Columbus – Carolina 3:2 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Dallas – Washington 3:4 (po pr.)
Arizona – Tampa 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
San Jose – Colorado 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:1 (kon.)
Ottawa – Columbus 6:7 (po pr.)
konec
New York Islanders
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Los Angeles Kings
Neděle 22.01.2017, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 John TAVARES - 4:2
     
    59:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES si najel před bránu na krásnou přihrávku Nikolaje Kuljomina z pravého křídla a z blízkosti puk v přesilové hře poslal bez problému do prázdné brány. Islanders využili třetí přesilovou hru a vedou těsně před koncem 4:2! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Thomas Hickey.
     
    59:01
    Peter Budaj opět pustil svou bránu a Kings to navzdory přesilové hry Islanders zkouší při hře bez brankáře!
     
    58:51
    Drew Doughty zabránil Islanders skórovat a poté puk rukavicí zahodil za sebe, za což následovaly dvě minuty.
     
    58:36
    Peter Budaj naskočil na střídačku a Kings to zkouší ve hře bez brankáře! Dokáží vyrovnat?
     
    55:32
    John Tavares zpoza brány přihrál do obrovské šance Andersovi Leemu, který mohl zkompletovat hattrick, jenže ani nadvakrát nedokázal puk usměrnit za záda Petera Budaje, když nejprve orazítkoval jeho pravý beton a vzápětí puk vpádu promáchl.
     
    54:30
    Islanders se ocitli ve velké šanci mezi kruhy pro vhazování, ale Peter Budaj, který je během posledních okamžiků hodně zaneprázdněný, jejich střelu vyrazil!
     
    53:33
    Hokejisté New Yorku Islanders v rychlém sledu vypálili z levého a vzápětí pravého křídla, Peter Budaj ale dokázal obě střely vyrazit a drží Kings ve hře o body!
    49:31 Anders LEE - 3:2
     
    49:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, kterou před bránou srazil k ledu výborně ANDERS LEE a puk vedle pravého betonu Petera Budaje zamířil k levé tyči. Islanders využili druhou přesilovou hru a po druhém gólu Anderse Leeho podruhé v zápase vedou! Asistence: Nick Leddy a Josh Bailey.
     
    49:20
    Jason Chimera se řítil do samostatného úniku a zezadu byl jasně faulován Derekem Forbortem, tohle mělo být trestné střílení, jenže nebylo! Derek Forbort dostal dvě minuty za držení.
    47:40 Peter Budaj a jeho spektakulární dvojitý zákrok!
     
    47:40
    Anthony Beauvillier se ocitl v blízkosti levé tyče ve stoprocentní šanci, když z ostrého úhlu dvakrát uklízel puk do odkryté části brány, jenže Peter Budaj vpádu jeho oba pokusy jako boxer vyrazil vyrážečkou! Spektakulární a neopakovatelný zákrok. respektive hned dva!
    45:12 Bérubé pravým ramenem vytáhl střelu Gáboríka na tyč!
     
    45:12
    Marián Gáborík z levého kruhu pro vhazování napřáhl zápěstím k nádherné střele, která mířila do bližšího horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale pravým ramenem vytáhl na spojnici levé a horní tyče, od níž se puk odrazil před bránu, žádný z hráčů Los Angeles Kings se ale k dorážce nedostal!
     
    44:55
    Anthony Beauvillier mohl vrátit Islanders rychle zpět do vedení, jeho střela z levého křídla ale skončila na brankové konstrukci! Puk se zřejmě od přední levé tyče odrazil zpět do hry.
    44:06 Drew DOUGHTY - 2:2
     
    44:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY napřáhl v blízkosti modré čáry ke krásné táhlé střele zápěstím, která se od brusle domácího obránce Adama Pelecha odrazila k levé tyči. Kings vyrovnávají na 2:2! Asistence: Andy Andreoff a Trevor Lewis.
    42:01 Anthony Beauvillier orazítkoval bližší levou tyč!
     
