Havlíčkův Brod – Jihlava B 5:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 6:5 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Stadion Litoměřice
6:5 (2:3, 2:1, 1:1)
Piráti Chomutov B
Neděle 12.03.2017, 13:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu • Nadstavba ČR
Partner:
     
    To je ode mne z Kalich Areny vše, přeji vám příjemný a ničím nerušený zbytek neděle. Na počtenou! (15:20:43)
     
    V Litoměřicích je dohráno, po velkém boji nakonec vítězí domácí. Ztráta jednoho bodu je ale musí mrzet, jelikož si díky ní možná definitivně uzavřeli bránu do extraligy mladšího dorostu.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Litoměřice.
    Autorem vítězné branky je JAN MACEL.
     
    2. série
    2:0
    Gerstner si neporadil ani s nájezdem Jana Smoly a je rozhodnuto, bod navíc berou domácí!
     
    2. série
    1:0
    Michal Gut měl vyhlídnutou škvíru mezi betony Kohouta, ten ale stihl k sobě srazit nohy včas.
     
    1. série
    1:0
    Jan Macel poslal kotouč přímo ke vzdálenější tyči a Stadion jde do vedení!
     
    1. série
    0:0
    Josef Koláček nezvládl pořádně zakončit.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Šedesát minut hry o vítězi utkání nerozhodlo, budou následovat nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Domácí vyhazují až na icing, buly se bude po zhruba dvaceti odehraných sekundách opakovat opět na stejném místě.
     
    59:03
    Hosté následovali příkladu Litoměřic a vyžádali si oddechový čas. Po vypršení time-outu se bude vhazovat po levici Filipa Kohouta.
     
    58:06
    Neudeker se hladce zbavil dotěrného beka Kadaně a z levého kruhu poslal kotouč směrem na bránu, jenže jeho pokus nakonec svatyni minul o dobrých třicet centimetrů.
     
    57:21
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Neustojí. V mezikruží se ke slovu dostal JOSEF KOLÁČEK, který poslal kotouč těsně pod horní tyč Kohoutovy klece a znovu tak vyrovnává stav zápasu. Kališníci si po obdržené brance berou time-out. Asistence: Michal Gut.
     
    56:16
    Kališníci nyní čelí velkému náporu, chomutovští hokejisté složit zbraně očividně nehodlají. Uvidíme, zda-li se jim nakonec povede litoměřickou obranu prolomit, nebo zda-li Stadion tlak ustojí.
     
    54:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je to, jako by mne litoměřičtí hokejisté slyšeli a rozhodli se mi ukázat, že jím křivdím. Pět minut před koncem základní hrací doby se Stadion po rychlé akci dostává poprvé v zápase do vedení, Gerstner kapituloval po střele JANA SMOLY. Domácí kapitán tak tímto gólem uzavírá hattrick. Asistence: Martin Mynařík.
     
    54:13
    Oběma týmům jde dnes o hodně, podle předvedeného výkonu to ale tak nevypadá. Něco tomu zatím chybí.
     
    52:38
    Jakub Malický proklepl reflexy Filipa Kohouta slabší střelou z levého kruhu, domácí gólman v testu obstál na výbornou.
     
    50:49
    Tlak Litoměřic pokračuje i po uplynutí početní výhody, stále se však domácím nedaří bránu Kadaně nějak výrazněji ohrozit. Všechny jejich pokusy krotí buď obrana či připravený brankář.
     
    49:41
    Po střele Jana Smoly, která skončila v jeho rukavici, si ostražitý gólman chomutovských záloh připisuje do statistik další úspěšný zákrok.
     
    49:09
    Před Gerstnerem vznikla poměrně nepřehledná situace, se kterou si ale nakonec gólman hostů poradil. Litoměřičtí mají na ledě momentálně převahu, v přesilovce se jim však nedaří na Gerstnera často vypálit.
     
    48:06
    Davidu Smutnému (CVB) se na trestné lavici očividně líbí, po krátké době na ní totiž usedá znovu. Tentokrát za hákování.
     
