Columbus – Carolina 3:2 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Dallas – Washington 3:4 (po pr.)
Arizona – Tampa 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
San Jose – Colorado 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:1 (kon.)
Ottawa – Columbus 6:7 (po pr.)
konec
New York Islanders
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Los Angeles Kings
Neděle 22.01.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    New York Islanders se nachází ve Východní konferenci na posledním místě a v neděli v noci se bude snažit ztížit cestu do playoff Los Angeles Kings, které v Západní konferenci dělí pouhé tři body od osmého Calgary. Oba týmy budou do druhého letošního vzájemného duelu vstupovat v odlišné formě. Islanders se dvěma výhrami, zatímco Kings prohrami.
     
    New York Islanders:

    V bráně Islanders se poprvé od 19. prosince představí brankář Jean-Francois Bérubé, kterého draftovali v roce 2009 ve čtvrtém kole Kings a dva roky strávil v American Hockey League. New York Islanders v posledním zápase v Barclays Center porazil v pátek v noci 3:0 Dallas a do utkání proti Los Angeles Kings bude vstupovat se dvěma výhrami v řadě. Domácí hokejisté se budou muset obejít ze útočníka Andrewa Ladda a obránce Johnnyho Boychucka. Islanders udrželi proti Bostonu i Dallasu čisté konto a 126 minut a 7 sekund neinkasovali gól. Dokáží porazit i Kings?
     
    Los Angeles Kings:

    Los Angeles Kings na ledě New Yorku Islanders v neděli v noci zahájí trip, během něhož ho čekají v šesti dnech čtyři venkovní utkání v řadě předtím, než ve Staples Center proběhne o víkendu NHL All-Star Game. Kings během série sedmi domácích zápasů třikrát vyhráli a čtyřikrát prohráli a tři body je dělí od účasti v playoff, na rozdíl od svých soupeřů ale mají zápasy k dobru. V bráně týmu z Kalifornie by neměl chybět Peter Budaj, který proti Islanders 24. listopadu předvedl 22 zákroků a přispěl k výhře svého týmu 4:2.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    24.11.16 Los Angeles Kings – NY Islanders 4:2
     
    Slovenská stopa v utkání:

    Marián Gáborík (LAK) 4+5, +/- 0
    Peter Budaj (LAK) 39 zápasů, 935 zákroků, 78 gólů, průměrná procentuální úspěšnost zákroků 91,7%
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Bérubé (Greiss) – Leddy, Pelech, Hickey (A), Mayfield, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, R. Strome – Prince, Cizikas, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Gionta. Hlavní trenér: Doug Weight.

    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Muzzin, Doughty (A), McNabb, Martinez, Forbort, Gravel – King, Kopitar (C), Gáborík – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Lewis, Dowd, Andreoff – Clifford, N. Shore, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Dean Morton. Čároví: Scott Driscoll, Mark Shewchyk.
    Jean-François Bérubé je připraven zamknout bránu Islanders!

     
    Hokejisté obou týmů už jsou připraveni na hrací ploše a do začátku utkání v Barclays Center, ve kterém na straně Kings budeme sledovat dva slovenské hokejisty brankáře Petera Budaje a útočníka Mariána Gáboríka, zbývá jen několik málo okamžiků. Jste připraveni?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Utkání v Barclays Center před pár okamžiky začalo a Islanders během prvního střídání po 12 sekundách vyhodili puk po nepřesné přihrávce na pravém křídle na zakázané uvolnění.
     
    00:19
    Marián Gáborík z pravého křídla nebezpečně nahodil puk před bránu a na vzdálenější levé tyči se málem dostal do zakončení Anže Kopitar, před kterým odvracel puk Josh Bailey.
     
    00:47
    Jeff Carter napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k jedovaté střele, která zamířila vedle bližšího horního rohu brány.
     
    01:24
    Jeff Carter je po Sidneym Crosbym z Pittsburghu druhým nejlepším střelcem v letošním ročníku NHL.
     
    01:33
    Alec Martinez tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jean-François Bérubé si po podržení puku připsal první úspěšný zákrok.
     
    01:55
    Dustin Brown na vrcholu pravého kruhu pro vhazování vzápětí napřáhl ke krásné táhlé střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale skvěle vyrážečkou vytáhl mimo!
     
    02:08
    Andy Andreoff vzápětí vypálil z opačného kruhu pro vhazování a jeho střela z levého křídla skončila v náručí Jeana-Françoise Bérubého, který si připsal další dobrý zákrok.
     
