Chabarovsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 3:5 (kon.) | Kunlun – Riga 3:4 (1:3 po s.n.)
Barys – Ufa 4:3 (po pr.) | Jaroslavl – Toljatti 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
4:3 (0:1, 3:2, 0:0 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 16.01.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Souboj dvou rivalů Černyševovy divize slibuje jednoznačně zajímavou a vyrovnanou podívanou. Oba zatím drží postupové pozice do play-off, nicméně především Astana bude o ně do konce základní části tvrdě bojovat. Ufa si však z páté příčky stále nemůže být ničím jistá.
     
    Barys jako by opustila slušná forma z přelomu roku a v uplynulých čtyřech zápasech hned třikrát prohrál, uspět dokázal pouze těsně na půdě Medveščaku. Pořád má však play-off ve svých rukou, jen už si podobné série neúspěchů jednoduše nemůže dovolit.
     
    Zato Salavat Julajev v uplynulém měsíci hledá především sám sebe. Vždyť v posledních devíti zápasech prohrál hned sedmkrát! Poslední debakl 1:6 od Nižného Novgorodu jen potvrdil, že hosté jsou nyní v hodně velkém srabu.
     
    V akci bychom mohli vidět pouze jednoho českého hokejistu, a to útočníka Tomáše Mertla v dresu Ufy. Astana ve svém výběru nikoho z našich krajů nemá.
    Jakub Jeřábek - Adam Polášek. Čtvrtý a pátý nejproduktivnější bek KHL!

    Gólová radost Kuby Jeřábka!???? #ccmhockey #madeofhockey (Repost @narodnitym)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Úvodní sestavy:

    Barys Astana: Poulin (Kolesnik) – Barker, Šalapov, Dallman, M. Semjonov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Puškarjov, Trivino, Paňukov – N. Ivanov, Kučin, Chudjakov – Grenc.

    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (Svedberg) – Lepistö, Loginov, Arzamascev, Gončarov, Kuljaš, S. Garejev, Kornějev – Mertl, Kaprizov, Omark – J. Bodrov, Lisin, M. Majorov – Paršin, I. Grigorenko, D. Makarov – Něstěrov, A. Lazarev, Korotkov – Kotljarevskij.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ščenjov – Nikolajev, Sazonov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:00
    Už v úvodních dvou minutách se hraje poměrně honě zostra, oba celky se snaží najít cestu za úvodním gólem. Každopádně vidíme spíše jen hodně nepřesností, ato především ve středním pásmu.
     
    02:45
    Poulin nyní musel být ve středu, soupeř nebezpečně operoval v útočném pásmu. Ale až na pár jakýchsi zákroků nemusel v brance zase tolik panikařit.
     
    03:25
    Obránce Arzamascev nyní zastavil střelu soupeře z pravého kruhu. Astana se dostala sice do jakéhosi prvního náznaku šance, nicméně zakončení jednoduše nemělo potřebné parametry.
     
    04:09
    Po delší době je hra přerušená, odehráno máme již šest minut tohoto střetnutí. A zatím bez nějaké větší šance na obou stranách. Tentokráte se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    04:17
    Makarov se nyní snažil prověřit připravenost gólmana Poulina. Ten se však nenechal nachytat na švestkách. Zatím je domácí gólman přece jenom v o něco větší ráži než jeho kolega na druhé straně Gavrilov.
     
    04:55
    Tahle situace sice hodně hraničila s ofsajdem, nicméně průnik Trivina byl nakonec povolený. A jakmile domácí forvard přejel modrou čáru, přes obránce vypálil. Nicméně Gavrilov mezi třemi tyčemi pohotově zasáhl.
     
    05:38
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sami Lepistö – 2 min., hákování).
     
    06:06
    Obrovská možnost Barysu! Dawes přistrčil puk před brankoviště na Bochenskimu, kterému sjel puk trestuhodně z hokejky. Jinak by měl Gavrilov opravdu velké starosti. Nakonec byla o pár sekund jeho branka posunutá.
     
    06:33
    St. Pierre nahazoval puk od modré čáry na Gavrilova, k dorážce se následně tlačil Bochenski, ovšem hostující obrana proti němu dokázala včas zasáhnout.
     
    07:38
    Hosté v plném počtu.
     
    08:05
    Mertl se na levé straně dostal k zakončení, byl poměrně nehlídaný, jeho pokus byl ovšem zablokovaný do ochranné sítě. Vhazovat se bude po první komerční přestávce před brankou Poulina.
     
