Gent – Antverpy 0:0 (kon.) | Sint-Truiden – Anderlecht 4:2 (kon.) | Lokeren – Charleroi 2:4 (kon.)
konec
Sporting Lokeren
2:4 (1:1)
Sporting Charleroi
Neděle 25.11.2018, 20:00 • Daknamstadion, Lokeren • Belgická liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Sportingem Lokeren a Sportingem Charleroi. Výkop je stanoven na 20 hodin.
     
    Sporting Charleroi

    Dnešní hostující celek dosud sehrál patnáct zápasů, ve kterých nasbíral dvacet bodů. S touto vizitkou patří Sportingu Charleroi až osmá pozice. Na šestý Gent ztrácí tři body. Vypadá to, že Charleroi bude bojovat o skupinu o titul. V minulém utkání na svém hřišti navíc vybojoval Sporting cennou výhru 2:1 nad Bruggami.
     
    Sporting Lokeren

    Sporting Lokeren je na tom o mnoho hůře. Dnešní domácí celek dosud odehrál patnáct zápasů, ve kterých nasbíral jen deset bodů a patří mu desátá pozice ligové tabulky. V posledním utkání prohrál Lokeren 2:0 na půdě Waregemu. Problémem domácího celku je slabý útok. Lokeren dosud vsítil jen dvanáct branek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí se hned v úvodu utkání nastěhovali na polovinu svého soupeře. Mehdi Terki si naběhl na přihrávku za obranu Charleroi, ale nechal se chytit v ofsajdu.
     
    3
    Adama Niane dostal prudkou přihrávku na polovinu hrací plochy, ale patičkou nedokázal oslovit nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    4
    Domácí zadáci uklidňují rozehrávku na vlastní polovině. Obránci Lokerenu si vyměňují krátké přihrávky a nechtějí soupeře pustit k balónu.
     
    5
    Do rozehrávky hostujícího celku se musel zapojit také brankář Nicolas Penneteau. Gólman Sportingu Charleroi nepřesnou rozehrávkou daroval míč soupeři.
     
    6
    Adama Niane dostal přihrávku za obranu domácího celku, ale ihned u něj byl obránce v bílém dresu, který odkopl míč na rohový kop.
     
    7
    Guus Hupperts dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně jeho pobídka za obranu soupeře skončila na kopačkách obránců v oranžovém.
     
    8
    Ari Skúlason podpořil ofenzivu domácího celku dlouhým náběhem po pravém křídle. Domácí zadák hledal Terkiho, ale ten se nedokázal uvolnit.
     
    9
    Killian Overmeire dostal prostor ve středu hrací plochy a rozjel akci domácího celku po pravém křídle. Nikdo v bílém však nedokázal přesně odcentrovat.
     
    10
    Dorian Dessoleil hodně riskoval při rozehrávce ve středu hrací plochy. Hostující fotbalista nakonec našel Marinose, jehož ránu brankář Ortwin De Wolf schoval do rukavic.
     
    11
    Cristian Benavente dostal krásnou přihrávku na levou stranu hřiště, ale vinou špatného zpracování se připravil o možnost k odcentrování do šestnáctky.
     
    12
    Cristian Benavente se na pravém křídle zbavil svého strážce a odcentroval před branku domácího celku. Ortwin De Wolf schoval centr do rukavic.
     
    13
    Guus Hupperts dostal přihrávku na hranici pokutového území, ale zády k brance se kolem svého soupeře nedokázal otočit a následně přišel o míč.
     
    14
    Lokeren je v úvodních minutách dnešního utkání o něco aktivnějším týmem. Do pokutového území přiletěl další centr z pravé strany, ale nikdo v bílém na něj nedosáhl.
     
    15
    Marko Mirić si naběhl na parádní průnikovou přihrávku mezi obránce, jenže hostující brankář Penneteau skvěle vyběhl a jeho ránu vykopl levou nohou!
     
    16
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to Lokerenu vyšlo! Domácí celek se dostává do vedení! GUUS HUPPERTS dostal přihrávku na levou stranu, navedl si míč ke střele a technickým pokusem uklidil míč k zadní tyči!
    16. Guus HUPPERTS - 1:0
     
    18
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Martos, přichází Gabriele Angella.
     
