mantha), 28. Tatar (Ouellet, Ericsson), 32. D. Larkin (Glendening, Sheahan), 38. Ouellet (Vanek, Nyquist), 45. Tatar (Zetterberg), 51. Nielsen (Sproul, Vanek) – 4. Rakell (Vatanen, H. Lindholm), 11. Theodore (Kesler, Getzlaf), 26. Fowler (Kesler, Cogliano), 47. Rakell


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Sproul – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Glendening – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Sheahan, Ott.
    Anaheim Ducks: Bernier (41. Gibson) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Graham Skilliter. Čároví: Shandor Alphonso, Devin Berg

    Diváci: 20027
    bahis siteleri