    02:21
    Brayden McNabb na levém křídle od modré čáry napřáhl ke střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Jean-François Bérubé ji ale ukryl v lapačce!
     
    02:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    JASON CHIMERA na levé křídle od mantinelu z ostrého úhlu nahazoval puk směrem pod horní tyč a kouč se od hrudi Petera Budaje odrazil mezi jeho betony a do brány. Kings inkasovali hodně smolný gól a Islanders vedou v Barclays Center 1:0! Asistence: Stephen Gionta.
    02:30 Jason CHIMERA - 1:0
     
    02:49
    Shane Prince mohl rychle navýšit vedení Islanders, jeho prudká střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila vedle bližšího levého horního rohu brány Petera Budaje.
     
    04:25
    John Tavares vzápětí napřáhl k další nepříjemné jedovaté střele, proti které Peter Budaj musel zasahovat a po skvělém zákroku ji ukryl ve svém náručí!
     
    05:25
    Puk po útočné snaze po pravém křídle skončil v ochranné síti a hra byla přerušena. Zatím sledujeme pořádně divoký hokej.
     
    06:28
    Anže Kopitar mohl v blízkosti pravé tyče po střele od modré čáry dorážet puk za záda Jeana-Françoise Bérubého, jenže brankář Islanders si s oběma pokusy Kings poradil a vyrazil je!
     
    06:38
    Vzápětí to zkoušel v pravém kruhu pro vhazování Dwight King, jehož střela zápěstím po ledě zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    07:24
    Nikolaj Kuljomin v blízkosti levého vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která byla mezi kruhy pro vhazování sražena mimo.
     
    08:36
    Andy Andreoff z levého křídla nebezpečně nahodil puk před bránu a po zákroku brankáře Jeana-Françoise Bérubého snažili Kings dostat k dorážce, ovšem marně!
     
    09:12
    Kings se během pár sekund nepodařilo dvakrát v rychlém sledu rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    09:17
    Adam Pelech na pravém křídle od modré čáry nahazoval puk před bránu, kotouč ale bez teče zamířil mimo.
     
    09:55
    Kings na pravém křídle napřáhli od modré čáry k nepříjemné střele s příklepem, kterou Jean-François Bérubé hrudí po těžkém zákroku vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    10:24
    Peter Budaj ukryl nahození Islanders ze středního pásma ve svém náručí a po zákroku slovenského brankáře přichází na řadu první reklamní přestávka.
    Maskot New Yorku Islanders dnes nechybí v Barclays Center.

     
    10:39
    Anže Kopitar se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci, jeho následná střela zápěstím ale zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány a Jean-François Bérubé nakonec nemusel zasahovat! To byla velká šance.
     
    11:16
    Dustin Brown se dostal v blízkosti levé tyče ke střele, z ostrého úhlu ale neměl šanci brankáře Islanders překonat.
     
    12:04
    Jean-François Bérubé zatím chytá po svém návratu mezi tři tyče Islanders fantasticky a drží svůj tým nad vodou.
     
    12:25
    Peter Budaj se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Islanders podél hrazení a vzápětí rozehrál.
     
    12:50
    Marián Gáborík se snažil v blízkosti levé tyče dostat k dorážce, jenže Jean-François Bérubé rychle zmrazil puk pod lapačkou.
    Alan Schwartz chodí na zápasy Islanders od 10. října 1972!

     
    12:58
    Marián Gáborík krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jean-François Bérubé jeho pokus mířící do vzdálenějšího levého horního rohu fantasticky vyrazil vyrážečkou!
     
    13:07
    Calvin de Haan z pravého křídla a ostrého nahodil puk před bránu, kde se jeden z jeho spoluhráčů dostal do zakončení, Peter Budaj ale vytáhl skvělý reflexivní zákrok, když jeho pokus z blízkosti hrudí vyrazil mimo!
     
    14:41
    Jeff Carter na pravém křídle nahodil puk z ostrého úhlu směrem na bránu a Jean-François Bérubé ho lapil do lapačky.
     
    14:53
    Islandars na levém křídle vyrazili do rychlého protiútoku, kterému předcházela nepřesná zpětná přihrávka Kings, a od mantinelu napřáhli k nepříjemně střele mířící po ledě ke vzdálenější pravé tyči, kterou Peter Budaj levým betonem vyrazil mimo!
     
    15:53
    Nic Dowd na pravém křídle zamíchal s pukem a od modré čáry nahazoval kotouč směrem před bránu, kde byl zablokován.
     