    47:44
    Neudeker si rychlostí blesku najel před Gerstnera, který jeho zakončení vykryl betonem. Litoměřický útočník měl k brance dost blízko, na překonání gólmana Kadaně to ale nestačilo.
     
    46:55
    Při hře ve čtyřech nemá na ledě převahu ani jeden z týmů, sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou.
     
    45:25
    Nějakou dobu nyní uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Radek Sluka (LTM) je vyloučen za hrubost, zatímco David Smutný (CVB) inkasuje dvě minuty za držení.
     
    45:01
    Macel byl při výjezdu z obranné třetiny ukázkově odzbrojen jedním z borců soupeře, zůstává ale ležet na ledě. Po chvilce se zvedá a za pomoci jednoho z rozhodčích odjíždí na střídačku, vylučovat se nebude.
     
    43:45
    Gerstnera uvítali domácí v bráně dvěma rychlými střelami, nová tvář v bráně se litoměřickému publiku představila výbornými zákroky.
     
    42:33
    Hostující kapitán Konášek vypálil z pravého kruhu prudkou dělovku. Síla střely je jedna věc, přesnost však jiná a v tomto ohledu kadaňský borec naprosto vyhořel.
     
    41:43
    Zatím se hraje hlavně v litoměřické třetině kluziště, častěji u puku jsou ale překvapivě domácí. Ty ale nechce kadaňská defenzíva pustit ven za modrou čáru.
     
    40:30
    Trenéři obou celků se rozhodli do třetí části vyrukovat s náhradními gólmany. Uvidíme, kterému ze dvou čerstvých strážců se povede lépe.
     
    40:01
    Střídání v týmu Piráti Chomutov B: ze hřiště odchází Šilhan, přichází Gerstner.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Sluka J., přichází Kohout.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 70 diváků.
     
    Po čtyřiceti minutách je skóre v Kalich Areně vyrovnané, oběma týmům se podařilo gólmana soupeře překonat celkem čtyřikrát. Co se předvedené hry týče, ve druhém dějství jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, která však oproti první dvacetiminutovce postrádala notnou dávku akce.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec jí dohrají v plném počtu, jenže bez jednobrankového náskoku! Po kratší kombinaci skončil kotouč na holi Neudekera, který se z modré čáry odhodlal ke střele. Cestou do sítě však mimo dosah hostujícího gólmana tečoval puk RADEK SLUKA. Čtrnáct sekund před koncem druhé třetiny je vyrovnáno, máme zaděláno na velmi dramatickou třetí část. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    39:01
    France byl nyní v poměrně slušné šanci podražen Davidem Nouzákem, který za svůj čin jede pykat na trestnou. Chomutovské béčko tak dohraje třetinu se čtyřmi hráči v poli.
     
    38:01
    Čichovský vybojoval pryž v rohu kluziště a pokusil se Šilhana přelstít obtočením se kolem branky a následným uklizením puku k bližší tyči, brankář Kadaně ho ale měl přečteného.
     
    36:45
    Průběh hry je nyní kvůli častým přestávkám rozsekán na části, přičemž jedna trvá průměrně deset až patnáct sekund. Téměř každá je ukončena zákrokem Josefa Sluky, který nyní drží svůj celek nad vodou.
     
    35:51
    K chomutovskému brankovišti se na chvilku nastěhoval Vojtěch France, který měl poměrně slušnou šanci stav utkání opět srovnat. Jeho střele však chyběla notná dávka razance a následná dorážka skončila přímo na hrudníku pozorného Šilhana.
     
    34:55
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Kadaň jde opět do vedení! Před Sluku si udělal výlet VOJTĚCH BÁRTA a svou druhou brankou v dnešním utkání vrací hostům jednobrankový náskok. Bez asistence.
     