    09:10
    Astana je možná o něco aktivnější než Ufa, každopádně v žádném případě není rozdíl nijak markantní. V poslední minutě si oba celky nedokázaly ani jednou vytvořit nějakou slušnou střeleckou příležitost.
     
    09:54
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Kevin Dallman – 2 min., podražení).
     
    10:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle byla naprosto úchvatná kombinace hostujícího celku, který bleskově využil hned svou první přesilovku. Loginov na modré čáře naznačil střelu, ale nakonec přihrál Lepistömu, ten svou nahrávkou našel před brankovištěm volného TOMÁŠE MERTLA, který zakončoval pohodlně do odkryté svatyně. Asistence: Sami Lepistö, Alexandr Loginov.
    10:26 Tomáš MERTL - 0:1
     
    11:25
    Něstěrov nyní odvážně a hlavně rychle objel branku a pak se u tyčky snažil zakončovat, každopádně Pulin si s tímhle pokusem hravě poradil.
     
    12:05
    I nadále pokračuje hledání Astany za vyrovnávacím gólem. V žádném případě nemusí panikařit. Se soupeřem drží krok, jen neměla asi takové štěstí v koncovce. Další komerční přestávka je nyní na pořadu tohoto souboje.
     
    12:35
    Shinnimin se dostal k zakončení z levého kruhu, jeho pokus byl ovšem zablokovaný, Barys každopádně v posledních třiceti sekundách vůbec ne špatně kombinoval v útočné třetině.
     
    13:43
    Štiplavou ránu z pravého kruhu vyslal Něstěrov. A trefil masku Poulina, který byl po tomto zásahu lehce otřesený. Rozhodčí ihned přerušili hru, chvilku se čekalo, než se domácí gólman vzpamatuje.
     
    14:20
    Salavat Julajev má nyní puk pod kontrolou. Kuljaš nyní za brankou čeká na své spoluhráče, až vystřídají.
     
    14:50
    Chudjakov udělal snadnou kličku těsně před modrou čáru a forhendem vyzkoušel pozornost gólmana Gavrilova. Ten na jeho pokus velmi dobře viděl a s jistotou ho polapil.
     
    15:53
    Moc hezky to nyní udělal Lazarev. Objel soupeřovu branku, pak svou přihrávkou před modrou čárou vybídl Něstěrova, jenže ten zakončení ne úplně dobře zvládl. Každopádně povedená akce hostujícího celku.
     
    16:40
    Barys je v posledních minutách směrem dopředu hodně bezzubý. Když vlastně není na ledě lajna Dawes, Boyd, Bochenski, těžko se domácím daří ohrožovat gólmana Gavrilova. Hosté navíc velmi slušně brání.
     
    17:56
    Po jakémsi slabém náletu Astany do útočného pásma byla hra přerušená. Vhazovat se bude před Gavrilovem.
     
    19:00
    Zahlášena poslední minuta této třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Očekávalo se vyrovnané utkání a papírové předpoklady se v první třetině naplnily. Je pravda, že Salavat Julajev byl přece jenom o něco nebezpečnějším celkem směrem dopředu, a tak zásluhou Mertla asi zaslouženě vede, každopádně Barys na ledě určitě nepůsobí o nic horším dojmem.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:15
    Úvodní oťukávaná mezi oběma týmy ve druhé třetině zatím šanci nepřinesla. Byť se Barys poměrně dlouhou dobru držel v útočném pásmu. Nakonec však Gavrilov výrazněji zasahovat nemusel.
     
    22:14
    Makarov sice vjel poměrně snadno do pásma, pak však svou zadovkou jen nabídl puk soupeři. Ten se mohl ocitnou ve slušném brejku, jenže nakonec i domácí celou akci dosti zabrzdili.
     
    23:05
    Tahle přihrávka určitě nebyla adresovaná Omarkovi, ale přesto se hostující útočník pokusil ve středním pásmu o forčeking. Ale neuspěl. Pořád vidíme na obou stranách v úvodu druhého dějství dost nepřesností.
     
