Chabarovsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 3:5 (kon.) | Kunlun – Riga 3:4 (1:3 po s.n.)
Barys – Ufa 4:3 (po pr.) | Jaroslavl – Toljatti 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
4:3 (0:1, 3:2, 0:0 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 16.01.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:04 Kevin DALLMAN - 4:3
     
    64:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Padesát šest sekund před koncem prodloužení se dokázal prosadit KEVIN DALLMAN, který si najel před branku, a zužitkoval i v krkolomné pozici v pádu jakési střílené přihrávky Dawese. Asistence: Nigel Dawes, Brandon Bochenski.
    35:59 Alexandr NĚSTĚROV - 3:3
     
    35:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle je parádní třetina a skvělá reklama na KHL, která určitě nemusí být vždy nudnou soutěží. ALEXANDR NĚSTĚROV přebral na levé straně dlouhou přihrávku přes tři čáry od Korotkova, se střelbou počkal na správnou chvíli, a nakonec našel volné místo v Poulinově brance. Asistence: Jevgenij Korotkov.
    34:13 Maxim MAJOROV - 3:2
     
    34:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku ze tří dokázali hosté využít. Kuljašova první dělovka od modré čáry byla zablokována, podruhé už dokázal přímo ohrozit gólmana Poulina, který neudržel puk ve výstroji. Z dorážky pak následně z blízkosti uspěl dobře postavený a důrazný MAXIM MAJOROV. Asistence: Denis Kuljaš.
    26:31 Nigel DAWES - 3:1
     
    26:31
    Astana právě vstřelila branku!
    NIGEL DAWES a jeho druhá branka v utkání. Po neúspěšném útoku soupeře vyrazili domácí ihned dopředu, Boyd přenechal puk svému spoluhráči, který se z levé strany řítil před Gavrilova, mezi jehož betony nakonec našel skulinku. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
    25:48 Kirill PAŇUKOV - 2:1
     
    25:48
    Astana právě vstřelila branku!
    A záhy se Barys ujal během kraťoučké chvíle vedení. Tohle byla mizerná pasáž hry ze strany Ufy. Na modré čáře přenechal Lipin puk KIRILLOVI PAŇUKOVOVI, který přesnou střelou k tyči překonal Gavrilova. Asistence: Alexandr Lipin.
    24:43 Nigel DAWES - 1:1
     
    24:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Snadná akce, snadné vyrovnání pro domácí celek. Bochenski od pravého mantinelu našel před brankovištěm úplně volného NIGELA DAWESE, který sám před Gavrilovem v koncovce nezaváhal. Asistence: Brandon Bochenski, Kevin Dallman.
    10:26 Tomáš MERTL - 0:1
     
    10:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle byla naprosto úchvatná kombinace hostujícího celku, který bleskově využil hned svou první přesilovku. Loginov na modré čáře naznačil střelu, ale nakonec přihrál Lepistömu, ten svou nahrávkou našel před brankovištěm volného TOMÁŠE MERTLA, který zakončoval pohodlně do odkryté svatyně. Asistence: Sami Lepistö, Alexandr Loginov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 25. Dawes (Bochenski, Dallman), 26. Paňukov (Lipin), 27. Dawes (Boyd, Bochenski), 65. Dallman (Dawes, Bochenski) – 11. Mertl (Lepistö, Loginov), 35. M. Majorov (Kuljaš), 36. Něstěrov (Korotkov)


    Barys Nur-Sultan: Poulin (Kolesnik) – Barker, Šalapov, Dallman, M. Semjonov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Puškarjov, Trivino, Paňukov – N. Ivanov, Kučin, Chudjakov – Grenc.
    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (27. Svedberg) – Lepistö, Loginov, Arzamascev, Gončarov, Kuljaš, S. Garejev, Kornějev – Mertl, Kaprizov, Omark – J. Bodrov, Lisin, M. Majorov – Paršin, I. Grigorenko, D. Makarov – Něstěrov, A. Lazarev, Korotkov – Kotljarevskij.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ščenjov – Nikolajev, Sazonov
    bahis siteleri