Kladno – Olomouc 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Chomutov – Třinec 2:1 (po pr.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 02.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po krásné kombinaci se před branku probojoval VOJTĚCH KREJČIŘÍK, který si zkušeně položil brankáře a následně poslal kotouč do odkryté části branky. Jednalo se opravdu o nádhernou akci, která musela diváky potěšit. Asistence: Jakub Köver a Daniel Novák.
     
    59:23
    A mohlo být hotovo! Adam Novák si počkal na zakončení, když se dostal na vrchol kruhů. Ovšem jeho pokus ze slibné pozice zamířil jen těsně na branku Ocelářů.
     
    57:17
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Lukáš Irgl – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    55:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další obrovská chyba v domácí rozehrávce končí vyrovnávací brankou! Chomutovskému obránci se mezi kruhy zamotal kotouč mezi nohy, čehož využil JAN PORUBA. Hostující útočník na nic nečekal a poslal černou gumu k levé tyčce! Bez asistence.
     
    50:16
    Neskutečná chyba v domácí rozehrávce! Přihrávka Chomutova mířila před branku, kde byl zcela osamocený Adam Strakoš. Jeho zakončení zamířilo opět do připraveného Dominika Pavláta, jenž se poté nepěkně podíval směrem k obráncům.
     
    48:02
    Jan Poruba našel od mantinelu mezi kruhy Matěje Macha! Tomu se černá guma nabalila na hokejku a puk poté zamířil nad branku Chomutova. Až na zakončení to byla ale pěkná akce.
     
    43:00
    Z ničeho nic se ozvala branková konstrukce Chomutova! Mezi kruhy dostal přihrávku Michal Papaj, jehož rána zacinkala na svatyni Dominika Pavláta. Při domácím brankáři stála porce štěstí!
     
    34:45
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Adam Puzoň – 2 min., podražení).
     
    30:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Köver – 2 min., hákování).
     
    29:55
    Oceláři ve vlastním oslabení pelášili dva na Dominika Pavláta. Matěj Mach před domácím brankářem přibrzdil a čekal na spoluhráče. Adam Flok převzal přihrávku, ale jeho zakončení mezi tři tyče nezamířilo!
     
    28:53
    Petr Chlán z levé strany posílal přihrávku před branku, kde místo hole spoluhráče našel jen nohu soupeře. Od té černá guma zamířila do protisměru gólmana, ale skončila jen těsně vedle brány.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Adam Puzoň – 2 min., napadení).
     
    26:24
    Ve střední třetině si převzal kotouč Adam Flok, jenž se dostal až k zakončení. Jeho pokus přes obránce mířil k zadní tyči, ale Dominik Pavlát si s pokusem po ledě poradil betonem.
     
    19:01
    Matěj Loubal si byl po střele Tomáše Hajiče hodně nejistý a puk z něj vypadl. Chomutovský obránce vyslal od modré čáry nepříjemnou střelu, která mířila mezi ruku a tělo brankáře Ocelářů. Ten si vybral porci štěstí, když touš zůstal ležet v brankovišti.
     
    15:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nádherná přesilovková kombinace končí prvním gólem Chomutova. Jiří Kopic mohl od modré čáry už vystřelit, ovšem zvedl hlavu a našel na levém kruhu PETRA CHLÁNA! Chomutovský útočník přesně zamířil a poslal černou gumu k zadní tyči. Asistence: Jiří Kopic a Daniel Šilar.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Filip Krzak – 2 min., faul kolenem).
     
    13:14
    Po dlouhé přihrávce jeli dva Oceláři na jediného obránce. Celou situaci vzal na sebe Adam Flok, jenž mířil nad rameno Dominika Pavláta. Ovšem chomutovský brankář vytasil výborný zákrok a drží bezbrankový stav!
     
    02:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vít Seemann – 2 min., hákování).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 16. Chlán (Kopic, Šilar), 61. Krejčiřík (Köver, D. Novák) – 56. Poruba


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Krejčiřík, Šišolák, Šilar, Ouřada, T. Adámek.
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Najsar, Molin.

    Rozhodčí: Hlinka – Ševic, Votrubec
    bahis siteleri