    24:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Snadná akce, snadné vyrovnání pro domácí celek. Bochenski od pravého mantinelu našel před brankovištěm úplně volného NIGELA DAWESE, který sám před Gavrilovem v koncovce nezaváhal. Asistence: Brandon Bochenski, Kevin Dallman.
    24:43 Nigel DAWES - 1:1
     
    25:48
    Astana právě vstřelila branku!
    A záhy se Barys ujal během kraťoučké chvíle vedení. Tohle byla mizerná pasáž hry ze strany Ufy. Na modré čáře přenechal Lipin puk KIRILLOVI PAŇUKOVOVI, který přesnou střelou k tyči překonal Gavrilova. Asistence: Alexandr Lipin.
    25:48 Kirill PAŇUKOV - 2:1
     
    26:31
    Astana právě vstřelila branku!
    NIGEL DAWES a jeho druhá branka v utkání. Po neúspěšném útoku soupeře vyrazili domácí ihned dopředu, Boyd přenechal puk svému spoluhráči, který se z levé strany řítil před Gavrilova, mezi jehož betony nakonec našel skulinku. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
    26:31 Nigel DAWES - 3:1
     
    26:31
    Střídání v týmu Salavat Julajev Ufa: ze hřiště odchází Andrej Gavrilov, přichází Niklas Svedberg.
     
    27:30
    Tři rychlé branky vyhnaly z brány Gavrilova. Tohle je opravdu hodně mizerná třetina ze strany Ufy. Domácí jsou na koni a za podpory bouřlivého publika i nadále podniká výpady směrem dopředu.
     
    28:40
    Skvělý zákrok Svedberga! Je až neuvěřitelné, jak snadno se dostal Puškarjov do jeho blízkosti a kolik času měl na své zakončení. Každopádně hostující gólman vytasil opravdu fantastický zákrok lapačkou.
     
    28:55
    To je obrovský tlak Astany! Svedberg neví, kam dřív skočit. Od modré čáry pálil Šalapov, dorážet se snažil Shinnimin, ale neúspěšně. Zase u tyčky nevyzrál na skvělého hostujícího muže ve výstroji.
     
    29:08
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Roman Savčenko – 2 min., hákování).
     
    29:40
    Tohle bylo minimálně sporné rozhodnutí rozhodčích. Savčenko zahákoval Lazareva ve vyložené pozici, takže se možná i mohlo trestat samostatným nájezdem. Ufa nakonec bude mít přesilovku.
     
    30:30
    Salavat Julajev hodně zmáčkl svého soupeře v oslabení. A v některých případech měli domácí opravdu štěstí. Každopádně dvoubrankový náskok zatím uhlídat dokázali.
     
    31:08
    Domácí v plném počtu.
     
    31:40
    Pulin se nyní vrhl po puku před sebou a schoval ho pod svou lapačku. Na druhé straně těsně předtím pálil z mezikruží v dobré pozici Bochenski, ani jeho spoluhráči však z dorážky uspět nedokázali.
     
    32:05
    Zase Shinnimin číhal u prvé tyčky. Každopádně puk se na jeho hokejku nakonec nedostal. Barys i nadále pokračuje v útočné akci...
     
    32:35
    ...nakonec z levé strany dokázal vypálit Semjonov, nicméně Svedberg si mezi třemi tyčemi poradil. Bude se konat čtvrtá reklamní přestávka v kazašské Astaně.
     
    33:06
    Během krátké chvíle musel hru uklidňovat svým zákrokem Svedberg. Ten si určitě vede daleko lépe než Gavrilov, jenž během dvou minut inkasoval tři góly.
     
    33:40
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jegor Šalapov – 2 min., držení protihráče).
     
    34:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku ze tří dokázali hosté využít. Kuljašova první dělovka od modré čáry byla zablokována, podruhé už dokázal přímo ohrozit gólmana Poulina, který neudržel puk ve výstroji. Z dorážky pak následně z blízkosti uspěl dobře postavený a důrazný MAXIM MAJOROV. Asistence: Denis Kuljaš.
    34:13 Maxim MAJOROV - 3:2
     
    35:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle je parádní třetina a skvělá reklama na KHL, která určitě nemusí být vždy nudnou soutěží. ALEXANDR NĚSTĚROV přebral na levé straně dlouhou přihrávku přes tři čáry od Korotkova, se střelbou počkal na správnou chvíli, a nakonec našel volné místo v Poulinově brance. Asistence: Jevgenij Korotkov.
    35:59 Alexandr NĚSTĚROV - 3:3
     
    37:10
    Ufa nyní vyhodila puk přes všechny čáry, hra se tak kvůli zakázanému uvolnění stěhuje zpátky před Svedberga. Hosté se během krátké chvíle vrátili zpátky do zápasu. A šance obou celků jsou i nadále otevřené.
     
    37:42
    Dawes nebyl daleko od hattricku! Napřáhl na levém kruhu a dělovkou se snažil propálit Svedberga. Nicméně svůj pokus nasměroval jen vedle brány.
     
