Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novokuzněck – Riga 0:6 (kon.) | Novosibirsk – Jokerit 3:0 (kon.)
Omsk – Minsk 0:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Toljatti – Petrohrad 2:3 (po pr.)
Záhřeb – Ufa 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Slovan – Magnitogorsk 2:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 23.12.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:48
    Je tu vyloučení pro hostujícího obránce Chabarova, který poslal vysokou holí k zemi Andreje Šťasného – bylo to bez krve, půjde tedy o dvouminutový trest.
     
    45:38
    Domácí navíc půjdou do oslabení, ve středním pásmu se totiž nedovoleného bránění dopustil Andrej Šťastný a míří na trestnou lavici.
     
    41:59
    Domácí jdou do přesilovky! Jevgenij Timkin u mantinelu zezadu vrazil do Jegliče a sudí ho posílají na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    32:05
    Je tu první přesilovka zápasu pro hosty – na trestnou jde Michal Sersen, který ve středním pásmu nevybíravě podrazil Filippiho.
     
    26:28
    Je tu vyloučení, kterým bude potrestán dnes poprvé domácí celek – Michal Sersen neunesl vytrvalé pošťuchování od Sjomina a je poslán na trestnou lavici za hrubost, protože do něj celkem důrazně strčil. Stejným trestem je ale následně odměněn i právě Sjomin, takže se bude hrát 4 na 4.
     
    21:23
    První vyloučení v této třetině opět postihlo hosty – Alexandr Sjomin podrazil unikajícího Jegliče a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    05:17
    Jak už bylo napsáno, je tu první trest v dnešním zápase – hostující Sergej Těreščenko za svoji bránou trochu přitvrdil v souboji s Hlinkou a jde si sednout za nedovolené bránění.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 16. Taffe (Cheechoo, M. Hlinka), 23. Jeglič (Švarný, Plastino) – 9. A. Sjomin (Osala), 16. A. Sjomin (Lee), 36. Filippi, 45. Zaripov (Jan Kovář)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Kundrátek (C), Sersen (A), Švarný, Plastino, Ďaloga, Starosta, Rosandić – Cheechoo (A), Taffe, M. Hlinka – Jeglič, Chipchura, Nedorost – Petráš, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Vopelka – Pätoprstý.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, J. Birjukov, Lee (A), Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Budkin – Zaripov (A), Mozjakin (C), Jan Kovář – A. Sjomin, Santala, Osala – Filippi, Timkin, Kosov – Platonov, Železkov, Dm. Kazionov – De. Kazionov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ovčinikov – Lazarev, Otmachov
    bahis siteleri