New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Washington Capitals
Neděle 19.02.2017, 18:40 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:40.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy New York Rangers a Washington Capitals.
     
    New York Rangers

    Domácí Jezdci jsou v tabulce Východní konference na čtvrtém místě se ziskem pětasedmdesáti bodů a drží tak zatím svou pozici, která zaručuje vyřazovací boje. Rangers v posledním odehraném utkání nestačili na svého rivala z New Yorku Islanders. Ostrované dokázali ve svém teritoriu zvítězit 4:2. Nyní budou chtít domácí hokejisté doma bodovat, ale nečeká je tedy vůbec nic lehkého.
     
    Washington Capitals

    Washington je totiž ve stejné konferenci na prvním místě a dosud si připsal o deset bodů více, tedy pětaosmdesát. Naposledy Capitals prohráli na ledě Detroitu 2:3 po samostatných nájezdech, nicméně na čele tabulky Východní konference jsou stále. Parta kolem Alexandra Ovečkina by dnes ráda bodovala i na ledě New Yorku. Jak si se svým soupeřem lídr Východní konference poradí?
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly zatím jednou. V říjnu 2016 zvítězili Jezdci ve Washingtonu 4:2. Potvrdí svou výhru i v Madison Square Garden?
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Vrána (WSH)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Rozbruslení hráčů New Yorku Rangers je v plném proudu.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi (A), McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei – Rick Nash (A), Stepan, Vesey – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Lindberg, Bučněvič.

    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Sanford, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Lambert, Pollock – Murphy, Heyer.
     
    Ještě jednou přeji všem fanouškům NHL hezký večer a za malý okamžik budeme sledovat utkání mezi týmy New York Rangers a Washington Capitals. Utkání v zámoří, jak je zvykem, začínají s menším zpožděním. A i dnešní zápas začne tedy o něco později.
     
    V Madison Square Garden už zní americká hymna. Začátek utkání se už kvapem blíží.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Utkání odstartovalo a hned jako první se s pukem do útočného dostal Bäckström, ale před Lundqvistem nic nepředvedl. Domácí hned otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    00:49
    Girardi pálil od modré čáry, ale jeho projektil mezi tři tyče nezamířil. Poté se kotouče ujali hosté a okamžitě s ním míří do útočného pásma.
     
    01:34
    J. T. Miller ale v další domácí akci střílel z prostoru mezi kruhy, ale pro obránce Orlova nebyl problém puk odrazit do bezpečí. Znovu tak půjdou před domácí branku hosté.
     
    02:20
    Michael Grabner využil chyby hostující obrany a dostal se tváří v tvář Grubauerovi, ale ten si celou situaci pohlídal a ukryl kotouč ve své lapačce.
     
    03:20
    Velká skrumáž před Lundqvistem. K puku se poté dostal Alexandr Ovečkin, ale doklepnout puk za jeho záda se mu nepovedlo. Domácí si tak mohli oddechnout, hosté rozhodně nebyli daleko od úvodního gólu.
     
    04:07
    Nyní velká šance na druhé straně. Kevin Klein střílel z vrcholu pravého kruhu a Grubauer musel jít do pokleku a záhy pak pohotovým zákrokem nepustil kotouč za svá záda!
     
    04:34
    Jezdci se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje opět před Henrika Lundqvista. Vhazovat se pak bude po jeho levé ruce.
     
    04:44
    T. J. Oshie se obkroužil kolem domácí branky, hned na to chtěl překvapit Lundqvista mezi třemi tyčemi, ale domácí brankář se nenechal a jeho přízemní střelu ukryl mezi svými betony.
     
    05:21
    Brooks Orpik chyboval v rozehrávce, domácí však této chyby nevyužili a hostující brankář Grubauer si tak mohl oddechnout.
     
    06:10
    A znovu mířil puk před Grubauera, který ho svou holí zastavil a následně pak poslal na hokejky svých spoluhráčů, kteří už míří do útočného pásma.
     
    06:42
    Grabner byl už tak ve velké šanci, ale celou akci se snažil vyšperkovat přihrávkou na J. T. Millera, a to byla chyba. Ten totiž přihrávku nezachytil a rázem tak skončila obrovská šance domácího celku!
     
    06:50
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:26
    Domácí hráči jsou zatím aktivnějším celkem a brankář Grubauer měl ve svém brankovišti několikrát co dělat. A nyní na něho míří další útok domácích.
     