    33:57
    Před brankovištěm Kadaně došlo k velmi nepříjemně vypadající kolizi mezi gólmanem, Matějem Kolářem a Janem Smolou. Všichni účastníci se ale po několika vteřinách zvedají a pokračují ve hře. Nejhůře to, zdá se, odnesl Smola, i on se však už prohání po ledě.
     
    32:40
    Jiří Bartoníček (LTM) je vykázán za pád pod nohy, hosté tak mají ideální příležitost znovu nabýt jednobrankového náskoku, který nedávno ztratili.
     
    32:21
    Vyrovnávací branka dodala domácím hokejistům notnou dávku sebevědomí, Šilhan má najednou podstatně více práce, než v posledních minutách. Zatím ale stíhá náporu čelit bez větších obtíží.
     
    31:02
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno, domácí hokejisté se nyní blýskli úchvatnou akcí! Macel nahrál zpoza branky připravenému MARKU ČICHOVSKÉMU, kterého si kadaňská defenzíva zapomněla pohlídat. Litoměřický útočník pak střelou z voleje usměrnil kotouč do velkého prázdného prostoru v hostující brance. Asistence: Jan Macel.
     
    30:01
    Na druhé straně kluziště se od obrany Litoměřic oprostil Tobiáš Holka, kterému se ale nepodařilo na Sluku vyzrát. Domácí gólman si poradil jak z první střelou, tak i s následnou dorážkou a udržel tak manko svého týmu na jednom gólu.
     
    29:13
    Mohlo být vyrovnáno! Jako blesk z čistého nebe se sám na pravém kruhu ocitl Novotný, jehož dělovka orazítkovala levou tyč!
     
    28:08
    Domácí rozjeli kombinaci, zejména díky pečlivému bránění Kadaně jsme ale střelu na Šilhana zatím neviděli.
     
    27:25
    Dvířka od trestné lavice hostí se pomalu otevírají, po chvíli do nich vstupuje Lukáš Bartůněk. Ten byl ze hřiště vykázán na dvě minuty za hákování, Stadion si tak poprvé v dnešním utkání vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    26:43
    Po krátké kombinaci se z pravého kruhu pro vhazování dostal ke slovu domácí Neudeker, jehož střelu Šilhan kryje betonem. V porovnání s tou první je druhá část stále trochu ospalá, vyslovených šancí je opravdu poskrovnu.
     
    25:22
    V posledních několika desítkách sekund bylo na ledě k vidění hned několik zákroků na hranici pravidel, trojice sudí však zůstává v klidu.
     
    23:46
    Kadaňští se snažili, seč mohli udržet v útočném pásmu, jenže nakonec se vlastní chybou vyhnali ven. Nepřesnosti v předvedené hře tedy stále přetrvávají, zejména u hostujícího celku.
     
    22:44
    Z prostřední třetiny uplynuly téměř tři minuty, na první přesnou střelu na branku stále čekáme. Atmosféru v ochozech však nyní vylepšili litoměřičtí fanoušci, kteří během pauzy očividně oprášili buben.
     
    20:46
    Hru obou celků zatím doprovází spousta nepřesností, hned několikrát již některý z hráčů omylem odevzdal kotouč soupeři. Je vidět, že někteří borci jsou tělem sice už na ledě, hlavou ale stále v kabinách.
     
    20:13
    Úvodní vhazování druhého dějství vyhráli hosté, kteří se okamžitě snažili probít do útočného pásma. Zpevněná litoměřická defenzíva je ale donutila se dopustit ofsajdu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dějství dnešního střetnutí je za námi, do kabin poměrně zaslouženě odchází spokojenější hráči Kadaně. Ti měli na ledě po většinu první části převahu a povedlo se jim Josefa Sluku překonat celkem třikrát, přičemž šancí měli ještě mnohem víc. Litoměřice držel nad vodou hlavně jejich gólman a také útočník Jan Smola, který svůj celek dvěma góly drží v zápase. Uvidíme, co přinese dvacetiminutovka druhá.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:49.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Neudeker si po vhazování v útočném pásmu povyjel před Šilhana a orazítkoval jeho beton. Od nohy kadaňského gólmana se puk odrazil na hůl Matěje Chlouby, který se pokusil o poslední útočnou akci v první části – se střelou z modré čáry si ale Sluka bez problému poradil a puk se nyní nachází v rukavici mladého gólmana Litoměřic.
     