    16:23
    Islanders vyhodil puk za bránu Kings tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a mohli odjet rychle střídat.
     
    16:45
    Peter Budaj si snadno poradil s nahozením Islanders od modré čáry a po rychlém zakleknutí ukryl puk v náručí.
     
    17:02
    Scott Mayfield v levém kruhu pro vhazování napřáhl po zpětné přihrávce z rohu útočného pásma ke tvrdé střele s příklepem, která byla těsně před Peterem Budajem zablokována.
     
    18:37
    Brock Nelson na pravém křídle vyrazil do protiútoku a ještě před útočnou modrou čárou nahodil puk zápěstím na bránu Kings, kde ho Peter Budaj bez problému zastavil v náručí.
     
    18:41
    Adam Pelech na pravém křídle ihned po vhazování v blízkosti modré čáry vypálil od mantinelu a jeho střela byla přizvednuta vysoko nad. Puk skončil v ochranné síti a hra byla přerušena.
     
    18:52
    Jake Muzzin z pravého křídla mířil zápěstím ke vzdálenější levé tyči, Jean-François Bérubé ale jeho pokus vyrážečkou vyrazil!
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:28
    Shane Prince na útočné modré čáře prudce zabrzdil a vzápětí se při pokusu o zavezení puku do třetiny Kings ocitl v postavení mimo hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    LA Kings Sice bylo během úvodní třetiny střelecky aktivnější, jenže New York Islanders podržel skvělými zákroky Jean-François Bérubé, zatímco Peter Budaj na opačné straně nedokázal zachytit nahození Jasona Chimery a puk mu mezi betony po zákroku hrudí mezi betony prošel vestoje do brány. Skóre po první třetině: New York Islanders 1 Los Angeles Kings 0.
    Jean-François Bérubé se skvěle rozchytal a drží čisté konto.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:01.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 8-14; Zablokované střely: 4-6; Vhazování: 53%-43%; Hity: 13-7; Přesilové hry: 0/0-0/0; Trestné minuty: 0-0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    V Barlays Center právě začala druhá třetina, do které Islanders vstupují s těsným jednobrankovým vedením.
     
    20:43
    Drew Doughty napřáhl mezi kruhy pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila přesně do pravého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale po fantastickém semaforu ukryl ve své lapačce!
    20:43 Bérubé předvedl fantastický semafor proti Doughtymu!
     
    21:21
    Jeff Carter na pravém křídle nabral rychlost a z ostrého úhlu nahazoval puk mezi betony Jeana-Françoise Bérubého, brankář Islanders byl ale opět na svém místě.
     
    21:47
    Nick Leddy na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následný pokus al zamířil vedle přední pravé tyče.
     
    22:17
    Dwight King napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale levým ramenem fantasticky vyrazil mimo!
     
    22:34
    Jason Chimera mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání, když v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány, Peter Budaj ji ale horní hranou lapačky vyškrábl nad!
    22:34 Spektakulární zákrok Budaje horní hranou lapačky!
     
    23:48
    Anders Lee napřáhl na pravém křídle od mantinelu k prudké střele zápěstím, kterou Peter Budaj vyrážečkou vyrazil.
     
    24:04
    Marián Gáborík nebezpečně vypálil z kruhu pro vhazování a po zákroku Jeana-Françoise Bérubého se dostal k dorážce Anže Kopitar, i s jeho střelou si ale dokázal brankář Islanders poradit a v rychlém sledu předvedl dva skvělé zákroky!
     
    24:42
    Tanner Pearson krásnou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování ze druhé vlny najíždějícího Dustina Browna, který z první mířil po ledě mezi betony brankáře Islanders, Jean-François Bérubé ale předvedl další fantastický zákrok a puk za svá záda nepustil!
    24:42 Dustin Brown se ocitl před bránou v obrovské šanci!
     
    25:06
    Jean-François Bérubé musel zasahovat pro další střele, s pokusem Kings ze středního pásma si ale snadno poradil a sevřel puk ve svém náručí.
     
    26:19
    Jake Muzzin dostal menší trest za hákování a Islanders si zahrají po krátké přestávce první přesilovou hru.
     
    26:28
    Anders Lee se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, jeho střela zápěstím ale zamířila vedle pravého horního rohu brány.
     
    26:54
    Ryan Strome na pravém křídle od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která byla tečována a zamířila vedle pravé tyče brány Petera Budaje.
     
