New Jersey – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:3 (kon.)
Washington – Nashville 3:4 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Florida – Boston 3:2 (kon.)
Detroit – Montreal 3:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Edmonton – Vegas 4:3 (kon.)
Vancouver – Arizona 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Minnesota 5:4 (po pr.) | San Jose – Colorado 4:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:2 (1:0, 0:0, 3:2)
Colorado Avalanche
Pátek 06.04.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Tomáš HERTL - 4:2
     
    59:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Střela Colorada od modré čáry byla zablokována a TOMÁŠ HERTL z mezikruží pohodlně skóroval do prázdné brány pouhé dvě sekundy před koncem zápasu! Výhra Sharks je zpečetěna.
    53:06 Blake COMEAU - 3:2
     
    53:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    David Warsofsky po zpětné přihrávce Matta Nieta napřáhl od modré ke tvrdé střele s příklepem, kterou těsně před bránou tečoval BLAKE COMEAU a od pravého betonu Martina Jonese se odrazila k levé tyči! znovu je to o gól. Asistence: David Warsofsky a Matt Nieto.
    50:15 Joonas DONSKOI - 3:1
     
    50:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brenden Dillon krásně přenesl hru z levé strany doprava, kde Dylan DeMelo nahodil puk od hrazení na přední tyč. Vypadalo to na snadný zákrok pro Jonathana Berniera, jenže brankář Colorada nedokázal puk udržet a JOONAS DONSKOI se prosadil z dorážky bekhendem! Asistence: Dylan DeMelo a Brenden Dillon.
    46:00 Logan COUTURE - 2:1
     
    46:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    LOGAN COUTURE v levém kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím a mezi vyrážečkou a tělem padajícího Jonathana Berniera puk procedil do sítě! Také San Jose využilo přesilovou hru a rychle odpovědělo na vyrovnávací gól. San Jose vede nad Coloradem 2:1. Asistence: Kevin Labanc a Joe Pavelski.
    44:43 Mikko RANTANEN - 1:1
     
    44:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím a mířil pěkně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Martin Jones sice fantasticky vyrazil puk lapačkou, jenže v pravém kruhu se k němu dostal MIKKO RANTANEN a z úhlu zamířil nad jeho tělem v přesilové hře do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Colorado vyrovnalo. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    02:58 Justin BRAUN - 1:0
     
    02:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JUSTIN BRAUN na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která se od klečícího Gabriela Bourquea v mezikruží odrazila do vzdálenějšího levého horního rohu brány a na cestě do sítě ještě rozezvučela horní tyč! Asistence: Logan Couture a Mikkel Bødker.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Braun (Couture, Bødker), 46. Couture (Labanc, Pavelski), 51. Donskoi (DeMelo, Dillon), 60. Hertl – 45. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 54. Comeau (Warsofsky, Nieto)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns (A), Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Meier, Pavelski (C), Donskoi – Hertl, Couture (A), Bødker – Labanc, Tierney, Sörensen – Hansen, Gambrell, J. Ward. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Warsofsky, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Jost, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Compher, C. Wilson. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Chris Lee. Čároví: Brandon Gawryletz, Tony Sericolo

    Diváci: 17497
    bahis siteleri