Lazio – Cagliari 3:1 (kon.) | AC Milán – Fiorentina 0:1 (kon.) | Empoli – Sampdoria 2:4 (kon.)
Janov – Atalanta BC 3:1 (kon.) | Neapol – Spal 1:0 (kon.) | Sassuolo – Turín 1:1 (kon.)
Udinese – Frosinone 1:1 (kon.) | Chievo – Inter 1:1 (kon.) | Parma – Bologna 0:0 (kon.)
Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Chievo Verona
1:1 (0:1)
Inter Milán
Sobota 22.12.2018, 18:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto dramatického utkání je to vše. Děkujeme za pozornost. (20:08:23)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:10.
     
    Je dobojováno! Chievo dnes ukázalo velké fotbalové srdce a po nepovedeném konci prvního poločasu sympaticky vzdorovalo favorizovanému Interu, který si po změně stran vypracoval jen jednu větší šanci. I tak to vypadalo, že si Milánští závěr zápasu zkušeně pohlídají. Opak však byl pravdou, když brzy čtyřicetiletý kapitán Verony Sergio Pellissier přeloboval Handanoviče a zařídil svému týmu překvapivý bod za remízu 1:1. Pro Chievo je to už šestá remíza za sebou a bez jediného vítězství stále ztrácí na záchranu devět bodů. Inter naopak vyhrál jediné z posledních šesti soutěžních zápasů a jeho ztráta na druhou Neapol narostla už na osm bodů.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Chvíli to trvalo, ale nakonec jsme se přeci jen dozvěděli, že se penalta kopat nebude. Verona podle všeho vyválčí cenný bod!
     
    90+4
    Vecino pouštěl Vrsaljkovo vhazování do pokutového území, kde šel Valero velmi ochotně k zemi v souboji s Barbou. Na zisk pokutového kopu to nestačilo, nicméně hlavní sudí se raději poradí s kolegou u videa.
     
    90+3
    Pro Inter je to velká rána, ze které se musí rychle oklepat. Na odpověď má dispozici zhruba dvě minuty.
    90+1. Sergio PELLISSIER - 1:1
     
    90+1
    Chievo právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, domácí na začátku nastaveného času vyrovnávají na 1:1! Marcelo Brozović naprosto zazdil rozehrávku rohového kopu a teď toho musí obrovsky litovat. Verona se díky tomu dostala k míči a usadila se na útočné polovině, kde Mariusz Stępiński hlavou prodloužil vysoký nákop na SERGIA PELLISSIERA. Ten se jednoduše dostal za obranu a velezkušeně přeloboval Handanoviče!
     
    90
    Vrasljko měl za cíl získat rohový kop a to se mu také podařilo, když napálil Barbu. Inter může šetřit další vteřinky u branky soupeře.
     
    89
    Federico Barba poslal k zemi Martíneze, kterého za žádnou cenu nechtěl nechat rozběhnout. Místo závěrečného tlaku Verony je k vidění poklidný závěr zápasu.
     
    88
    Icardi dostal únikovou přihrávku o chloupek později, než potřeboval. Míč dostihl až u koncové čáry ve chvíli, kdy mu byl máván ofsajd.
     
    87
    Žádné drama se nekoná. Sergio Pellissier v pozičním souboji stáhl k zemi Vrsaljka a Handanovič rozhodně nebude chvátat s rozehrávkou.
     
    86
    Icardi byl čistě odstaven od balónu. Stępiński posílal dlouhou diagonálu na pravou stranu, kde Perišić hlavou zahrál na rohový kop.
     
    85
    Përparim Hetemaj u středového kruhu jednoznačně fauloval Lautara Martíneze a nemálo tím zariskoval, protože už má na kontě jednu žlutou kartu.
     
    84
    Velké nedorozumění mezi Perišićem a D´Ambrosiem. Nepřesný pas putoval za koncovou čáru a Stefano Sorrentino okamžitě rozehrává.
     
    83
    Od dvou slepených šancí domácího kapitána Sergia Pellissiera nemusela obrana milánského favorita řešit žádné větší problémy. Inter aktuálně bezpečně kombinuje ve středu hřiště.
     
    82
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází João Mário, přichází Borja Valero.
     
    82
    Milan Škriniar svým dlouhým nákopem hledal Martíneze, kterého zakřižoval Rossettini a zakopl míč do autu. Před vhazováním se bude naposledy střídat.

    Michal Břuchanský

    Branky: 90+1. Pellissier (Stępiński) – 39. Perišić (D'Ambrosio)

    Karty:   30. Kiyine (CHV), 41. P. Hetemaj (CHV), 61. N. Rigoni (CHV) – 53. Mário (INM), 59. Brozović (INM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:10.
    Chievo Verona: Sorrentino – Depaoli, Rossettini, Bani, Barba – P. Hetemaj, N. Rigoni, Kiyine (46. Jaroszyński) – Pellissier (C), Giaccherini (77. Birsa), Meggiorini (61. Stępiński).
    Náhradníci: Caprile, Šemper – Birsa, Burruchaga, Cesar, Djordjević, Jaroszyński, Léris, Obi, Stępiński, Tanasijević, Tomović.

    Inter Milán: Handanovič – Vrsaljko, de Vrij, Škriniar, D'Ambrosio – Mário (82. Valero), Brozović, Nainggolan (67. Vecino) – Politano (75. Lautaro Martínez), Icardi (C), Perišić.
    Náhradníci: D. Padelli – Valero, Candreva, Dalbert, Gagliardini, Baldé, Lautaro Martínez, Ranocchia, Vecino.

    Rozhodčí: Pasqua – Posado, Galetto
    bahis siteleri