    27:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy od modré čáry bekhendem posunul puk doleva na kapitána Johna Tavarese, který napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem. Peter Budaj si sice připsal dobrý zákrok, proti dorážce ANDERSE LEEHO z otočky v blízkosti levé tyče už byl ale bezmocný. New York Islanders využil přesilovou hru a vede 2:0! Asistence: John Tavares a Nick Leddy.
    27:09 Anders LEE - 2:0
     
    28:13
    Kings špatně střídali a hráli v šesti! Dvouminutový trest pro hráčkou lavici hostů odpyká Nic Dowd.
     
    28:17
    Josh Bailey na levém křídle napřáhl k prudké střele, která mířila těsně nad ledem k bližší levé tyči, Peter Budaj ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit a vzápětí si poradit i s následnou dorážkou jednoho z hráčů Islanders!
     
    29:13
    Trevor Lewis se řítil v oslabení do samostatného úniku, který v blízkosti levé tyče zakončil bekhendovým blafákem, jeho následná střela ale zamířila mimo!
     
    30:13
    Nic Dowd odpykal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě a Los Angeles Kings hraje v plném počtu.
     
    31:29
    Dustin Brown se na levém křídle ocitl v postavení mimo hru a útočná akce Kings byla rychle přerušena.
     
    31:49
    Puk byl v blízkosti útočné modré čáry Islanders sražen na střídačku a hra byla opět přerušena.
     
    32:36
    Dustin Brown na pravém křídle od mantinelu nahodil puk směrem na přední tyč, kde ho Jean-François Bérubé na moment sevřel v náručí, vzápětí ho ale rychle pustil, aby jeho spoluhráči mohli rozehrát.
     
    33:17
    Trevor Lewis na pravém křídle nabral rychlost a po zamíchání s pukem na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ale předvedl další úžasný zákrok, když ji pravým ramenem vyrazil mimo!
    33:17 Jean-François Bérubé a jeho další fantastický zákrok!
     
    34:36
    Dustin Brown vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jean-François Bérubé si tentokrát připsal jeden ze snadnějších zákroků, po kterém přichází na řadu reklamní přestávka.
     
    35:07
    Anders Lee byl zřejmě hráčem, který na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho pokus těsně nad ledem mířil mezi betony Petera Budaje, slovenský brankář ale dokázal puk vyrazit.
     
    36:00
    Brock Nelson dostal dvě minuty za sekání a Los Angeles Kings si zahraje přesilovou hru.
     
    36:40
    Jake Muzzin byl vyloučen na dvě minuty za podražení a 1 minutu a 21 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    36:53
    Trevor Lewis na pravém křídle napřáhl ke střele zápěstím, se kterou si Jean-François Bérubé hravě poradil.
     
    37:56
    Thomas Hickey se nedokázal v blízkosti levé tyče dostat ke střele s příklepem a Peter Budaj volný puk rychle stáhl pod lapačku, aby přerušil hru.
     
    38:00
    Brock Nelson naskočil zpět na led a začíná zkrácená přesilová hra New Yorku Islanders.
     
    38:42
    John Tavares se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci a Peter Budaj jeho střelu zápěstím masou vyrazil před sebe! Islanders se vzápětí dostali k dorážce, i s ní si ale slovenský brankář dokázal poradit!
     
    38:52
    Jake Muzzin na levém křídle vyrazil do rychlého přečíslení dva na jednoho a Jeff Carter se ocitl v obrovské šanci, z levého kruhu pro vhazování ale mířil mimo!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:02
    John Tavares zbytečně fauloval během forčekingu za bránou Petera Budaje a dostal dvě minuty za podražení.
     
    39:17
    Casey Cizikas se řítil do samostatného úniku, který chtěl zakončit prudkou střelou zápěstím mezi betony Petera Budaje, brankář ze Slovenska je ale včas sevřel k sobě!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část nabídla úžasný hokej, který na obou stranách přinesl ohromné množství slibných brankových příležitostí. Peter Budaj dělal v bráně Kings všechno možné, aby podruhé neinkasoval, jenže v polovině utkání ho z dorážky podruhé překonal Anders Lee. Samotný závěr druhé části přinesl na obou stranách pořádný rozruch, Jean-François Bérubé ale na rozdíl od protějšku neinkasoval. Skóre podruhé třetině: New York Islanders 2 Los Angeles Kings 0.
    Ústřední postava utkání. Brankář Jean-François Bérubé, který drží Islanders nad vodou a během 40 minut neinkasoval!