    42:01
    Anthony Beauvillier na pravém křídle na opačné straně ledové plochy napřáhl k nádherné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Peter Budaj ji ale pravým ramenem vyrazil mimo! Skvělý zákrok.
    40:37 Jeff CARTER - 2:1
     
    40:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER se dostal před bránou k dorážce a bekhendovou střelou po ledě propasíroval puk mezi betony Jeana-Françoise Bérubého do sítě. Kings využili v úvodu třetí třetiny přesilovou hru a dlouhá série Islanders bez inkasovaného gólu, která trvala 166 minut a 44 sekund, je u konce! Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
     
    39:17
    Casey Cizikas se řítil do samostatného úniku, který chtěl zakončit prudkou střelou zápěstím mezi betony Petera Budaje, brankář ze Slovenska je ale včas sevřel k sobě!
     
    39:02
    John Tavares zbytečně fauloval během forčekingu za bránou Petera Budaje a dostal dvě minuty za podražení.
     
    38:52
    Jake Muzzin na levém křídle vyrazil do rychlého přečíslení dva na jednoho a Jeff Carter se ocitl v obrovské šanci, z levého kruhu pro vhazování ale mířil mimo!
     
    38:42
    John Tavares se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci a Peter Budaj jeho střelu zápěstím masou vyrazil před sebe! Islanders se vzápětí dostali k dorážce, i s ní si ale slovenský brankář dokázal poradit!
     
    36:40
    Jake Muzzin byl vyloučen na dvě minuty za podražení a 1 minutu a 21 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    36:00
    Brock Nelson dostal dvě minuty za sekání a Los Angeles Kings si zahraje přesilovou hru.
    33:17 Jean-François Bérubé a jeho další fantastický zákrok!
     
    33:17
    Trevor Lewis na pravém křídle nabral rychlost a po zamíchání s pukem na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ale předvedl další úžasný zákrok, když ji pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    29:13
    Trevor Lewis se řítil v oslabení do samostatného úniku, který v blízkosti levé tyče zakončil bekhendovým blafákem, jeho následná střela ale zamířila mimo!
     
    28:17
    Josh Bailey na levém křídle napřáhl k prudké střele, která mířila těsně nad ledem k bližší levé tyči, Peter Budaj ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit a vzápětí si poradit i s následnou dorážkou jednoho z hráčů Islanders!
     
    28:13
    Kings špatně střídali a hráli v šesti! Dvouminutový trest pro hráčkou lavici hostů odpyká Nic Dowd.
    27:09 Anders LEE - 2:0
     
    27:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy od modré čáry bekhendem posunul puk doleva na kapitána Johna Tavarese, který napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem. Peter Budaj si sice připsal dobrý zákrok, proti dorážce ANDERSE LEEHO z otočky v blízkosti levé tyče už byl ale bezmocný. New York Islanders využil přesilovou hru a vede 2:0! Asistence: John Tavares a Nick Leddy.
     
    26:19
    Jake Muzzin dostal menší trest za hákování a Islanders si zahrají po krátké přestávce první přesilovou hru.
    24:42 Dustin Brown se ocitl před bránou v obrovské šanci!
     
    24:42
    Tanner Pearson krásnou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování ze druhé vlny najíždějícího Dustina Browna, který z první mířil po ledě mezi betony brankáře Islanders, Jean-François Bérubé ale předvedl další fantastický zákrok a puk za svá záda nepustil!
     
    24:04
    Marián Gáborík nebezpečně vypálil z kruhu pro vhazování a po zákroku Jeana-Françoise Bérubého se dostal k dorážce Anže Kopitar, i s jeho střelou si ale dokázal brankář Islanders poradit a v rychlém sledu předvedl dva skvělé zákroky!
    22:34 Spektakulární zákrok Budaje horní hranou lapačky!
     
    22:34
    Jason Chimera mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání, když v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány, Peter Budaj ji ale horní hranou lapačky vyškrábl nad!
     
    22:17
    Dwight King napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale levým ramenem fantasticky vyrazil mimo!
    20:43 Bérubé předvedl fantastický semafor proti Doughtymu!
     