    07:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    A nyní už se domácí radují z vedoucího gólu. RYAN MCDONAGH si sjel do prostoru mezi kruhy a svou střelou poslal puk pod břevno Grubauerovy branky a nedal mu tak vůbec žádnou šanci – 1:0. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
    07:49 Ryan MCDONAGH - 1:0
     
    08:19
    Brooks Orpik přidržel domácího hráče a už sedí na trestné lavici. Domácí si zahrají jako první přesilovou hru.
     
    09:22
    Philipp Grubauer se musel mít znovu na pozoru proti McDonaghovi, který v krátkém sledu po sobě měl další velkou šanci ke skórování. Hostující brankář ale v tuto chvíli svůj tým podržel.
     
    09:59
    Po vhazování ve středním pásmu se puk dostal do teritoria hostů, odkud pak vyhazuje kotouč do bezpečí Karl Alzner. Hostům se už početní nevýhoda krátí.
     
    10:19
    Hosté jsou už kompletní.
     
    10:51
    Philipp Grubauer byl opět v plné permanenci a zlikvidoval další dvě střely domácího celku. Jezdci jsou nyní znovu hodně aktivní a snaží se o pojistku v první třetině.
     
    11:46
    Henrik Lundqvist si po delší době připisuje úspěšný zákrok, když na něho letěla střela z pravého kruhu. Kotouč ukryl ve své náruči a následně pak raději přerušil hru.
     
    11:46
    Na řadě je další reklamní pauza.
     
    11:55
    Do další slibné šance se dostal Alexandr Ovečkin, ale znovu proti Grubauerovi neuspěl. A netrefil se ani Oshie, a tak do rychlého protiútoku spěchají hráči New Yorku Rangers.
     
    13:13
    Lindberg se pokoušel o střelu z pravé strany, ale obrana Washingtonu ho zastavila a nedovolil Jezdcům další střelecký příspěvek.
     
    13:55
    Beagle si sjel do mezikruží, svou střelou ovšem Lundqvista neohrozil. Ten tak nemusel vůbec zasahovat, kotouč totiž letěl mimo jeho branku.
     
    14:47
    Chris Kreider se sám řítil na Philippa Grubauera, ale ve velké šanci ho překonat nedokázal. Hned na to pak pálil také Rick Nash, ale ani on se mezi tři tyče netrefil.
     
    15:14
    Podruhé dnes putuje na trestnou lavici Brooks Orpik. Za nedovolené bránění dostává dvě minuty a je tu další přesilovka pro Jezdce. Ale až po další reklamní přestávce.
     
    15:37
    Hosté se hned dokázali dostat s pukem do středního pásma a nakonec se také ve vlastním oslabení dostali do slibné šance. Ale Carlson poslal puk jen do připraveného Lundqvista.
     
    15:56
    A znovu se hosté osvobozují a kotouč leží až před domácí branku. Jezdci tak budou muset svou přesilovkovou akci založit z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    16:33
    McDonagh střílel od modré čáry, nahozený kotouč ale zachytili hosté a vyhazují ho znovu pryč od vlastní branky.
     
    16:45
    Orpikovo vyloučení bylo potrestané. Domácí využili přesilovou hru. J. T. Miller poslal kotouč z pravého kruhu na levý, kde byl připravený Mika Zibanejad, pro něhož nebyl problém kotouč dopravit do odkryté hostující klece. Jenomže lavička Washingtonu si vzala challenge a video nakonec odhalilo, že hráči domácích byli v ofsajdové pasti. Branku tedy hlavní sudí nakonec neuznal.
     
    16:51
    Hosté se osvobozují a kotouč znovu míří až před branku Henrika Lundqvista. Hosté tak pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    17:14
    Orpik je na ledové ploše a hosté jsou tedy opět v plném počtu.
     
    17:56
    Hráči Washingtonu spěchali hned do útočné akce. Orpik přihrál volnému Marcusovi Johanssonovi, ale ten z první branku netrefil. Washington ale zůstane v útočném pásmu, bude se vhazovat po levici Lundqvista.
     
    18:45
    Zuccarellovi utekl kotouč z čepele a hosté se dostali do přečíslení, ale znovu z toho nic nebylo. Po ztrátě kotouče naopak domácí míří do dalšího útoku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:05
    Grubauer musel zasahovat proti dotírajícím domácím hráčům, kteří před ním byli v obrovské skrumáži. Nakonec ale Zibanejad kotouč za jeho záda neposlal.
     