     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:01.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 18-27; Zablokované střely: 8-13; Vhazování: 50%-50%; Hity: 20-18; Přesilové hry: 1/3-0/2; Trestné min.: 4-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Los Angeles Kings vstupuje do závěrečné třetiny třetiny v početní výhodě, která potrvá minutu a jednu sekundu.
     
    40:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER se dostal před bránou k dorážce a bekhendovou střelou po ledě propasíroval puk mezi betony Jeana-Françoise Bérubého do sítě. Kings využili v úvodu třetí třetiny přesilovou hru a dlouhá série Islanders bez inkasovaného gólu, která trvala 166 minut a 44 sekund, je u konce! Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
    40:37 Jeff CARTER - 2:1
     
    41:43
    Dustin Brown na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a od modré čáry napřáhl ke střele, kterou Jean-François Bérubé bez problému ukryl ve své lapačce.
     
    42:01
    Anthony Beauvillier na pravém křídle na opačné straně ledové plochy napřáhl k nádherné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Peter Budaj ji ale pravým ramenem vyrazil mimo! Skvělý zákrok.
    42:01 Anthony Beauvillier orazítkoval bližší levou tyč!
     
    43:29
    Kings se nepodařilo rozehrát a z pravé strany obranného pásma puk vyhodili diagonálně na zakázané uvolnění.
     
    44:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY napřáhl v blízkosti modré čáry ke krásné táhlé střele zápěstím, která se od brusle domácího obránce Adama Pelecha odrazila k levé tyči. Kings vyrovnávají na 2:2! Asistence: Andy Andreoff a Trevor Lewis.
    44:06 Drew DOUGHTY - 2:2
     
    44:55
    Anthony Beauvillier mohl vrátit Islanders rychle zpět do vedení, jeho střela z levého křídla ale skončila na brankové konstrukci! Puk se zřejmě od přední levé tyče odrazil zpět do hry.
     
    45:12
    Marián Gáborík z levého kruhu pro vhazování napřáhl zápěstím k nádherné střele, která mířila do bližšího horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale pravým ramenem vytáhl na spojnici levé a horní tyče, od níž se puk odrazil před bránu, žádný z hráčů Los Angeles Kings se ale k dorážce nedostal!
    45:12 Bérubé pravým ramenem vytáhl střelu Gáboríka na tyč!
     
    46:40
    Islanders během pár sekund vypálili z pravého a vzápětí levého křídla, Peter Budaj si ale s oběma pokusy věděl rady.
     
    47:15
    John Tavares se mezi třemi protihráči protáhl po zavezení puku do útočného pásma do levého kruhu pro vhazování, kde napřáhl k prudké střele zápěstím, Peter Budaj byl ale na přední tyči připraven a připsal si další úspěšný zákrok.
     
    47:40
    Anthony Beauvillier se ocitl v blízkosti levé tyče ve stoprocentní šanci, když z ostrého úhlu dvakrát uklízel puk do odkryté části brány, jenže Peter Budaj vpádu jeho oba pokusy jako boxer vyrazil vyrážečkou! Spektakulární a neopakovatelný zákrok. respektive hned dva!
    47:40 Peter Budaj a jeho spektakulární dvojitý zákrok!
     
    48:52
    Jason Chimera nabral na levé straně rychlost a napřáhl ke střele, kterou Peter Budaj ukryl v náručí.
     
    49:20
    Jason Chimera se řítil do samostatného úniku a zezadu byl jasně faulován Derekem Forbortem, tohle mělo být trestné střílení, jenže nebylo! Derek Forbort dostal dvě minuty za držení.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, kterou před bránou srazil k ledu výborně ANDERS LEE a puk vedle pravého betonu Petera Budaje zamířil k levé tyči. Islanders využili druhou přesilovou hru a po druhém gólu Anderse Leeho podruhé v zápase vedou! Asistence: Nick Leddy a Josh Bailey.
    49:31 Anders LEE - 3:2
     
    50:23
    Casey Cizikas na pravém křídle napřáhl ke střele, se kterou si Peter Budaj snadno poradil.
     
    51:23
    Kevin Gravel na levém křídle vypálil od modré čáry a Jean-François Bérubé po rychlém zakleknutí sevřel puk v náručí.
     
    52:55
    Derek Forbort byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Jean-François Bérubé jeho pokus levým ramenem vyrazil mimo.
     
    53:33
    Hokejisté New Yorku Islanders v rychlém sledu vypálili z levého a vzápětí pravého křídla, Peter Budaj ale dokázal obě střely vyrazit a drží Kings ve hře o body!
     
