Benevento – Juventus 2:4 (kon.) | Spal – Atalanta BC 1:1 (kon.) | AS Řím – Fiorentina 0:2 (kon.)
Sampdoria – Janov 0:0 (kon.)
konec
Benevento Calcio
2:4 (1:2)
Juventus FC
Sobota 07.04.2018, 15:00 • Stadio Ciro Vigorito, Benevento • Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Douglas COSTA - 2:4
     
    82
    Juventus právě vstřelil branku!
    Zhruba deset minut před koncem je podle všeho rozhodnuto! Velkou fotbalovou parádu teď předvedl DOUGLAS COSTA, který si doběhl pro míč na pravé křídlo, navedl si míč více na střed a křižnou ranou levou nohou nechytatelně zavěsil pod břevno.
     
    81
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Sandro, přichází Lorenzo Del Pinto.
     
    78
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Sami Khedira.
    74. Paulo DYBALA - 2:3
     
    74
    Juventus právě vstřelil branku!
    I tentokrát si balón nachystal PAULO DYBALA a zkompletoval svůj hattrick, neboť brankář Puggioni skákal na špatnou stranu.
     
    73
    Tak to je pro domácí tým hodně kruté, protože bude čelit druhé penaltě! Higuaín si zasekával míč a přitom přepadl přes Violu. Chytře udělaná penalta teď přijde Juventusu vhod.
     
    70
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Cheick Diabaté, přichází Pietro Iemmello.
     
    63
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Claudio Marchisio, přichází Gonzalo Higuaín.
     
    63
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Enrico Brignola, přichází Danilo Cataldi.
     
    58
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Douglas Costa.
    51. Cheick DIABATÉ - 2:2
     
    51
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Juventus poprvé od listopadu inkasuje v ligovém zápase dva góly! Nicolas Viola svým centrem z rohového kopu našel hlavu CHEICKA DIABATÉHO, který přehlavičkoval hodně nedůrazného Benatiu a hlavou usměrnil balón mimo dosah Wojciecha Szczęsného.
    45+3. Paulo DYBALA - 1:2
     
    45+3
    Juventus právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil PAULO DYBALA a levačkou zamířil ze svého pohledu do pravého dolního rohu. Puggioni byl bez bez šance a Juventus znovu vede.
     
    45+1
    Všechno je nakonec jinak! Hlavní rozhodčí se šel podívat na video a podle něj usoudil, že Mandžukič byl faulován obráncem Djimsitim!
     
    37
    Cuadrado svým centrem našel v šestnáctce Mandžukiče, který v pádu usměrnil míč do sítě. Žádná radost se ale nekoná, protože rozhodčí správně viděli jeho hru rukou, která krkolomnému zakončení předcházela. Chorvatský útočník dokonce vyfasoval napomenutí žlutou kartou.
    24. Cheick DIABATÉ - 1:1
     
    24
    Benevento právě vstřelilo branku!
    No vida, domácí tým k obrovské radosti hráčů i fanoušků vyrovnává na 1:1! Djuričić zakončoval rychlou akci z nějakých osmnácti metrů. Szczęsny balón pouze vyrazil na Guilhermeho, který jej vrátil do ohně a dostatečně důrazný CHEICK DIABATÉ ho doklepl z bezprostřední blízkosti do sítě.
    16. Paulo DYBALA - 0:1
     
    16
    Juventus právě vstřelil branku!
    Stará dáma jde na konci šestnácté minuty do vedení! Aléx Sandro zleva přenesl hru k vzdálenějšímu konci velkého vápna. Tam Cuadrado sklepl balón na PAULA DYBALU, jehož krásný pokus placírkou přišel ze stoje, ale brankář Puggioni na něj stejně neměl žádný nárok.

    Michal Břuchanský

    Branky: 24. Diabaté (Guilherme), 51. Diabaté (Viola) – 16. Dybala (Cuadrado), 45+3. Dybala (pen.), 74. Dybala (pen.), 82. Costa (Higuaín)

    Karty:   37. Mandžukić (JUV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:10.
    Benevento Calcio: Puggioni – Sagna, Djimsiti, Tosca, Venuti – Viola (C), Sandro (81. Del Pinto) – Brignola (63. Cataldi), Guilherme, Djuričić – Diabaté (70. Iemmello).
    Náhradníci: Brignoli – Billong, Cataldi, Coda, Del Pinto, Gyamfi, Iemmello, C. Lombardi, Rutjens, Sanogo, Sparandeo, Volpicelli.

    Juventus FC: Szczęsny – Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Sandro – Cuadrado (58. Costa), Marchisio (C) (63. Higuaín), Pjanić, Matuidi – Dybala, Mandžukić (78. S. Khedira).
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Asamoah, Bentancur, Costa, Higuaín, De Sciglio, Höwedes, Chiellini, S. Khedira, Sturaro.

    Rozhodčí: Fabrizio Pasqua
    bahis siteleri