Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Soči – Viťaz 2:5 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 2:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
CSKA Moskva
Čtvrtek 22.12.2016, 17:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:50 Kirill PETROV - 1:3
     
    35:50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Díky pohledné kombinaci v přesilové hře se dostávají hosté do vedení o dvě branky. Střelou z první se do odkryté části branky prosazuje KIRILL PETROV. Asistence: Alexandr Popov a Andrej Světlakov.
    30:01 Kirill PETROV - 1:2
     
    30:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Díky pohledné akci se hosté berou vedení zpět na svou stranu, střelou do odkryté braky se prosazuje KIRILL PETROV. Asistence: Alexandr Popov a Bogdan Kiselevič.
    28:24 Pavel PORJADIN - 1:1
     
    28:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Krátce před polovinou zápasu je vyrovnáno. Ukázkově vyřešili domácí hokejisté situaci tři na jednoho. Po pěkné akci zakončoval střelou z první do odkryté branky PAVEL PORJADIN. Asistence: Richard Gynge a Gilbert Brulé.
    03:10 Geoff PLATT - 0:1
     
    03:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva využívá přesilovou hru a dostává se do vedení. Dmitrij Kugryšev našel výbornou přihrávkou volného GEOFFA PLATTA, který z první překonal domácího brankáře. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Greg Scott.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 29. Porjadin (Gynge, Brulé) – 4. Platt (Kugryšev, Scott), 31. K. Petrov (Al. Popov, Kiselevič), 36. K. Petrov (Al. Popov, Světlakov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen (Kasutin) – Ljamin, Kinrade, Lekomcev, Ogurcov, Bryncev, An. Sergejev, Berezin – Sexton, Gynge, Brulé – Polygalov, K. Makarov, Stoljarov – Žukov, Porjadin, N. Kvartalnov – Koňkov, Jakimov, Gimatov.
    CSKA Moskva: Fasth (Filoněnko) – Ožiganov, Děnisov, Kiselevič, Kutuzov, Panin, Mjasiščev, Naumenkov – Al. Popov, Tělegin, K. Petrov – Kugryšev, Platt, Scott – Světlakov, Mamin, Kuzmenko – Vorošilo, Košelev, Andronov – V. Žarkov.
    bahis siteleri