Kladno – Olomouc 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Chomutov – Třinec 2:1 (po pr.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 02.11.2017, 18:00 • Tipsport arena Pardubice • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    První střela Pochobradského skončila mimo branku, poté byl Pochobradský před gólmanem a zkoušel ho přelstít bekhendovou kličkou, což mu nevyšlo, ale k puku se dostal VÁCLAV ZÍDEK, který ho z první poslal do odkryté části branky. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    57:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. MARTIN HEJNA po přihrávce od Matějčka unikl pardubické obraně, bekhendovým blafákem si položil Jánského a zakončil pod horní tyčku. Asistence: Štěpán Matějček a Štěpán Havránek.
     
    51:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zaváhání domácí obrany dokázal využít napadající VÁCLAV ZÍDEK, který si pro sebe vybojoval puk, jeho první střelu sice Bartozel vyrazil, ale na bezprostřední dorážku už byl krátký. Bez asistence.
     
    33:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hoskovec objel s pukem branku a našel u pravé tyčky volného DOMINIKA DUŠKA, jenž z první zakončil nad beton Bartozela, který neměl šanci se celý přesunout. Asistence: Jakub Hoskovec.
     
    11:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I domácí využívají svou přesilovku, JAN ČERNÝ se dostal s pukem až před Bartozela, který si nepohlídal místo mezi svými betony, kam poslal Černý puk z bezprostřední blízkosti. Asistence: Jakub Hoskovec.
     
    10:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Za necelou minutu přidávají hosté druhý přesný zásah, prosadil se JAKUB HAŠEK. Asistence: Michael Gaspar.
     
    09:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hnik nabil na střed na modrou Pohlovi, který vypálil příklepem a kotouč ještě mírně tečoval před brankou clonící PATRIK MAŠÍN. Asistence: František Hnik.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 12. Černý (Hoskovec), 34. Dušek (Hoskovec), 52. Zídek, 63. Zídek (Pochobradský) – 10. Mašín (Pohl, Hnik), 11. Hašek (Gaspar), 58. Hejna (Matějček, Havránek)


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Kulich) – Bučko, Javůrek, Mert, Oliva, Pražák, Žouželka, Zukal – Černý, Dušek, Hoskovec, Kubišta, Martinec, Petrus, Pochobradský, Štefka, Syrovec, Veverka, Zídek.
    Mountfield HK: Bartozel (Dvořák) – Gaspar, Havránek, Hroudný, Jonáš, Kynčl, Moník, Muška, Pohl – Chalupa, Hašek, Havelec, Hejna, Hnik, Mašín, Matějček, Matouš, Moník, Pazourek, Řepík.

    Rozhodčí: Velčovský – Potůček, Špringl
    bahis siteleri