    54:30
    Islanders se ocitli ve velké šanci mezi kruhy pro vhazování, ale Peter Budaj, který je během posledních okamžiků hodně zaneprázdněný, jejich střelu vyrazil!
     
    54:51
    Jean-François Bérubé si snadno poradil s nahozením Kings z levého křídla. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    55:32
    John Tavares zpoza brány přihrál do obrovské šance Andersovi Leemu, který mohl zkompletovat hattrick, jenže ani nadvakrát nedokázal puk usměrnit za záda Petera Budaje, když nejprve orazítkoval jeho pravý beton a vzápětí puk vpádu promáchl.
     
    55:57
    Peter Budaj zastavil střelu Islanders od modré čáry a nepustil dotírající hráče domácího celku k dorážce.
     
    56:18
    Dnes jsme se mohli dočkat obrovského množství gólů, jenže oba brankáři předvádí neskutečný výkon.
     
    56:35
    Dnešní utkání sleduje 15138 diváků.
     
    57:42
    Jeff Carter roztáhl hru doprava a Alec Martinez po zpracování puku napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou na přední tyči ukryl ve své výstroji Jean-François Bérubé.
     
    57:54
    Jake Muzzin vypálil zápěstím od modré čáry a Jean-François Bérubé i jeho táhlý pokus ukryl ve svém náručí.
     
    58:36
    Peter Budaj naskočil na střídačku a Kings to zkouší ve hře bez brankáře! Dokáží vyrovnat?
     
    58:41
    Puk byl sražen po střele Kings do ochranné sítě a hostující tým prohrávající těsně 3:2 si vyžádal oddechový čas.
     
    58:51
    Drew Doughty zabránil Islanders skórovat a poté puk rukavicí zahodil za sebe, za což následovaly dvě minuty.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:01
    Peter Budaj opět pustil svou bránu a Kings to navzdory přesilové hry Islanders zkouší při hře bez brankáře!
     
    59:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES si najel před bránu na krásnou přihrávku Nikolaje Kuljomina z pravého křídla a z blízkosti puk v přesilové hře poslal bez problému do prázdné brány. Islanders využili třetí přesilovou hru a vedou těsně před koncem 4:2! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Thomas Hickey.
    59:18 John TAVARES - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Jean-François Bérubé fantastickými zákroky držel Islanders nad vodou, na začátku třetí třetiny ale domácí po 166 minutách a 44 sekundách inkasovali. Kings vstupovali do závěrečné třetiny s dvoubrankovým mankem, které dokázali zásluhou dvou slepených gólů vymazat, jenže vzápětí se prosadil svým druhým gólem v utkání v přesilové hře Anders Lee a vítězství Islanders zpečetil v závěru střelou do prázdné brány John Tavares. Konečný výsledek. New York Islanders 4 Los Angeles Kings 2.
    Jean-François Bérubé nakonec inkasoval dva góly, nikdo mu to ovšem nemůže mít za zlé, protože minimálně šesti zabránil!

    What a game for these two. ???????? #Isles #LGI

    Fotka zveřejněná uživatelem New York Islanders (@ny_islanders),


     
    Statistiky: Střely na bránu: 36-36; Zablokované střely: 10-16; Vhazování: 43%-57%; Hity: 28-25; Přesilové hry: 3/5-1/2; Trestné minuty: 4-10.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Anders Lee (NYI) 2+0
    2. Jean-François Bérubé (NYI) 34 zák., 2 góly, 94,4%
    3. Drew Doughty (LAK) 1+1
     
    Slovenská stopa v utkání:

    Marián Gáborík (LAK) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:04
    Peter Budaj (LAK) 32 zák., 3 góly, 91,4% (03:55:44)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Chimera (Gionta), 28. Lee (Tavares, Leddy), 50. Lee (Leddy, Jo. Bailey), 60. Tavares (N. Kuljomin, Hickey) – 41. J. Carter (Doughty, Kopitar), 45. Doughty (Andreoff, Lewis)


    New York Islanders: Bérubé (Greiss) – Leddy, Pelech, Hickey (A), Mayfield, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, R. Strome – Prince, Cizikas, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Gionta. Hlavní trenér: Doug Weight.
    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Muzzin, Doughty (A), McNabb, Martinez, Forbort, Gravel – King, Kopitar (C), Gáborík – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Lewis, Dowd, Andreoff – Clifford, N. Shore, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Dean Morton. Čároví: Scott Driscoll, Mark Shewchyk

    Diváci: 15138
    bahis siteleri