Chabarovsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 3:5 (kon.) | Kunlun – Riga 3:4 (1:3 po s.n.)
Barys – Ufa 4:3 (po pr.) | Jaroslavl – Toljatti 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
4:3 (0:1, 3:2, 0:0 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 16.01.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:04 Kevin DALLMAN - 4:3
     
    64:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Padesát šest sekund před koncem prodloužení se dokázal prosadit KEVIN DALLMAN, který si najel před branku, a zužitkoval i v krkolomné pozici v pádu jakési střílené přihrávky Dawese. Asistence: Nigel Dawes, Brandon Bochenski.
     
    56:26
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Jevgenij Korotkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    48:43
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Zachar Arzamascev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Martin St. Pierre – 2 min., hrubost).
     
    48:41
    Celá akce Astany vyústila nakonec v hromadnou potyčku. Teď se Barys opravdu mohl ujmout vedení. Shinnimin z levé strany nedokázal prostřelit Svedberga, o pár chvil později zakončoval zprava Michajlis, ani on však na hostujícího brankáře nevyzrál. Oba byli ve vyložených pozicích. Po komerční přestávce a možných udělených trestech budeme pokračovat dále.
     
    45:55
    Omark to nyní přehnal s čekáním. Přitom se hosté ocitli v šanci 3 na 2. Jenže hostující forvard nakonec zakončoval jen do ležícího obránce. Jako by zkrátka nevěděl, co má dělat.
     
    44:37
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Jevgenij Bodrov – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Nikita Ivanov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    42:56
    Velká možnost Astany! Nicméně střela z mezikruží jednoho z domácích útočníků skončila nakonec jen vedle Svedbergovy svatyně.
     
    38:23
    Shinnimin se ocitl v mezikruží v opravdu skvělé příležitosti. I když nezakončoval úplně pod klidem, nakonec z lehké otočky prověřil Svedberga. Ten ovšem z brankoviště skvěle vyjel a zasáhl svým betonem.
    35:59 Alexandr NĚSTĚROV - 3:3
     
    35:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle je parádní třetina a skvělá reklama na KHL, která určitě nemusí být vždy nudnou soutěží. ALEXANDR NĚSTĚROV přebral na levé straně dlouhou přihrávku přes tři čáry od Korotkova, se střelbou počkal na správnou chvíli, a nakonec našel volné místo v Poulinově brance. Asistence: Jevgenij Korotkov.
    34:13 Maxim MAJOROV - 3:2
     
    34:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku ze tří dokázali hosté využít. Kuljašova první dělovka od modré čáry byla zablokována, podruhé už dokázal přímo ohrozit gólmana Poulina, který neudržel puk ve výstroji. Z dorážky pak následně z blízkosti uspěl dobře postavený a důrazný MAXIM MAJOROV. Asistence: Denis Kuljaš.
     
    33:40
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jegor Šalapov – 2 min., držení protihráče).
     
    29:08
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Roman Savčenko – 2 min., hákování).
     
    28:55
    To je obrovský tlak Astany! Svedberg neví, kam dřív skočit. Od modré čáry pálil Šalapov, dorážet se snažil Shinnimin, ale neúspěšně. Zase u tyčky nevyzrál na skvělého hostujícího muže ve výstroji.
     
    28:40
    Skvělý zákrok Svedberga! Je až neuvěřitelné, jak snadno se dostal Puškarjov do jeho blízkosti a kolik času měl na své zakončení. Každopádně hostující gólman vytasil opravdu fantastický zákrok lapačkou.
     
    26:31
    Střídání v týmu Salavat Julajev Ufa: ze hřiště odchází Andrej Gavrilov, přichází Niklas Svedberg.
    26:31 Nigel DAWES - 3:1
     
    26:31
    Astana právě vstřelila branku!
    NIGEL DAWES a jeho druhá branka v utkání. Po neúspěšném útoku soupeře vyrazili domácí ihned dopředu, Boyd přenechal puk svému spoluhráči, který se z levé strany řítil před Gavrilova, mezi jehož betony nakonec našel skulinku. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
    25:48 Kirill PAŇUKOV - 2:1
     
    25:48
    Astana právě vstřelila branku!
    A záhy se Barys ujal během kraťoučké chvíle vedení. Tohle byla mizerná pasáž hry ze strany Ufy. Na modré čáře přenechal Lipin puk KIRILLOVI PAŇUKOVOVI, který přesnou střelou k tyči překonal Gavrilova. Asistence: Alexandr Lipin.
    24:43 Nigel DAWES - 1:1
     
    24:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Snadná akce, snadné vyrovnání pro domácí celek. Bochenski od pravého mantinelu našel před brankovištěm úplně volného NIGELA DAWESE, který sám před Gavrilovem v koncovce nezaváhal. Asistence: Brandon Bochenski, Kevin Dallman.
    10:26 Tomáš MERTL - 0:1
     
    10:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tohle byla naprosto úchvatná kombinace hostujícího celku, který bleskově využil hned svou první přesilovku. Loginov na modré čáře naznačil střelu, ale nakonec přihrál Lepistömu, ten svou nahrávkou našel před brankovištěm volného TOMÁŠE MERTLA, který zakončoval pohodlně do odkryté svatyně. Asistence: Sami Lepistö, Alexandr Loginov.
     
    09:54
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Kevin Dallman – 2 min., podražení).
     
    06:06
    Obrovská možnost Barysu! Dawes přistrčil puk před brankoviště na Bochenskimu, kterému sjel puk trestuhodně z hokejky. Jinak by měl Gavrilov opravdu velké starosti. Nakonec byla o pár sekund jeho branka posunutá.
     
    05:38
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sami Lepistö – 2 min., hákování).

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 25. Dawes (Bochenski, Dallman), 26. Paňukov (Lipin), 27. Dawes (Boyd, Bochenski), 65. Dallman (Dawes, Bochenski) – 11. Mertl (Lepistö, Loginov), 35. M. Majorov (Kuljaš), 36. Něstěrov (Korotkov)


    Barys Nur-Sultan: Poulin (Kolesnik) – Barker, Šalapov, Dallman, M. Semjonov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Shinnimin, St. Pierre, Michajlis – Puškarjov, Trivino, Paňukov – N. Ivanov, Kučin, Chudjakov – Grenc.
    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (27. Svedberg) – Lepistö, Loginov, Arzamascev, Gončarov, Kuljaš, S. Garejev, Kornějev – Mertl, Kaprizov, Omark – J. Bodrov, Lisin, M. Majorov – Paršin, I. Grigorenko, D. Makarov – Něstěrov, A. Lazarev, Korotkov – Kotljarevskij.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ščenjov – Nikolajev, Sazonov
    bahis siteleri