    20:43
    Drew Doughty napřáhl mezi kruhy pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila přesně do pravého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale po fantastickém semaforu ukryl ve své lapačce!
     
    18:52
    Jake Muzzin z pravého křídla mířil zápěstím ke vzdálenější levé tyči, Jean-François Bérubé ale jeho pokus vyrážečkou vyrazil!
     
    14:53
    Islandars na levém křídle vyrazili do rychlého protiútoku, kterému předcházela nepřesná zpětná přihrávka Kings, a od mantinelu napřáhli k nepříjemně střele mířící po ledě ke vzdálenější pravé tyči, kterou Peter Budaj levým betonem vyrazil mimo!
     
    13:07
    Calvin de Haan z pravého křídla a ostrého nahodil puk před bránu, kde se jeden z jeho spoluhráčů dostal do zakončení, Peter Budaj ale vytáhl skvělý reflexivní zákrok, když jeho pokus z blízkosti hrudí vyrazil mimo!
     
    12:58
    Marián Gáborík krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jean-François Bérubé jeho pokus mířící do vzdálenějšího levého horního rohu fantasticky vyrazil vyrážečkou!
     
    10:39
    Anže Kopitar se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velké šanci, jeho následná střela zápěstím ale zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány a Jean-François Bérubé nakonec nemusel zasahovat! To byla velká šance.
     
    09:55
    Kings na pravém křídle napřáhli od modré čáry k nepříjemné střele s příklepem, kterou Jean-François Bérubé hrudí po těžkém zákroku vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    08:36
    Andy Andreoff z levého křídla nebezpečně nahodil puk před bránu a po zákroku brankáře Jeana-Françoise Bérubého snažili Kings dostat k dorážce, ovšem marně!
     
    06:38
    Vzápětí to zkoušel v pravém kruhu pro vhazování Dwight King, jehož střela zápěstím po ledě zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    06:28
    Anže Kopitar mohl v blízkosti pravé tyče po střele od modré čáry dorážet puk za záda Jeana-Françoise Bérubého, jenže brankář Islanders si s oběma pokusy Kings poradil a vyrazil je!
     
    04:25
    John Tavares vzápětí napřáhl k další nepříjemné jedovaté střele, proti které Peter Budaj musel zasahovat a po skvělém zákroku ji ukryl ve svém náručí!
    02:30 Jason CHIMERA - 1:0
     
    02:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    JASON CHIMERA na levé křídle od mantinelu z ostrého úhlu nahazoval puk směrem pod horní tyč a kouč se od hrudi Petera Budaje odrazil mezi jeho betony a do brány. Kings inkasovali hodně smolný gól a Islanders vedou v Barclays Center 1:0! Asistence: Stephen Gionta.
     
    02:21
    Brayden McNabb na levém křídle od modré čáry napřáhl ke střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Jean-François Bérubé ji ale ukryl v lapačce!
     
    01:55
    Dustin Brown na vrcholu pravého kruhu pro vhazování vzápětí napřáhl ke krásné táhlé střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Jean-François Bérubé ji ale skvěle vyrážečkou vytáhl mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Chimera (Gionta), 28. Lee (Tavares, Leddy), 50. Lee (Leddy, Jo. Bailey), 60. Tavares (N. Kuljomin, Hickey) – 41. J. Carter (Doughty, Kopitar), 45. Doughty (Andreoff, Lewis)


    New York Islanders: Bérubé (Greiss) – Leddy, Pelech, Hickey (A), Mayfield, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, R. Strome – Prince, Cizikas, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Gionta. Hlavní trenér: Doug Weight.
    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Muzzin, Doughty (A), McNabb, Martinez, Forbort, Gravel – King, Kopitar (C), Gáborík – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Lewis, Dowd, Andreoff – Clifford, N. Shore, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Dean Morton. Čároví: Scott Driscoll, Mark Shewchyk

    Diváci: 15138
    bahis siteleri