    19:23
    V závěrečných minutách úvodní dvacetiminutovky se bojuje o střední pásmo, Kadaňští se již dvakrát dopustili ofsajdu. Zdá se, že oba týmy už potřebují přestávku, která přijde za necelých čtyřicet sekund.
     
    18:07
    Martin Mynařík se dostal ke střele v poměrně slušné střelecké pozici, jenže díky dotěrnému bránícímu hráči si nemohl pořádně zamířit. Šilhan tak mohl pouze s klidem sledovat, jak kotouč klouže dobrý metr vedle levé tyče jeho branky.
     
    17:00
    Vhazování ve středním pásmu vyhráli hosté, kteří neztrácejí čas a okamžitě se sunou před domácí branku. K ničemu se sice zatím neodhodlali, Sluka ale musí stále být v pozoru.
     
    16:06
    Pohled na led už je pro domácího diváka poněkud příjemnější. Kališníci svého soka uzavřeli v útočném pásmu a snaží se poslat za Šilhana i třetí kotouč, jenže zakončení zatím trochu vázne. Momentálně je nutno vyzdvihnout práci kadaňské obrany, která svého gólmana velmi pečlivě brání.
     
    14:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V Kalich Areně vypukla slušná přestřelka! Domácí neskládají zbraně ani po třetím obdrženém gólu a o minutu později znovu snižují. Úspěšným střelcem nebyl nikdo jiný než domácí kapitán a ostrostřelec JAN SMOLA. Povede se Litoměřicím do konce třetiny srovnat? Asistence: Marek Krocker.
     
    13:32
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    A jsme zpátky, kde jsme byli před několika desítkami sekund. Po velmi hrubé defenzivní chybě kališníků se ke kotouči na hranici brankoviště dostal MATĚJ CHLOUBA, který neměl sebemenší problém s pokořením položeného maskovaného muže v domácí síti. Asistence: Marek Konášek.
     
    12:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté snižují! Neudeker našel přesnou přihrávkou JANA SMOLU, který do útočného pásma proklouzl drobnou škvírou v kadaňské defenzívě a hostujícího gólmana překonal střelou přímo mezi betony. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    12:42
    Čichovský míří zpět na led, kališníci jsou v plném počtu.
     
    12:21
    ...nyní jsou ale zpět před Slukou a kují pikle. Domácí jim však zatím odhodlaně odolávají.
     
    11:50
    Stadion se zatím daří v oslabení úspěšně bránit, hned dvakrát během první minuty museli Chomutovští zakládat útočnou akci z vlastní poloviny kluziště.
     
    10:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Čichovský – 2 min., vražení na hrazení).
     
    10:19
    Chomutovský B-tým je stále v sedadle řidiče, Sluka se nyní musí v brankovišti hodně otáčet. Zatím poslední střelu hostů měl na svědomí Petr Matuška, jehož pokus z pravého kruhu pro vhazování vyrazil strážce domácí svatyně vysoko nad sebe.
     
    09:00
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Litoměřičtí hokejisté zatím působí dost zakřiknutě a už inkasují podruhé. VOJTĚCHA BÁRTU vůbec nemusí jeho první neúspěch mrzet – nyní se mu totiž povedlo prudkou střelou z mezikruží orazítkovat horní tyč litoměřické branky, od ní se pak pryž odrazila přímo za bezmocného Sluku. Asistence: Vojtěch Cestr.
     
    07:30
    Velká paráda ze strany Kadaně! Michal Gut si sebevědomě vyjel s kotoučem na holi do pásma soupeře a nahrál k opačné tyči připravenému Bártovi, který se rozhodl pro rychlé zakončení z voleje. Sluka jeho dělovku chytil jen se štěstím.
     