    38:23
    Shinnimin se ocitl v mezikruží v opravdu skvělé příležitosti. I když nezakončoval úplně pod klidem, nakonec z lehké otočky prověřil Svedberga. Ten ovšem z brankoviště skvěle vyjel a zasáhl svým betonem.
     
    39:00
    Zahlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:13
    Paršin nyní z pravého kruhu mířil nad lapačku Poulina, ten měl ovšem tenhle prostor dobře pohlídaný. A touš schoval přesně tak, jak potřeboval. Vhazovat se bude před jeho brankovištěm.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hned pět branek nám nabídla druhá třetina, v níž nejprve Barys otočil z 0:1 na 3:1 během opravdu krátké chvíle, aby závěr dějství lépe vyšel právě Salavatu Julajev, jenž dokázal, taktéž rychle, dvakrát skórovat, a určil průběžný nerozhodný výsledek. V poslední části hry se tak máme určitě na co těšit.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:14.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Svedberh se možná trošku zalekl, když se před ním objevil protihráč. Ale puk nakonec letěl mimo jeho bezprostřední nebezpečí. Každopádně na tribunách to jenom zahučelo po této akci.
     
    41:50
    Jako by se ve třetí třetině přece jenom hrálo opatrněji. Je to logické. Za tohoto stavu se bude každá chyba počítat. Kuljaš proto v obranném pásmu s rozehrávkou nepospíchá.
     
    42:39
    Barysu se nyní podařilo zatlačit soupeře v jeho útočném pásmu. Hosté nakonec vyhodili touš jen za cenu zakázaného uvolnění. Opět se během krátké chvíle bude opakovat vhazování před Svedbergem.
     
    42:56
    Velká možnost Astany! Nicméně střela z mezikruží jednoho z domácích útočníků skončila nakonec jen vedle Svedbergovy svatyně.
     
    44:24
    Lepistö přebral za brankou puk, pak se dostal do blízkosti Poulina, jehož se snažil překonat ještě z mezikruží, v obou případech však domácí odolat dokázali. Každopádně nebezpečná akce ze strany Ufy.
     
    44:37
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Jevgenij Bodrov – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Nikita Ivanov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    45:21
    Rozhodčí chtěli vylučovat Lepistöho za vyhození puku mimo hrací plochu. Nicméně pak se poradili a rozhodli se neudělovat žádný trest. A jejich rozhodnutí bylo zcela správné, puk byl totiž dle opakovaných záběrů tečovaný jedním z domácích hráčů.
     
    45:55
    Omark to nyní přehnal s čekáním. Přitom se hosté ocitli v šanci 3 na 2. Jenže hostující forvard nakonec zakončoval jen do ležícího obránce. Jako by zkrátka nevěděl, co má dělat.
     
    46:37
    Obě družstva v plném počtu.
     
    47:45
    Oba celky si v posledním dějství základní hrací doby vytvořily několik šancí. Nicméně skóre se zatím nezměnilo. Je to poměrně dramatická podívaná, kde opravdu může rozhodnout jedna jediná maličkost.
     
    48:41
    Celá akce Astany vyústila nakonec v hromadnou potyčku. Teď se Barys opravdu mohl ujmout vedení. Shinnimin z levé strany nedokázal prostřelit Svedberga, o pár chvil později zakončoval zprava Michajlis, ani on však na hostujícího brankáře nevyzrál. Oba byli ve vyložených pozicích. Po komerční přestávce a možných udělených trestech budeme pokračovat dále.
     
    48:43
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Zachar Arzamascev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Martin St. Pierre – 2 min., hrubost).
     
    49:20
    Znovu si oba celky vyzkouší hru čtyři proti čtyřem. Jak bohatá na góly byla druhá třetina, tak nyní se oba týmy střelecky zasekly. Je ale pravda, že jak Poulin, tak především Svedberg hájí své svatyně velmi dobře.
     
    49:53
    Dawes se ocitl u tyčky zcela nehlídaný a z blízkosti se snažil překonat Svedberga. Kdo ví, jak by celý zápas vypadal, kdyby se hostující muž ve výstroji postavil mezi tři tyče už od začátku.
     
    50:43
    Obě družstva v plném počtu.
     
    51:30
    Osm a půl minuty zbývá do konce základní hrací části. Dočkáme se nějakého toho přesného zásahu, nebo budeme muset do prodloužení?
     
    52:26
    Paršinovi se nepodařilo v útočném pásmu přesně rozehrát, čehož na druhé straně mohl využít i nadále hodně aktivní Shinnimin. Každopádně proti přesile čtyř protihráčů toho moc nezmohl.
     
