Wolfsburg – Augsburg 1:2 (kon.) | Ingolstadt – Hamburg 3:1 (kon.) | W. Brémy – Bayern 1:2 (kon.)
Darmstadt – Kolín nad Rýnem 1:6 (kon.) | RB Lipsko – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 2:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:2 (1:1)
FC Augsburg
Sobota 28.01.2017, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    V samotném závěru utkání Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg) vlétl do souboje s Gouweleeuwem jako utržený ze řetězu a ještě si prohlédl žlutě zbarvený kartonek.
     
    88
    FC Augsburg střídá naposledy: ze hřiště odchází Raúl Bobadilla, přichází Gojko Kačar.
     
    86
    Naopak vítězství Augsburgu mohl pojistit Georg Teigl, jenž svou střelu bez přípravy umístil těsně vedle pravé brankové konstrukce. Příznivci VfL při tomto zakončení raději zavírali oči a otevřeli je až ve chvíli, kdy bylo jasné, že je veškeré nebezpečí zažehnáno.
     
    83
    Ja-Čeol Ku (FC Augsburg) nešetrným skluzem skolil Luize Gustava a karetnímu potrestání se nemůže vůbec divit.
     
    80
    V mužstvu VfL Wolfsburg nastalo třetí a zároveň poslední střídání: Josuhu Guilavoguie nahradil Maximilian Arnold.
     
    72
    A další střídání v týmu VfL Wolfsburg: hřiště opustil také Yunus Mallı a jeho místo zaujal Jakub Błaszczykowski.
     
    72
    Trenér VfL Wolfsburg reaguje na nepříznivý stav výměnou: ze hřiště odvolává Vieirinhu a místo něj na bojové pole vysílá Borju Mayorala.
    69. Dominik KOHR - 1:2
     
    69
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Přibližně dvacet minut před koncem řádné hrací doby hostující tým překvapivě otáčí nepříznivý vývoj utkání ve svůj prospěch. Framberger zprava procpal balon do pokutového území a v předbrankovém prostoru uplatnil svůj důraz střídající DOMINIK KOHR. Přestože Benaglio si po jeho prudké střele na míč sáhl, zabránit mu v cestě do sítě nedokázal. Asistence: Raphael Framberger.
     
    68
    Vieirinha (VfL Wolfsburg) se dopustil prohřešku proti pravidlům a byl za něj "odměnen" žlutou kartou. Tu přijal bez řečí.
     
    62
    Střídání v týmu FC Augsburg: po hodině hry z utkání odstupuje Takaši Usami a na trávník přichází Georg Teigl.
     
    59
    Gómez vyslal centr do pravé části pokutového území a Vieirinhova pumelice pořádně vyprášila Hitzovy rukavice. Favorizovaný celek Wolfsburgu je od posledních minut čím dál nebezpečnější.
    52. Paul-Georges Ntep (WOF)
     
    52
    Na hranici pokutového území stojící Gómez hlavou přiťukl balon Ntepovi a jeho šajtle bez přípravy prosvištěla kousek nad břevnem. Hitz měl notnou dávku štěstí, že nemusel zakročit a po krátkém letu vzduchem si zhluboka oddechl.
     
    40
    Střídání v týmu FC Augsburg: zdravotní důvody nedovolí Janu Morávkovi pokračovat ve hře, českého legionáře proto nahradí Dominik Kohr.
    25. Halil ALTINTOP - 1:1
     
    25
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Hosté důrazně napadali rozehrávku domácích a ti kvůli tomu museli přihrát dozadu. Benaglio ale při odkopu chyboval, když trefil atakujícího HALILA ALTINTOPA a ten hlavou orazítkoval břevno. Od horní brankové konstrukce se míč vrátil zpátky do předbrankového prostoru a pohotová dorážka tureckého hráče do zcela prázdné brány už byla jasnou záležitostí. Benaglio se jako leklá ryba zamotal ve vlastní síti a jen bezmocně přihlížel jejímu napnutí.
     
    19
    Po levém křídle se rozběhl Či Tong-won a přetaženým centrem našel Bobadillu, jehož pohotovou ránu z ostrého úhlu zkrotil spolehlivý Benaglio.
     
    9
    Philipp Max (FC Augsburg) bez snahy hrát balon atakoval Seguina a stal se prvním hráčem klání potrestaným žlutou kartou.
    4. Mario GÓMEZ - 1:0
     
    4
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Někteří diváci se po příchodu na stadion ještě ani nestačili usadit a už mohou slavit gól. Mallıho centr z přímého volného kopu dopadl do míst, v nichž se vyskytoval MARIO GÓMEZ a ten otevřel skóre utkání lehkou tečí míče k pravé brankové konstrukci. Nutno podotknout, že celá situace smrděla ofsajdem. Asistence: Yunus Mallı.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 4. Mario Gómez (Mallı) – 25. Altintop, 69. Kohr (Framberger)

    Karty:   68. Vieirinha (WOF), 89. Gustavo (WOF) – 9. Max (AUG), 83. Ku (AUG)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:17.
    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Seguin, Bruma, Ricardo Rodríguez, Gerhardt – Guilavogui (80. Arnold), Gustavo – Vieirinha (72. Mayoral), Mallı (72. Błaszczykowski), Ntep – Mario Gómez.
    Náhradníci: Casteels – Błaszczykowski, Mayoral, Horn, Arnold, Knoche, Bazoer.

    FC Augsburg: Hitz (C) – Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Morávek (40. Kohr) – Bobadilla (88. Kačar), Ku, Altintop, Usami (62. Teigl) – Či Tong-won.
    Náhradníci: Luthe – Kačar, Janker, Teigl, Kohr, Rieder.

    Rozhodčí: Dankert – Rohde, Hacker
    bahis siteleri