    06:24
    Litoměřičtí hokejisté vytvořili před Šilhanovou bránou velmi slušný chaos, přičemž se jim v nepřehledné situaci povedlo dopravit puk do sítě. Gól, který by byl vyrovnávací brankou zápasu, však není uznán, pravděpodobně z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    05:53
    Smola se pokusil vyhodit kotouč ven ze svého pásma, ten však skončil přímo na hokejce jednoho z hráčů Kadaně. Nápor hostů tak pokračuje směle dál.
     
    04:24
    Hra se aktuálně přelévá ze strany na stranu, šanci Litoměřic střídá šance hostů. Kadaňští si dávají s jejich útoky více práce a kombinují, zatímco kališníci se snaží vyrovnat pomocí prudkých výpadů.
     
    03:54
    Na ledě to začíná jiskřit, Kadaňští se nyní pokusili puk za drobného gólmana domácích procpat. To se samozřejmě nelíbilo kališnické obraně, která okamžitě přijela svého gólmana před nenechavými holemi soupeře chránit.
     
    03:15
    Po delší době své ofenzivní schopnosti předvedli také hosté, Sluka měl poměrně slušnou porci práce. První střelu jednoho z borců Chomutova vykryl vyrážečkou, po následné dorážce pak doslova skočil.
     
    02:40
    Kališníci se snaží na rychlý gól hostů nějakým způsobem odpovědět, zatím se jim to ale nedaří. Hraje se hlavně v pásmu Kadaně, přičemž obrana žlutočerného týmu důkladně likviduje veškeré litoměřické pokusy o útok.
     
    00:55
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! Těsně před Sluku se procpal JOSEF KOLÁČEK, který přesným ťuknutím z hranice brankoviště posílá hosty z Kadaně do vedení! Asistence: Michal Gut.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Sluka J. (Kohout) – Hák, Kylíšek, Sluka R., France, Kříž, Čapek – Mynařík, Macel, Horešovský, Novotný, Klepetko, Krocker, Smola, Landa, Čichovský, Neudeker, Bartoníček.

    Piráti Chomutov B: Šilhan (Gerstner) – Petrásek, Bartůněk, Cestr, Machyna, Malický, Nouzák – Smutný, Konášek, Chlouba, Bárta, Gut, Koláček, Holka, Matuška, Žalud, Hejra, Kolář.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran..
     
    Ještě jednou vás zdravím z Kalich Areny, kde bylo právě zahájeno předzápasové rozbruslení. Litoměřičtí hokejisté se již připravují na ledě, po hostech z Kadaně však zatím není ani vidu ani slechu.
     
    Abychom předešli nedorozumění, hokejisté chomutovského béčka ve skutečnosti nastupují do zápasů v dresech Kadaně. V přenosu se tedy mohou vyskytnout i pojmy jako "Kadaňští" pro označení hostujícího celku.
     
    První vzájemný zápas v nadstavbě

    9. 2. 2017, 4. kolo
    Chomutov "B" – Litoměřice 5:2
    Branky a nahrávky: 28. Bárta (Machyna), 35. Pöschl (Bartůněk), 37. Kolář (Bárta), 49. Malický, 53. Zahrádka (Bárta) – 26. Landa (Smola, Hák), 56. Smola (Neudeker).
    Vyloučení: 5:4.
    Využití: 1:1.
    Střely na branku: 39:33 (13:8, 19:7, 7:18).
    Třetiny: 0:0, 3:1, 2:1.

