Havlíčkův Brod – Jihlava B 5:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 6:5 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Stadion Litoměřice
6:5 (2:3, 2:1, 1:1)
Piráti Chomutov B
Neděle 12.03.2017, 13:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu • Nadstavba ČR
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Litoměřice.
    Autorem vítězné branky je JAN MACEL.
     
    57:21
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Neustojí. V mezikruží se ke slovu dostal JOSEF KOLÁČEK, který poslal kotouč těsně pod horní tyč Kohoutovy klece a znovu tak vyrovnává stav zápasu. Kališníci si po obdržené brance berou time-out. Asistence: Michal Gut.
     
    54:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je to, jako by mne litoměřičtí hokejisté slyšeli a rozhodli se mi ukázat, že jím křivdím. Pět minut před koncem základní hrací doby se Stadion po rychlé akci dostává poprvé v zápase do vedení, Gerstner kapituloval po střele JANA SMOLY. Domácí kapitán tak tímto gólem uzavírá hattrick. Asistence: Martin Mynařík.
     
    39:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec jí dohrají v plném počtu, jenže bez jednobrankového náskoku! Po kratší kombinaci skončil kotouč na holi Neudekera, který se z modré čáry odhodlal ke střele. Cestou do sítě však mimo dosah hostujícího gólmana tečoval puk RADEK SLUKA. Čtrnáct sekund před koncem druhé třetiny je vyrovnáno, máme zaděláno na velmi dramatickou třetí část. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    34:55
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Kadaň jde opět do vedení! Před Sluku si udělal výlet VOJTĚCH BÁRTA a svou druhou brankou v dnešním utkání vrací hostům jednobrankový náskok. Bez asistence.
     
    31:02
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno, domácí hokejisté se nyní blýskli úchvatnou akcí! Macel nahrál zpoza branky připravenému MARKU ČICHOVSKÉMU, kterého si kadaňská defenzíva zapomněla pohlídat. Litoměřický útočník pak střelou z voleje usměrnil kotouč do velkého prázdného prostoru v hostující brance. Asistence: Jan Macel.
     
    14:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V Kalich Areně vypukla slušná přestřelka! Domácí neskládají zbraně ani po třetím obdrženém gólu a o minutu později znovu snižují. Úspěšným střelcem nebyl nikdo jiný než domácí kapitán a ostrostřelec JAN SMOLA. Povede se Litoměřicím do konce třetiny srovnat? Asistence: Marek Krocker.
     
    13:32
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    A jsme zpátky, kde jsme byli před několika desítkami sekund. Po velmi hrubé defenzivní chybě kališníků se ke kotouči na hranici brankoviště dostal MATĚJ CHLOUBA, který neměl sebemenší problém s pokořením položeného maskovaného muže v domácí síti. Asistence: Marek Konášek.
     
    12:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté snižují! Neudeker našel přesnou přihrávkou JANA SMOLU, který do útočného pásma proklouzl drobnou škvírou v kadaňské defenzívě a hostujícího gólmana překonal střelou přímo mezi betony. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    09:00
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Litoměřičtí hokejisté zatím působí dost zakřiknutě a už inkasují podruhé. VOJTĚCHA BÁRTU vůbec nemusí jeho první neúspěch mrzet – nyní se mu totiž povedlo prudkou střelou z mezikruží orazítkovat horní tyč litoměřické branky, od ní se pak pryž odrazila přímo za bezmocného Sluku. Asistence: Vojtěch Cestr.
     
    00:55
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! Těsně před Sluku se procpal JOSEF KOLÁČEK, který přesným ťuknutím z hranice brankoviště posílá hosty z Kadaně do vedení! Asistence: Michal Gut.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Smola (Neudeker), 15. Smola (Krocker), 32. Čichovský (Macel), 40. Sluka (Neudeker), 55. Smola (Mynařík), rozh. náj. Macel – 1. Koláček (Gut), 9. Bárta (Cestr), 14. Chlouba (Konášek), 35. Bárta, 58. Koláček (Gut)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Koláček (CH2)
    1:0   Macel (LTM)
    2. série:
    1:0   Gut (CH2)
    2:0   Smola (LTM)


    HC Stadion Litoměřice: Sluka J. (41. Kohout) – Hák, Kylíšek, Sluka R., France, Kříž, Čapek – Mynařík, Macel, Horešovský, Novotný, Klepetko, Krocker, Smola, Landa, Čichovský, Neudeker, Bartoníček.
    Piráti Chomutov B: Šilhan (41. Gerstner) – Petrásek, Bartůněk, Cestr, Machyna, Malický, Nouzák – Smutný, Konášek, Chlouba, Bárta, Gut, Koláček, Holka, Matuška, Žalud, Hejra, Kolář.

    Rozhodčí: Krebs – Kafka, Beran.

    Diváci: 70
    bahis siteleri