Kladno – Písek 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 0:4 (kon.) | Kolín – Olomouc 3:4 (kon.)
Zlín – Pardubice 3:4 (kon.) | Slavia – Havířov 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vsetín 3:2 (kon.)
Letňany – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:4 (0:0, 3:3, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 18.02.2017, 12:30Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    49:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se přeci jen radují z gólů. Kořének zachytil první střelu, ale puk se poté odrazil tak nešťastně, že skončil přímo na holi MICHALA POCHOBRADSKÉ, jenž poslal svůj celek do vedení. Asistence: Ondřej Matýs, Martin Kostka.
     
    37:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se už v plném počtu rychle dostali k protiútoku. První střela byla zblokována, ale pak se ve skrumáži dostal k puku SEBASTIAN FAJKUS, jenž zachoval klidnou hlavu a přesnou střelou překonal gólmana hostů. Asistence: Matěj Pröschl, Matěj Sebera.
     
    28:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    No tak druhá třetina nabízí naprosté gólové hody. První střela zlínských z pravé strany se ještě neujala, ale následná dorážka si už cestu do brány našla. JONÁŠ KOČICA tak opět upravuje skóre. Asistence: Vojtěch Dobiáš, Matyáš Hamrlík.
     
    27:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté svého soupeře nešetří. S průnikem útočícího hráče si ještě domácí brankář věděl rady, ale na další dorážky už odpověď najít nemohl. MARTIN KOSTKA byl totiž dostatečně důrazný a pohotový. Asistence: Dominik Dubovči.
     
    26:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Parádní, rychlá akce Dynama končí brankou. Po pravé straně utekl Kostka, jenž předložil puk na sjíždějícího DOMINIKA CHÁRU . Ten s šancí naložil parádně a nedal Kořénkovi šanci. Asistence: Martin Kostka, Michal Machač.
     
    22:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá odpověď domácích. Ti vystihli špatnou rozehrávku soupeřova gólmana a vstřelil branku do prázdné klece. Lekeš vybojoval puk a poslal ho na ROBERTA SEDLÁČKA, jenž neměl problém s upravením skóre. Asistence: David Lekeš.
     
    22:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté to přeci jen zvládli. S první střelou si ještě Kořének dokázal poradit, ale na následnou dorážku do prázdné brány už byl krátký. MARTIN KOSTKA. Asistence. Dominik Chára, Ondřej Matýs.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 23. Sedláček (Lekeš), 29. Kočica (Dobiáš, Hamrlík), 38. Fajkus (Pröschl, Sebera) – 23. Kostka (Chára, Matýs), 27. Chára (Kostka, Machač), 28. Kostka (Dubovči), 50. Pochobradský (Matýs, Kostka)


    Berani Zlín: Kořének (Kubík) – Prchal, Gába, Dřímal, Hamrlík, Suhradda, Jaroněk, Marek – Světlík, Proschl, Kočica, Lekeš, Sebera, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Leška
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Dubovči, Leder, Oliva, Rudy, Sýkora, Javůrek, Blažej – Machač, Pochobradský, Koffer, Antoníček, Kostka, Chára, Blümel, Bucek, Matýs

    Rozhodčí: Fiedler – Bryška, Novák
    bahis siteleri