    Vzájemné zápasy v základní části
    7. 1. 2017: Chomutov "B" – Litoměřice 2:4
    27. 11. 2016: Litoměřice – Chomutov "B" 1:3
    27. 10. 2016: Chomutov "B" – Litoměřice 7:8 po sn.
    24. 9. 2016: Litoměřice – Chomutov "B" 4:3
     
    Nadstavba A Ligy mladšího dorostu
    Tabulka po deseti odehraných kolech

    1. Třemošná – 10 Z, 9-0-0-1, +42, 27 B
    -----------------------------------------------------
    2. Kralupy n./V. – 10 Z, 6-1-1-2, +19, 21 B
    3. Litoměřice – 10 Z, 6-0-1-3, +12, 19 B
    4. Chomutov "B" – 10 Z, 5-1-2-2, +9, 19 B

    5. *Hvězda Praha – 10 Z, 4-0-2-4, -13, 14 B
    6. *Litvínov "B" – 10 Z, 2-1-0-7, -5, 8 B
    7. *Plzeň "B" – 10 Z, 1-2-0-7, -37, 7 B
    8. *Karlovy Vary "B" – 10 Z, 0-2-1-7, -27, 5 B

    Do extraligy postupuje první umístěný celek po čtrnácti odehraných kolech. Týmy označené hvězdičkou již nemají šanci na vítězství v nadstavbě.
     
    Přeji vám krásné nedělní odpoledne, litoměřická Kalich Arena dnes bude dějištěm velmi atraktivního střetnutí jedenáctého kola nadstavby Ligy mladšího dorostu, ve kterém se domácí Stadion střetne s hosty z Chomutova. Pojďme si oba soupeře představit.

    HC Stadion Litoměřice
    (6-0-1-3, 19 bodů – 3. místo)

    Mladší dorostenci litoměřického Stadionu procházejí slabším obdobím snad v tu nejhorší možnou chvíli. Po velmi slušném vstupu do nadstavby, během kterého se drželi kolem prvního místa, se nyní kališníci trápí – v posledních čtyřech střetnutí prohráli třikrát a postup do nejvyšší hokejové soutěže tak pro ně může zůstat pouze snem, pokud dnes proti zálohám extraligových Pirátů nezaberou.

    Poslední tři zápasy Litoměřic
    Kralupy nad Vltavou – Litoměřice 4:3
    Litoměřice – Hvězda Praha 8:3
    Plzeň "B" – Litoměřice 4:3 po sn.

    Piráti Chomutov "B" (SK Kadaň)
    (5-1-2-2, 19 bodů – 4. místo)

    Chomutovští platí celou sezónu za černého koně. V základní části skončili ve skupině "západ sever" druzí, poté dokonce v úvodních kolech nadstavby okupovali samotnou špici tabulky! Pak ale přišlo několik porážek a zálohy Pirátů se tak musí momentálně spokojit se čtvrtým místem. Navíc také nepřijíždějí do Litoměřic zrovna v ideální formě – aktuálně mají na kontě dvě porážky v řadě, včetně poměrně ostudné prohry s posledním celkem tabulky z Karlových Varů.

    Poslední zápasy Chomutova "B"
    Karlovy Vary "B" – Chomutov "B" 7:6 po sn.
    Chomutov "B" – Kralupy nad Vltavou 4:7
    Hvězda Praha – Chomutov "B" 1:2 po sn.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Smola (Neudeker), 15. Smola (Krocker), 32. Čichovský (Macel), 40. Sluka (Neudeker), 55. Smola (Mynařík), rozh. náj. Macel – 1. Koláček (Gut), 9. Bárta (Cestr), 14. Chlouba (Konášek), 35. Bárta, 58. Koláček (Gut)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Koláček (CH2)
    1:0   Macel (LTM)
    2. série:
    1:0   Gut (CH2)
    2:0   Smola (LTM)


    HC Stadion Litoměřice: Sluka J. (41. Kohout) – Hák, Kylíšek, Sluka R., France, Kříž, Čapek – Mynařík, Macel, Horešovský, Novotný, Klepetko, Krocker, Smola, Landa, Čichovský, Neudeker, Bartoníček.
    Piráti Chomutov B: Šilhan (41. Gerstner) – Petrásek, Bartůněk, Cestr, Machyna, Malický, Nouzák – Smutný, Konášek, Chlouba, Bárta, Gut, Koláček, Holka, Matuška, Žalud, Hejra, Kolář.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran.

    Diváci: 70
    bahis siteleri