Sassuolo – Atalanta BC 0:3 (kon.) | Chievo – Juventus 0:2 (kon.)
konec
Chievo Verona
0:2 (0:0)
Juventus FC
Sobota 27.01.2018, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Rodrigo Bentancur.
    88. Gonzalo HIGUAÍN - 0:2
     
    88
    Juventus právě vstřelil branku!
    Douglas Costa nádherně odcentroval z levého křídla a na přední tyči se prosadil krásnou hlavičkou právě k ní GONZALO HIGUAÍN, který zamířil do protipohybu brankáře Stefana Sorrentina a zvýšil na 2:0!
     
    79
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Valter Birsa, přichází Riccardo Meggiorini.
     
    78
    Jeden z hráčů Chieva se řítil málem sám na bránu, jenže byl zezadu nepříjemně tísněn a Wojciech Szczęsny rychle vyběhl za vlastní pokutové území, aby míč odkopl do bezpečí!
     
    72
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Kwadwo Asamoah, přichází Stephan Lichtsteiner.
     
    71
    Gonzalo Higuaín na pravé straně šestnáctky napřáhl z úhlu k prudké přízemní střele, jenže na přední tyči našel pouze brankáře Stefana Sorrentina, který dnes chytá skvěle!
    67. Sami KHEDIRA - 0:1
     
    67
    Juventus právě vstřelil branku!
    Střídající Federico Bernardeschi si naběhl na pravé straně šestnáctky na krásný oblouček za obranu a SAMI KHEDIRA po jeho zpětné přihrávce propálil přízemní střelou bez přípravy vše, co mu stálo v cestě! Juventus vede proti dvojnásobně oslabenému Chievu 1:0! Asistence: Federico Bernardeschi.
     
    65
    Jeden z hráčů Juventusu se ocitl na přední levé tyči v obrovské šanci, jenže z blízkosti vybíhajícího brankáře Stefana Sorrentina propálit nedokázal!
    61. Fabrizio Cacciatore byl vyloučen za nesportovní chování
     
    61
    Fabrizio Cacciatore zůstal po předchozím zakončení letět na trávníku a poté, co byl vykázán za postranní čáru po přerušení hry, předvedl nesportovní gesto, za které byl ihned vyloučen. Těžko říci, zda chtěl napodobovat skokana na lyžích nebo vystrčit hýždě.
     
    60
    Chievo po levém křídle vyrazilo do protiútoku dva na dva a po krásném přetaženém centru Fabrizio Cacciatore hlavičkoval na vzdálenější pravé tyči do protipohybu brankáře Wojciecha Szczęsnyho, bývalý brankář Arsenalu šel ale rychle k zemi a připsal si dobrý zákrok!
     
    54
    Mario Mandžukić se po přízemním centru z levého křídla na přední tyči pěkně opřel do míče bez přípravy, jeho přízemní střelu ale u levé tyče zneškodnil připravený Stefano Sorrentino!
     
    53
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Nenad Tomović, přichází Alessandro Gamberini.
     
    52
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Stefano Sturaro, přichází Federico Bernardeschi.
     
    46
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Manuel Pucciarelli, přichází Fabio Depaoli.
     
    45+1
    Sami Khedira se nerozpakoval a zpoza šestnáctky práskl do balónu, jenže jeho střela letící těsně nad zemí nabrala takovou faleš, že místo ke vzdálenější levé tyči zamířila doprostřed brány, kde byl připravený Stefano Sorrentino.
     
    37
    Kwadwo Asamoah unikal podél levé postranní čáry, kde ho zezadu přidržel za dres Samuel Bastien a byl po druhé žluté kartě vyloučen!
     
    35
    Samuel Bastien ostře vlétl do Kwadwa Asamoaha, který si u střídaček zpracovával míč na prsa, a viděl žlutou kartu.
     
    32
    Dario Dainelli v hlavičkovém souboji s Gonzalem Higuaínem zahrál rukou, jenže byl to útočník Juve, kdo viděl žlutou kartu.
     
    30
    Gonzalo Higuaín se na hranici šestnáctky opřel bez přípravy do odraženého míče, jenže jeho přízemní střela zamířila po zemi pouze doprostřed brány, kde ji ukryl v rukavicích připravený Stefano Sorrentino. Juventus se marně dostává do nějaké slibné šance.
     
    22
    Kwadwo Asamoah podstoupil hlavičkový souboj s Fabriziem Cacciatorem, se kterým se nepříjemně srazil, a viděl žlutou kartu.
     
    20
    Konečně nějaká střela! Fotbalisté Juventusu se dostali na ose hřiště k táhlé střele zpoza šestnáctky, jenže jejich pokus zamířil pouze doprostřed brány, kde míč bez problémů lapil Stefano Sorrentino.
     
    11
    Mario Mandžukić si na vzdálenější levé tyči naběhl na krásný přízemní centr z pravého křídla, jenže možnost vstřelit gól z blízkosti ho překvapila a jeho pokus nepokus minul levou tyč!

    Tomáš Reiner

    Branky: 67. S. Khedira (Bernardeschi), 88. Higuaín (Costa)

    Karty:   35. Bastien (CHV) – 22. Asamoah (JUV), 32. Higuaín (JUV)   37. Bastien (CHV)   61. Cacciatore (CHV)


    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:11.
    Chievo Verona: Sorrentino – Cacciatore, Dainelli, Bani, Tomović (53. Gamberini), Jaroszyński – Bastien, Radovanović, P. Hetemaj (C) – Pucciarelli (46. Depaoli), Birsa (79. Meggiorini).
    Náhradníci: Seculin, Confente – N. Rigoni, Gamberini, Garritano, Stępiński, Léris, Cesar, Gobbi, Depaoli, Pellissier, Meggiorini.

    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Barzagli (C), Benatia, Asamoah (72. Lichtsteiner) – S. Khedira, Pjanić, Sturaro (52. Bernardeschi) – Costa, Higuaín (89. Bentancur), Mandžukić.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Chiellini, Sandro, Matuidi, Rugani, Lichtsteiner, Bentancur, Bernardeschi.

    Rozhodčí: Fabio Maresca. Asistenti: Alessandro Giallatini, Stefano del Giovane
    bahis siteleri