New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Washington Capitals
Neděle 19.02.2017, 18:40 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Až nyní se to povedlo. Grubauer je na střídačce a hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:07
    Mika Zibanejad posílal kotouč na volného Matse Zuccarella, ale kotouč se dotkl brusle Johanssona a Grubauer tak musel přeci jenom zasahovat, aby neinkasoval vlastní branku!
    48:37 Mats ZUCCARELLO - 2:1
     
    48:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže malý velký hokejista MATS ZUCCARELLO si to nyní vynahradil. Po vhazování před Grubauerem se postavil mezi kruhy, odkud svou střelou prostřelil betony hostujícího brankáře – 2:1. Domácí tak strhávají znovu vedení na svou stranu. Asistence: Chris Kreider, Mika Zibanejad.
     
    44:00
    Jimmy Vesey dostal nabito od Dereka Stepana a poté hodně vystrašil svou střelou Philippa Grubauera, který si tak připisuje další veledůležitý zákrok proti domácímu útočníkovi!
     
    39:09
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Oscar Lindberg – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brett Connolly – 2 min., hrubost).
    37:24 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    37:24
    Washington právě vstřelil branku!
    A nyní se už hosté dočkali a přesilovou hru využívají. ALEXANDR OVEČKIN z levého kruhu ve své typické pozici propálil Henrika Lundqvista a srovnává tak stav tohoto utkání na 1:1. Asistence: Lars Eller, Jevgenij Kuzněcov.
     
    36:40
    Henrik Lundqvist nyní vychytal rozjetého Alexandra Ovečkina, který se ocitl u jeho pravé tyčky. A následně pak McDonagh rybičkou zlikvidoval další šanci stejného hráče.
     
    35:32
    Kreider se dopustil nedovoleného bránění na Ellera a už sedí na trestné lavici. Hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    31:51
    S velkými šancemi se v posledních chvílích roztrhl pytel. Nyní Derek Stepan nabral rychlost podél levého mantinelu, sjel si až před Grubauera, ale ten jeho střelu z bekhendu fantasticky likviduje!
     
    29:07
    A další akce hostů. Daniel Winnik byl dalším hráčem, který měl před Lundqvistem obrovskou šanci. Svou střelou ale hostující útočník orazítkoval pravou tyč domácí branky!
     
    28:12
    Kuzněcov našel svou přihrávkou Johanssona, který tak byl v další velké šanci. Ale po nápřahu a dotyku kotouče zlomil svoji hůl a poté musel spěchat na střídačku. Další velká šance hostů zůstala bez gólového efektu.
     
    27:08
    Brett Connolly střílel z prostoru mezi kruhy, rána to byla pořádná a Lundqvist měl co dělat, aby kotouč zachytil. Nakonec ho ukryl ve své náruči a podržel ve velké šanci hostů svůj tým.
     
    22:09
    Lindberg dostává dvě minuty za vysokou hůl a početní výhodu si vyzkoušejí také hosté z Washingtonu.
     
    19:05
    Grubauer musel zasahovat proti dotírajícím domácím hráčům, kteří před ním byli v obrovské skrumáži. Nakonec ale Zibanejad kotouč za jeho záda neposlal.
     
    16:45
    Orpikovo vyloučení bylo potrestané. Domácí využili přesilovou hru. J. T. Miller poslal kotouč z pravého kruhu na levý, kde byl připravený Mika Zibanejad, pro něhož nebyl problém kotouč dopravit do odkryté hostující klece. Jenomže lavička Washingtonu si vzala challenge a video nakonec odhalilo, že hráči domácích byli v ofsajdové pasti. Branku tedy hlavní sudí nakonec neuznal.
     
    15:14
    Podruhé dnes putuje na trestnou lavici Brooks Orpik. Za nedovolené bránění dostává dvě minuty a je tu další přesilovka pro Jezdce. Ale až po další reklamní přestávce.
     
    14:47
    Chris Kreider se sám řítil na Philippa Grubauera, ale ve velké šanci ho překonat nedokázal. Hned na to pak pálil také Rick Nash, ale ani on se mezi tři tyče netrefil.
     
    08:19
    Brooks Orpik přidržel domácího hráče a už sedí na trestné lavici. Domácí si zahrají jako první přesilovou hru.
    07:49 Ryan MCDONAGH - 1:0
     
    07:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    A nyní už se domácí radují z vedoucího gólu. RYAN MCDONAGH si sjel do prostoru mezi kruhy a svou střelou poslal puk pod břevno Grubauerovy branky a nedal mu tak vůbec žádnou šanci – 1:0. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
     
    06:42
    Grabner byl už tak ve velké šanci, ale celou akci se snažil vyšperkovat přihrávkou na J. T. Millera, a to byla chyba. Ten totiž přihrávku nezachytil a rázem tak skončila obrovská šance domácího celku!
     
    04:07
    Nyní velká šance na druhé straně. Kevin Klein střílel z vrcholu pravého kruhu a Grubauer musel jít do pokleku a záhy pak pohotovým zákrokem nepustil kotouč za svá záda!
     
    03:20
    Velká skrumáž před Lundqvistem. K puku se poté dostal Alexandr Ovečkin, ale doklepnout puk za jeho záda se mu nepovedlo. Domácí si tak mohli oddechnout, hosté rozhodně nebyli daleko od úvodního gólu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. McDonagh (Rick Nash, Stepan), 49. Zuccarello (Kreider, Zibanejad) – 38. Ovečkin (Eller, Kuzněcov)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi (A), McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei – Rick Nash (A), Stepan, Vesey – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Lindberg, Bučněvič.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Sanford, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Lambert, Pollock – Murphy, Heyer
    bahis siteleri