    53:40
    Možná že do hry obou celků se vložila jakási nervozita. Nikdo přece jenom nechce za tohoto stavu zhruba nějakých šest minut před koncem inkasovat možná rozhodující branku.
     
    55:10
    Na tribunách se začalo hodně pískat. Kuljaš si něco vyřizoval u mantinelu v nepřerušené hře se Shinniminem a oba nakonec skončili na zemi. Rozhodčí však k žádnému vyloučení nakonec nesáhli.
     
    56:26
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Jevgenij Korotkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    56:40
    Zřejmě poslední početní výhoda tohoto utkání. Aby nakonec Korotkova tohle vyhození puku za plexisklo nemrzelo. Hosty každopádně čekají krušné chvíle.
     
    57:10
    Barys se zatím do nějakého nebezpečnějšího zakončení nedostal. Je to od něj docela statické. Ufa se tak v oslabení poměrně v pohodě brání.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:02
    Hned dvakrát se do zakončení dostal Bochenski. Nejprve bekhendem minul z blízkosti kýžený prostor, poté trefil pouze lapačku dnes skvělého Svedberga.
     
    58:26
    Hosté v plném počtu.
     
    59:06
    Kučin si nahodil puk dopředu, jenže v útočném pásmu mu nikdo nepomohl. Jako by si Barys hlídal především svá zadní vrátka.
     
    59:27
    Omark nyní dvakrát zahrozil. Nejprve Poulin snadno zlikvidoval jeho bekhendové zakončení, pak se hostující forvard dostal k zakončení z mezikruží, avšak domácí brankář udržel puk ve výstroji. Mertl se tak k dorážce nepropracoval.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Nakonec je nerozhodný výsledek asi zasloužený. Ani jeden z celků neměl takovou převahu, aby si úplně s čistým svědomím vydobyl plný bodový zisk. Třetí dějství nám žádnou branku nenabídlo, takže budeme muset do prodloužení, případně do samostatných nájezdů.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:17
    Korotkov a Loginov, to byla úvodní dvojice hostujícího celku, která se snažila něco vymyslet v útočném pásmu. Ovšem bez většího úspěchu.
     
    61:20
    Barys vyjel směrem dopředu celkem dvakrát v uplynulé minutě, nicméně výrazněji ohrozit branku Svedberga se mu nepodařilo. Na druhé straně naopak Omark pálil jen do připraveného Poulina.
     
    62:35
    Omark objel branku, ale neměl komu přihrát. A tak nakonec přišla Ufa o pásmo. Trošku škoda, už se mu totiž nabízel Lepistö.
     
    62:55
    Dnes aktivní Shinnimin si z levé strany sjel blíže do středu, místo přihrávky se rozhodl zakončovat, Svedběrgovu bránu ovšem těsně minul. V prodloužení se nám zatím hra ještě nepřerušila.
     
    64:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Padesát šest sekund před koncem prodloužení se dokázal prosadit KEVIN DALLMAN, který si najel před branku, a zužitkoval i v krkolomné pozici v pádu jakési střílené přihrávky Dawese. Asistence: Nigel Dawes, Brandon Bochenski.
    64:04 Kevin DALLMAN - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Očekávaný vyrovnaný duel nakonec rozhodlo až prodloužení. Viděli jsme určitě zajímavý zápas dvou celků, které stále soupeří o pozice v play-off. Asi zaslouženě šťastnější byli nakonec domácí. V utkání se objevil jeden český hráč, a to hostující útočník Tomáš Mertl, který hned v první třetině načal účet tohoto duelu. Rozhodně nepředvedl vyloženě špatný výkon.
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (16:57:31)

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 25. Dawes (Bochenski, Dallman), 26. Paňukov (Lipin), 27. Dawes (Boyd, Bochenski), 65. Dallman (Dawes, Bochenski) – 11. Mertl (Lepistö, Loginov), 35. M. Majorov (Kuljaš), 36. Něstěrov (Korotkov)


    Barys Nur-Sultan: Poulin (Kolesnik) – Barker, Šalapov, Dallman, M. Semjonov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Puškarjov, Trivino, Paňukov – N. Ivanov, Kučin, Chudjakov – Grenc.
    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (27. Svedberg) – Lepistö, Loginov, Arzamascev, Gončarov, Kuljaš, S. Garejev, Kornějev – Mertl, Kaprizov, Omark – J. Bodrov, Lisin, M. Majorov – Paršin, I. Grigorenko, D. Makarov – Něstěrov, A. Lazarev, Korotkov – Kotljarevskij.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ščenjov – Nikolajev, Sazonov
    bahis siteleri