Znojmo – EC-KAC 2:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
KAC Klagenfurt
Čtvrtek 02.11.2017, 19:15 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Znojmo hraje bez brankáře!
     
    51:08
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Kapstad – 2 min., hákování).
     
    43:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Ale pozor, Orli snižují! MAREK ŠPAČEK přihrál ve středním pásmu rozjetému Matušovi, který najel před bránu a parádním pasem našel znovu znojemského odchovance, který v obrovské šanci nezaváhal. Asistence: Radim Matuš.
     
    42:31
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A je tam bohužel další. JAMIE LUNDMARK vypálil od modré z role falešného obránce a nekompromisní dělovkou z velké dálky nedal Schwarzovi absolutní šanci. Asistence: Kevin Kapstad, Matthew Neal.
     
    38:15
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lattner – 5 min. + osobní trest do konce utkání, naražení zezadu). Trest odpyká Špaček.
     
    33:14
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    KAC si berou vedení zpátky. STEFAN GEIER z mezikruží vypálil a s notnou dávkou štěstí propálil znojemského gólmana, který nestihl zareagovat. Asistence: Marco Brucker.
     
    27:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! ERIK NĚMEC to vzal na sebe, z vlastní třetiny našlápl, projel na modré kolem soupeřových obránců jako kolem kuželů a perfektní střelou poslal kotouč do sítě! Bez asistence.
     
    27:11
    Ve velké šanci byl Yellow Horn, když mu Bartoš z protiútoku přihrával ke vzdálenější tyči, ale Duba se stihl neskutečně rychle přesunout!
     
    26:02
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Kreuzer – 2 min., podražení).
     
    25:15
    Dvě obrovské šance hostů v krátkém časovém sledu. Nejprve Koch před brankou přihrával Lundmarkovi, který těsně minul. Následně Marek Schwarz fantasticky vychytal Ganahlovu dorážku z bezprostřední blízkosti.
     
    16:36
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. MARCO RICHTER vybojoval za bránou kotouč, najel si s ním až před Schwarze a pohotově jej obhodil. Bez asistence.
     
    03:58
    A je tu první obrovská příležitost. David Bartoš se objevil před Dubou a zkoušel to z bezprostřední blízkosti. Bekhendem ale poslal kotouč nad horní tyčku!

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 28. Němec, 44. Špaček (Matuš) – 17. Richter, 34. S. Geier (Brucker), 43. Lundmark (Kapstad, Neal)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Tejnor, Stehlík, Bořuta, Biro, Pastor, Lattner, Zajíc – Raška, Bartoš, Yellow Horn – Němec, Matuš, Mrázek – Novák, Guman, Račuk – Csamangó, Beroun, Číp – Špaček.
    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Schnetzer, Fischer, Hundertpfund, Schumnig, Kapstad, Duller, Kernberger – Richter, Talbot, Rheault – Ganahl, Neal, Lundmark – Geier, Koch, Brucker – Kurath, Schettina, Kreuzer.

    Rozhodčí: Kincses, Piragić – Nagy, Zgonc

    Diváci: 2274
    bahis siteleri