    19:45
    Ještě střela domácích, která ale už nic neřešila. První třetina už spěje do svého úplného konce a rozhodně byla hodně pohledná.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto duelu je za námi. V ní byli aktivnější domácí hráči, kteří Grubauera zasypali dvaceti střelami a jedna z nich se pak ujala, když Ryan McDonagh prostřelil hostujícího brankáře střelou z mezikruží a od té doby vedou domácí rozdílem jedné branky. Hosté několikrát zahrozili, ale Lundqvist byl zatím neprůstřelný. V sedmnácté minutě pak domácí docílili druhé přesné trefy, když střelu do odkryté klece poslal Mika Zibanejad. Jenže hosté si vzali challenge a video pak potvrdilo, že se jednalo o ofsajd a branka tak nakonec uznána nebyla. Po první třetině tedy platí stav 1:0 pro Rangers. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 19:35.
     
    Střely na branku: 20 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale sami se o něj následně připravili. Domácí tak přebírají kotouč do své moci a už s ním míří na druhou stranu.
     
    21:24
    Zibajenad dostal přihrávku na paty od Zuccarella a nemohl se tak dostat do zakončení těsně před Grubauerem. Ten ale přesto raději ukryl kotouč do své lapačky a přerušil hru.
     
    22:02
    Grubauer zasahoval proti střele z pravé strany z hole Lindberga a znovu tak musel hru přerušit.
     
    22:09
    Lindberg dostává dvě minuty za vysokou hůl a početní výhodu si vyzkoušejí také hosté z Washingtonu.
     
    22:44
    Na ledě je Ovečkinova formace a sám kapitán poté střílel ve své typické pozici, ale nakonec svou následnou střelou selhal. Domácí se záhy osvobozují.
     
    23:45
    Hostům přesilovka velmi rychle utíká. Nyní se uhnízdili v pásmu Rangers a pokouší se srovnat nepříznivý stav.
     
    24:09
    Lindberg je už na ledě a Rangers jsou tedy v plném počtu.
     
    24:43
    Chris Kreider střílel na Grubauera z levé strany, ale nakonec jeho střela neměla takovou razanci, aby Philippa Grubaeura ohrozila. Do útočné akce se nyní vydávají hosté z Washingtonu.
     
    25:36
    Nate Schmidt se před brankou domácích dostal ke střele, ale srazil se nešťastně se svým spoluhráčem a akce Washingtonu skončila rychleji, než vlastně začala. U puku jsou tak znovu Jezdci.
     
    26:07
    Rick Nash vyslal na Grubauera střelu z úhlu, přesto donutil německého brankáře k zákroku. Kotouč ukryl do své lapačky a následně pak ho ještě stihl rozehrát mezi své spoluhráče. Hra pokračuje dále.
     
    27:08
    Brett Connolly střílel z prostoru mezi kruhy, rána to byla pořádná a Lundqvist měl co dělat, aby kotouč zachytil. Nakonec ho ukryl ve své náruči a podržel ve velké šanci hostů svůj tým.
     
    28:12
    Kuzněcov našel svou přihrávkou Johanssona, který tak byl v další velké šanci. Ale po nápřahu a dotyku kotouče zlomil svoji hůl a poté musel spěchat na střídačku. Další velká šance hostů zůstala bez gólového efektu.
     
    29:07
    A další akce hostů. Daniel Winnik byl dalším hráčem, který měl před Lundqvistem obrovskou šanci. Svou střelou ale hostující útočník orazítkoval pravou tyč domácí branky!
     
    29:53
    Ovečkin prodloužil puk na Oshieho, který poté z první pálí jen vedle domácí branky. Nicméně hosté jsou od úvodních minut druhé třetiny rozhodně lepším týmem, než byli v prvním dějství a vyrovnání tak bylo několikrát už na spadnutí.
     
    31:06
    Po chybě v obraně domácích se k puku znovu dostali hosté, před Lundqvistem pak střílel Connolly, ale znovu z toho vyrovnávací branka nebyla.
     
    31:38
    Henrik Lundqvist se ve svém brankovišti v posledních chvílích tedy rozhodně nenudí a i nyní musel zasahovat před dotěrnými hosty. Hned po jeho zákroku následuje další komerční přestávka.
     
    31:51
    S velkými šancemi se v posledních chvílích roztrhl pytel. Nyní Derek Stepan nabral rychlost podél levého mantinelu, sjel si až před Grubauera, ale ten jeho střelu z bekhendu fantasticky likviduje!
     
