Nový Zéland – Francie 0:2 (kon.) | Honduras – Vietnam 2:0 (kon.) | Senegal – Ekvádor 0:0 (kon.)
USA – Saúdská Arábie 1:1 (kon.)
konec
Honduras
2:0 (0:0)
Vietnam
Neděle 28.05.2017, 08:00 • Jeonju World Cup Stadium (Jeonju) • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Hráči Hondurasu si berou první 3 body do tabulky Mistrovství Světa U20 poté, co porazili poměrem 2:0 Vietnam. Ti byli rozhodně v první půli aktivnější týmem, žádnou s vyložených šancí ale proměnit nedokázali. V druhém dějství už hru převzali pevně do svých noh hráči Hondurasu, kteří s často vytvářeli nadějné šance. Jednu z nich proměnil v 76. minutě Sendel Cruz, který tak otevřel skóre utkání. V samém závěru na něj dokázal navázat Jorge Álvarez, který sice pojistil 3 body pro svůj celek, na postup mezi šestnáct nejlepších to ale nestačí!

    Tímto se s vámi u tohoto utkání loučím, přeji krásný zbytek posledního víkendového dne a někdy příště, například u fotbalu mladých borců, napočtenou. Díky za pozornost! (09:57:18)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Honduras právě vstřelil branku!

    V samotném závěru utkání se ještě prosazují hráči Hondurasu, pro které ale tahle branka nic neřeší! Po druhé se na turnaji prosadil JORGE ALVAREZ poté, co mu přihrál do vápna Darixon Vuelto a on sám si udělal prostor ke střele do protipohybu brankáře!
     
    90+3
    Phan se dostal do průniku obranou Hondurasu po pravém křídle, jeho následný centrovaný míč ale našel Perello, který tak může rozjet jednu z posledních útočných akcí svého celku.
     
    90+2
    Quang Hai Nguyen se pokusil o střelu zpoza vápna Hondurasu, jeho pokus jen o pár centimetrů minul branku celku v bílých dresech!
     
    90+1
    Arbitr dnešního utkání nastavuje 3 minuty nad rámec základní hrací doby. Jelikož Honduras vede pouze o jednu branku, není tak takřka možný postup ani jednoho z celků, které sledujeme.
     
    90
    Quang Hai Nguyen centroval od rohového praporku, na jeho centrovaný míč si naskočil jeden z jeho spoluhráčů, míč ale nedokázal sklopit a ten tak skončil nad brankou Perella.
     
    89
    Hráči Hondurasu se drali do šance v pokutovém území Vietnamu, jejich snaha ale skončila pouze u brankáře Buie.
     
    88
    Dlouhým autem dostali Honduraští míč do vápna Vietnamu, následný pokus Martineze skončil až u brankáře „červeného týmu“.
     
    87
    Na dvakrát se pokusil překonat Perella Phan, jeho první pokus byl ale zblokován a druhý byl velmi nepřesný.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Phan Thanh Hau (Vietnam).
     
    85
    Quang Hai Nguyen si po individuální akci naběhl na pravou stranu vápna, následně se pokusil o střelu a jeho pokus skončil až na vzdálenější tyči Perellovy branky!
     
    84
    Hráči Vietnamu se po tvrdém souboji ve vápně Hondurasu dožadují pokutového kopu, sudí ale zůstává v klidu a nechává pokračovat ve hře.
     
    83
    Do šance se dostali i hráči Vietnamu, ti se ze standartní situace pokusili ohrozit branku Perella, který ale neměl potíže se zneškodněním situace.
     
    82
    Hráči Hondurasu jsou v útoku nápaditější, zatím to ale na nějaké navýšení náskoku nevypadá.
     
    80
    Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Luong Hoang Nam, přichází Duong Van Hao.
     
    79
    Hráči Vietnamu se snaží o vyrovnání, jejich snaha ale končí ještě před pokutovým územím Hondurasu.
    77. Sendel CRUZ - 1:0
     
    77
    Honduras právě vstřelil branku!

    A přesto první branku utkání dávají hráči Hondurasu! Zřejmě Vuelto vybojoval míč v souboji na levém křídle, následně přízemním centrem vybídl spoluhráče. První na řadě míč minul, poté se k němu dostal SENDEL CRUZ, který před prázdnou brankou nezaváhal!

    Daniel Bertók

    Branky: 77. Cruz (Vuelto), 90+3. J. Álvarez (Vuelto)

    Karty:   39. Decas (HON) – 85. Phan Thanh Hau (VIE)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:9.
    Honduras: Perello – Maldonado, José García, Decas, Andrade (C) – Grant (46. Cruz), C. Pineda (40. Reyes) – Vuelto, J. Álvarez, B. Rodríguez (73. Flores) – D. Martínez.
    Náhradníci: J. Delgado, Mashburn – Arias, Cruz, Flores, K. Hernández, Quiróz, Reyes, J. Sánchez, Zapata.

    Vietnam: Bui Tien Dung – Luong Hoang Nam (80. Duong Van Hao), Ho Tan Tai, Doan Van Hau, Huynh Tanh Sinh – Nguyen Hoang Duc, Nguyen Quang Hai – Nguyen Trong Dai (C), Nguyen Tien Linh (59. Phan Thanh Hau), Dinh Thanh Binh (32. Tran Thanh) – Ha Duc Chinh.
    Náhradníci: Do Sy Huy, Nguyen Bá Minh Hieu – Do Thanh Thinh, Duong Van Hao, Ho Minh Di, Phan Thanh Hau, Tong Anh Ty, Tran Dinh Trong, Tran Thanh, Tran Thanh Son.

    Rozhodčí: Abdulla Hassan (UAE) – Alhammadi (UAE), Almahri (UAE) – Al Kaf (OMA), Shukralla (BHR) – Sidiropoulos (GRE)
    ocianews.com