    19
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Lokerenu vedení moc dlouho nevydrželi! ALI GHOLIZADEH dostal krásnou zpětnou přihrávku do pokutového území a levačkou uklidil míč mimo dosah domácího brankáře!
    19. Ali GHOLIZADEH - 1:1
     
    21
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci dnes mohou s favoritem hrát vyrovnanou partii.
     
    22
    Obrat mohl být dokonán! Gaëtan Hendrickx napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti a jeho nádherná dělovka se zastavila až na břevně!
     
    23
    Guus Hupperts se po chybě hostů v rozehrávce dostal k odraženému míči, jenže z dobré pozice jej nedokázal uklidit do sítě.
     
    24
    Sporting Charleroi zahrával rohový kop hostujícího celku. Jeho centr přiletěl na přední tyč, kde s přehledem zasáhl hned první obránce.
     
    25
    Dorian Dessoleil si v souboji s domácím útočníkem počínal nedovoleným způsobem, což neuniklo zraku hlavního arbitra.
     
    26
    Hupperts se po centru z pravé strany dostal v pokutovém území do zakončení hlavou, ale jeho slabý pokus schoval Nicolas Penneteau do rukavic.
     
    27
    Hupperts je opravdu aktivní! Domácí fotbalista se s míčem u nohy prosmýkl do pokutového území, ale jeho ránu na přední tyč brankář zneškodnil.
     
    28
    Dorian Dessoleil dostal krásnou přihrávku na polovinu soupeře, ale nedosáhl na prudkou přihrávku. Domácí celek může rozjet další akci.
     
    29
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za hrudník. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme pohledné utkání! Domácí celek je zatím aktivnější, ale Sporting hrozí z nebezpečných brejků.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Gabriele Angella (Sporting Charleroi).
     
    32
    Gaëtan Hendrickx dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže nedokázal přesně rozehrát a odevzdal míč fotbalistům Lokerenu.
     
    33
    Sporting zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na přední tyč, kde zasáhl urostlý obránce Diaby.
     
    34
    Gaëtan Hendrickx skvěle vystihl rozehrávku domácího celku na hranici pokutového území. Nikdo z hráčů v oranžovém ale nepodpořil jeho výpad.
     
    35
    Marco Ilaimaharitra vymyslel prudkou přihrávku podél postranní čáry. Na jeho pobídku však dosáhl pouze domácí obránce Arno Monsecour.
     
    36
    Do rozehrávky domácího Lokerenu se musel zapojit také brankář Ortwin De Wolf. Gólman domácího mužstva nakopl míč na levé křídlo.
     
    37
    Stopeři Lokerenu si nyní vyměňují krátké přihrávky na polovině hrací plochy. Domácí mužstvo nechce soupeři půjčit balón.
     
    38
    Killian Overmeire dostal krásnou přihrávku do blízkosti pokutového území, efektně se s míčem otočil, ale jeho rána pravačkou skončila na zádech prvního obránce.
     
    39
    Ali Gholizadeh sprintoval za přihrávkou na levou stranu, ale obránce v bílém dresu se mu postavil do cesty a bez problémů odehrál míč do autu.
     
    40
    Mehdi Terki roztáhl hru Lokerenu na pravou stranu. Domácí se opět nastěhovali před branku soupeře, nicméně Charleroi brání skvěle.
     
    41
    Mehdi Terki číhal v pokutovém území na centr z levé strany. Obránce Dorian Dessoleil k němu skvěle přistoupil a nenechal jej zakončit.
     
    42
    Gaëtan Hendrickx vyslal prudkou přihrávku do pokutového území, jenže před dalším hráčem Sportingu zasáhl včasným skluzem obránce Bambo Diaby.
     
    43
    Adama Niane dostal přihrávku na polovinu hřiště a ihned se snažil vysokým obloučkem překonat domácí obranu. Nikdo v oranžovém za jeho pobídkou nespěchal.
     
    44
    Cristian Benavente přenesl hru na polovinu domácího Lokerenu, jenže nikdo v oranžovém dresu osamoceného Nianeho nepodpořil.
     
    45
    Gabriele Angella spěchal za dlouhou přihrávkou za obranu domácího celku. Hráči v bílých dresech jej ale nenechali projít.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou! Domácí vlétli do utkání velmi aktivně a Guus Hupperts poslal Lokeren v 16. minutě do vedení! To však Lokerenu nevydrželo dlouho. Ali Gholizadeh totiž o tři minuty později vyrovnal! Hosté mohli dokonat obrat, ale Hendrickx dalekonosnou střelou trefil břevno. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. De Ridder se ihned vydal do útoku po levém křídle, ale nedokázal odcentrovat.
     