    32:41
    Tom Wilson se ocitl před Lundqvistem, ale jeho přízemní střela skončila na švédském brankáři, který následně pak přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    32:59
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    33:25
    T. J. Oshie se dostával před domácí branku, ale proskočit mezi dvěma obránci Rangers se mu nepodařilo. Ke střele před Lundqvistem se tak vůbec nedostal.
     
    34:21
    Daniel Winnik se snažil před Lundqvistem tečovat střelu od modré čáry, ale domácí brankář celou situaci velmi dobře viděl a svým dalším úspěšným zákrokem udržel nulu na svém kontě.
     
    35:16
    Dmitrij Orlov už zakládá další akci hostů, kteří se budou před Lundqvistem snažit znovu o vyrovnání. Za předvedenou hru ve druhé části hry by si to Capitals rozhodně zasloužili.
     
    35:32
    Další komerční přestávka.
     
    35:32
    Kreider se dopustil nedovoleného bránění na Ellera a už sedí na trestné lavici. Hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    36:08
    Alexandr Ovečkin střílel z levé strany na Lundqvista, který znovu svůj tým podržel dalším zákrokem. Nicméně hosté v pásmu zůstanou a budou i nadále ohrožovat domácí branku.
     
    36:40
    Henrik Lundqvist nyní vychytal rozjetého Alexandra Ovečkina, který se ocitl u jeho pravé tyčky. A následně pak McDonagh rybičkou zlikvidoval další šanci stejného hráče.
     
    37:24
    Washington právě vstřelil branku!
    A nyní se už hosté dočkali a přesilovou hru využívají. ALEXANDR OVEČKIN z levého kruhu ve své typické pozici propálil Henrika Lundqvista a srovnává tak stav tohoto utkání na 1:1. Asistence: Lars Eller, Jevgenij Kuzněcov.
    37:24 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    38:43
    Hosté se dostali do další slibné šance, ale ta ke strhnutí na stranu hostů nevedla. Na opačnou stranu už míří domácí hráči.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:09
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Oscar Lindberg – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brett Connolly – 2 min., hrubost).
     
    39:39
    Derek Stepan dotíral před Grubauerem, ale nebylo mu to nic platné. Brankář hostů zachytil kotouč a poslal ho do bezpečí do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I další třetina je minulostí. Hosté zabrali a byli rozhodně aktivnější, než v první části hry a měli několik obrovských šancí k vyrovnání. Lundqvist ale držel dlouhé své čisté konto a už to vypadalo, že to tak bude i po skončení druhé periody. Jenže v osmatřicáté minutě Alexandr Ovečkin svou typickou střelou z levého kruhu propálil domácího brankáře a bylo vyrovnáno. Ve třetím dějství se tak bude začínat znovu od začátku a čeká nás jistě ještě zajímavý hokej. Další třetina začne přibližně ve 20:25.
     
    Střely na branku: 23 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Pokračuje se ve čtyřech hráčích na obou stranách a hosté jsou nyní znovu v pásmu domácích, kde na Lundqvista mířily další střely.
     
    41:09
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    41:52
    Zibanejad našel svou přihrávkou rozjetého Matse Zuccarella, ale jeho následná střela skončila mimo hostující svatyni.
     
    42:25
    Dmitrij Orlov se prezentoval pěknou individuální akcí, když se dostal na pravý kruhu a odtud střelou švihem poslal kotouč jen těsně pravé tyčky domácí branky.
     
    44:00
    Jimmy Vesey dostal nabito od Dereka Stepana a poté hodně vystrašil svou střelou Philippa Grubauera, který si tak připisuje další veledůležitý zákrok proti domácímu útočníkovi!
     
    44:39
    Tři na dva jeli domácí na hostující branku a v další šanci se ocitl Kevin Hayes, ale opět byl Philipp Grubauer připraven a podržel svůj tým.
     
    45:33
    Na druhé straně musel být v pozoru Henrik Lundqvist, který jistil střelu Ovečkina z pravého kruhu. Kotouč ukryl do své lapačky, ale hned ho rozehrál mezi své spoluhráče a nechal tak hru plynout.
     
    46:47
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    47:06
    Na modré čáře čekal na přihrávku Dmitrij Orlov, ale nakonec se nedočkal. Orlov umí pořádně vypálit, ale tentokráte se ke své střele z dálky nedostal.
     
    48:10
    Jevgenij Kuzněcov našel volného Justina Williamse, ale ten svou střelu poslal mimo tři tyče. Další šance hostů tak brankou neskončila a na ukazateli skóre tak stále svítí nerozhodný stav 1:1.
     