    47
    Před branku domácího celku přiletěl dlouhý míč z autového vhazování. Brankář Ortwin De Wolf vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic.
     
    48
    Dorian Dessoleil se skvěle vrátil před vlastní branku a bez problémů odhlavičkoval nebezpečný centr z pravé strany hrací plochy.
     
    49
    Adama Niane naháněl obránce domácího celku. Hostující hráč spěchal za prudkou přihrávkou, ale obránce Olivier Deschacht si stačil pomoci malou domů.
     
    50
    Fotbalisté Lokerenu aktivně napadají rozehrávku soupeře, jenže zadáci Sportingu Charleroi si s tím zatím vědí rady.
     
    51
    Guus Hupperts svedl na levé straně pokutového území souboj s obráncem. Podle rozhodčího se autor úvodní branky dopustil nedovoleného zákroku.
     
    52
    Ojedinělou akci Sportingu Charleroi zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si nedokázal pohlídat Niane.
     
    53
    Stergos Marinos nedosáhl na prudkou rozehrávku domácích a Killian Overmeire odcentroval do pokutového území. Nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    54
    Marco Ilaimaharitra dostal přihrávku na levou stranu a parádním centrem našel Nianeho. Ten byl ale možností překvapen a nezakončil razantně.
     
    55
    Lukáš Mareček se stačil vrátit na hranici pokutového území a před rozběhnutým soupeřem odkopl míč do zámezí. Vhazovat bude Sporting.
     
    56
    Adama Niane táhl rychlý protiútok hostujícího celku. Niane tentokrát poslal krásnou přihrávku před branku, ale stoper Lokerenu míč odkopl.
     
    57
    Cristian Benavente dostal parádní přihrávku do střelecké pozice, jenže místo zakončení ještě volil přihrávku. Nakonec z toho bude roh pro Charleroi.
     
    58
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Hostující celek otáčí vývoj dnešního utkání a dostává se do vedení! Centr z pravé strany srazil jeden z domácích hráčů jen před branku a CRISTIAN BENAVENTE z dobré pozice uklidil míč do sítě!
    58. Cristian BENAVENTE - 1:2
     
    60
    Je za námi hodina hry a hostující Sporting je po druhé vstřelené brance jasně lepším týmem. Hosté hrají opravdu aktivně a nepouštějí soupeře na svou polovinu.
     
    61
    Po dalším centru z levé strany se do padajícího míče opřel Stergos Marinos, jehož rána z voleje prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    62
    Domácí stopeři nyní uklidňují kombinaci Lokerenu rozehrávkou na vlastní polovině. Nikdo v oranžovém dresu domácí hráče neatakuje.
     
    63
    Adama Niane znovu potáhl míč vpřed po levé straně hrací plochy. Hostující rychlík tentokrát hledal Marinose, kterého zradilo zpracování.
     
    64
    Lokeren se v posledních minutách prakticky nemůže dostat na polovinu Sportingu Charleroi. Hosté se skvěle pohybují a nenechávají soupeře zakončovat.
     
    65
    Stergos Marinos rozkmital své rychlé nohy a spěchal za přihrávkou na levou stranu. Hostující hráč ale nedostihl balón na hrací ploše.
     
    66
    Adama Niane dostal krásnou přihrávku do pokutového území. Brankář Ortwin De Wolf proti němu vystartoval a vykopl jeho ránu levou nohou!
     
    67
    Cristian Benavente dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde měl moře volného prostoru, ale unáhlil se při rozehrávce a odevzdal míč soupeři.
     
    68
    Steeven Willems se z levého křídla prodral do pokutového území, nicméně nikdo z hráčů v oranžovém mu nepřišel pomoci.
     
    69
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Mehdi Terki, přichází Anton Saroka.
     
    70
    Hostující fotbalisté se nadále skvěle pohybují a nedávají hráčům soupeře prostor ke kombinaci. Fotbalisté Lokerenu se nemohou dostat do šancí.
     
    71
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Adama Niane, přichází Victor Osimhen.
     
    72
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Lukáš Mareček, přichází José Francísco Cevallos.
     
    73
    Cristian Benavente si skvěle poradil s prudkou přihrávkou na levou stranu, zpracoval si míč, ale už jej nedokázal přesně adresovat.
     