    48:34
    Na druhé straně musel zasahovat Grubauer, který chytil mezi své betony střelu Matse Zuccarella, jenž se z levého kruhu napřáhl k pořádné ráně. Vhazovat se bude po pravici Grubauera.
     
    48:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže malý velký hokejista MATS ZUCCARELLO si to nyní vynahradil. Po vhazování před Grubauerem se postavil mezi kruhy, odkud svou střelou prostřelil betony hostujícího brankáře – 2:1. Domácí tak strhávají znovu vedení na svou stranu. Asistence: Chris Kreider, Mika Zibanejad.
    48:37 Mats ZUCCARELLO - 2:1
     
    50:30
    Henrik Lundqvist musel nyní zasahovat proti střele Orlova. Jeho dělovku ukryl ve své lapačce a podržel tak těsné vedení svého týmu. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce, ale až po komerční přestávce, která právě přichází.
     
    51:02
    Hosté dotírali před Lundqvistem, ten ale zachytil kotouč a za vlastní brankou ho rozehrál svým spoluhráčům, kteří už s ním procházejí do dalšího útoku a míří tedy do teritoria hostů.
     
    51:48
    J. T. Miller hledal svou přihrávkou rozjetého Chrise Kreidera, jenž byl už před útočnou modrou čárou. Nicméně druhý jmenovaný puk nezachytil a rázem tak skončila další akce domácích.
     
    52:34
    Od modré čáry se napřáhl k pořádné ráně Nate Schmidt, ale lapačka Henrika Lundqvista byla na svém místě v pravý čas.
     
    53:12
    T. J. Oshie si sjel blíže Lundqvistovi, z pravé strany na něho poslal přízemní střelu, která ale končí na jeho pravém betonu. Další zákrok domácího brankáře, který drží svůj tým.
     
    54:06
    Hosté pokazili souhru v útočném pásmu a toho využili domácí hráči, kteří už znovu míří do útočného pásma, aby ohrozili brankáře Grubauera.
     
    54:40
    Rick Nash se neprotlačil přes obranu hostů, ti se tak dostali ke kotouči a otáčejí hru do předbrankového prostoru domácích.
     
    55:32
    Třetí dějství pomalu spěje do svého konce. Hostům rychle ubíhá čas na vyrovnání, pro domácí se naopak vleče. Stále ale drží těsný náskok a v tuto chvíli jsou k vítězství blíže.
     
    56:27
    Po střele Orlova od modré čáry se puk zastavil o zadní mantinel za domácí brankou a domácí tak mohou založit další útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    56:37
    Znovu je na řadě komerční přestávka.
     
    56:59
    Z levého kruhu střílel Derek Stepan, kotouč mířil ke vzdálenější tyči a Grubauer se po něm natahoval svojí lapačkou, nakonec ovšem nemusel. Puk skončil daleko od jeho branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:07
    Mika Zibanejad posílal kotouč na volného Matse Zuccarella, ale kotouč se dotkl brusle Johanssona a Grubauer tak musel přeci jenom zasahovat, aby neinkasoval vlastní branku!
     
    58:21
    Puk mají na svých hokejkách domácí hráči a nepouštějí svého soupeře k powerplay.
     
    58:41
    Až nyní se to povedlo. Grubauer je na střídačce a hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:07
    Kuzněcov měl šanci před Lundqvistem, ale domácí brankář ve své brance doslova čaruje a znovu drží těsný náskok Jezdců.
     
    59:57
    Ještě mohl McDonagh trefit odkrytou klec hostů z půlky hřiště, ale to se mu nepodařilo. Nemusí ho to ale vůbec mrzet, nyní už ví, že jeho tým zvítězí a Henrik Lundqvist si tak připisuje 401. vítězství v NHL.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec své těsné vedení uhájili až do samého konce a porážejí tak první celek Východní konference 2:1. Hosté měli v závěru drtivý tlak, zkusili i powerplay, ale domácí takticky velmi dobře soupeře uhlídali a připisují si tak dva body do tabulky.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Henrik Lundqvist (NYR) 31 zák., 1 gól, 96,90%
    2. Philipp Grubauer (WSH) 28 zák., 2 góly, 93,30%
    3. Mats Zuccarello (NYR) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání dnes nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:07:24)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. McDonagh (Rick Nash, Stepan), 49. Zuccarello (Kreider, Zibanejad) – 38. Ovečkin (Eller, Kuzněcov)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi (A), McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei – Rick Nash (A), Stepan, Vesey – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Lindberg, Bučněvič.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Sanford, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Lambert, Pollock – Murphy, Heyer
    bahis siteleri