    74
    Gaëtan Hendrickx se na vlastní polovině nedokázal zbavit svého strážce a ukopl si míč do zámezí. Hráči domácího Lokerenu budou vhazovat.
     
    75
    Dorian Dessoleil vyplaval zcela osamocený na hranici pokutového území, kde si pěkně převzal míč, ale jeho rána levačkou prolétla kolem branky!
     
    76
    Lokeren se usadil na polovině svého soupeře, jenže domácí fotbalisté si stále nemohou vypracovat nějakou střeleckou příležitost.
     
    77
    Steeven Willems se po rohovém kopu dostal do zakončení, ale podle asistenta rozhodčího se v době přihrávky pohyboval v ofsajdu.
     
    78
    Lokeren zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Na vysoký centr z pravé strany však nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    79
    Marko Mirić si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a jeden ze soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    80
    Steeven Willems si navedl míč na levačku a zakončil z dobrých třiceti metrů. Jeho přízemní střelu však srazil jeden z obránců mimo tři tyče.
     
    82
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Podle všeho je rozhodnuto! Hostující celek totiž přidává svou třetí branku! VICTOR OSIMHEN si naběhl na dlouhou přihrávku, vlétl s míčem do vápna a levačkou překonal domácího brankáře!
    82. Victor OSIMHEN - 1:3
     
    84
    Domácí fotbalisté už působí hodně frustrovaným dojmem. Naopak hráčů Sportingu Charleroi je v posledních minutách plné hřiště.
     
    85
    Osihen si brousil zuby na další průnikovou přihrávku, jenže tentokrát na dlohou pobídku nedosáhl. Hráči Lokerenu mohou znovu zaútočit.
     
    86
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Cristian Benavente, přichází Jérémy Perbet.
     
    87
    Stergos Marinos se skvěle vrátil do pokutového území a bez váhání odkopl prudký centr z levé strany hrací plochy.
     
    88
    Ari Skúlason vyvezl míč na polovinu hostujícího celku, jenže nikdo z hráčů v bílých dresech mu nepřišel pomoci. Domácí hráč se ale nechal chytře faulovat.
     
    89
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Lokeren se ještě v závěru utkání dočkal branky! Domácí celek zahrával přímý kop na polovině soupeře. Na nadýchaný centr si naskočil BAMBO DIABY a hlavou uklidil míč k tyči!
    89. Bambo DIABY - 2:3
     
    90
    Hosté se v závěru utkání usadili na polovině Lokerenu a snaží se bránit své těsné vedení. Domácí fanoušci ženou své oblíbence k útočení.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+1
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Sporting totiž v nastavení přidává čtvrtou branku! Na přihrávku za obranu si naběhl JÉRÉMY PERBET a přesnou střelou stvrdil výhru Charleroi!
    90+1. Jérémy PERBET - 2:4
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Sporting Charleroi zvládl zápas na půdě trápícího se Lokerenu a vítězí 4:2! Domácí vlétli do utkání velmi aktivně a Guus Hupperts poslal Lokeren v 16. minutě do vedení! To však Lokerenu nevydrželo dlouho. Ali Gholizadeh totiž o tři minuty později vyrovnal! Po změně stran se Sporting zásluhou Benaventeho dostal do vedení. Deset minut před koncem navíc utnul domácí snahu o vyrovnání Osimhen! Přesto se ještě Lokeren brankou Diabyho vrátil do hry. V nastavení ale stvrdil výhru Charleroi Perbet!
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:6.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:52:43)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 16. Hupperts, 89. Diaby – 19. Gholizadeh, 58. Benavente, 82. Osimhen, 90+1. Perbet

    Karty:   31. Angella (CHL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:6.
    Sporting Lokeren: De Wolf – Diaby, Deschacht, A. Skúlason, Monsecour – Overmeire, Mirić, Mareček (72. Cevallos) – de Ridder, Terki (69. Saroka), Hupperts.
    Náhradníci: Verhulst – Marzo, Cevallos, Tičinović, Saroka, Jovanović, Ben Harush.

    Sporting Charleroi: Penneteau – Martos (18. Angella), Marinos, Willems, Dessoleil – Benavente (86. Perbet), Hendrickx, Ilaimaharitra, Bruno – Gholizadeh, Niane (71. Osimhen).
    Náhradníci: Baume – Busi, Diandy, Perbet, Fortuna, Grange, Angella, Osimhen.
    bahis siteleri