Real Betis – Eibar 1:1 (kon.) | Atlético – Espanyol 1:0 (kon.) | Barcelona – Celta Vigo 2:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Valladolid 1:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:0 (2:0)
Celta de Vigo
Sobota 22.12.2018, 18:30 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:15. (20:25:16)
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Barcelony, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Také ve druhém poločase jsme sledovali územní převahu Katalánců, kteří si vytvořili další velice slibné šance. Celta nezůstala pozadu, svému soupeři byla velice vyrovnaným protivníkem, avšak útočná snaha neskončila ani jednou vstřelenou brankou. Do zápasu nastoupila také slovenská dvojice Mazáň – Lobotka, přičemž prvně jmenovaný odehrál celý zápas, Lobotka nastoupil na hřiště v průběhu druhého poločasu. Katalánci tak pokračují ve velmi dobré formě z posledních zápasů, naopak Celta po třech zápasech pocítila hořkost porážky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    K balónu se pochopitelně postavil Messi, který to zkoušel přímo na bránu. Rána argentinského forvarda nakonec skončila kousek vedle vzdálenější šibenice.
     
    90+1
    Alba se pokoušel po levém křídle dostat přes Malla, který mu ale rychlostně konkuroval. Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl Araujo, následovat bude přímý kop pro Barcelonu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. V posledních minutách jsou aktivnější hráči Barcelona, třetí branka je ale v nedohlednu.
     
    87
    Barcelona se dostávala do otevřené obrany soupeře, jenomže Suárez celou akci zazdil. Jeho polovysoká přihrávka trefila hned prvního z protihráčů.
     
    86
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Carles Aleñá.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. Barcelona si stále střeží dvoubrankové manko, navíc se hostujícímu celku krátí čas na vyrovnání.
     
    84
    Velice pohotovým zakončením to zkoušel Méndez, který si navedl míč na levou nohu, načež mířil k bližší tyči, kam se ter Stegen včas přesunul.
     
    83
    Další zakončení pro Slováka Mazáně. Ten se napřáhl za pokutovým územím, slabý střelecký pokus ale dokázal pokrýt připravený brankář ter Stegen.
     
    82
    Albova přihrávka na Messiho byla příliš čitelná, naopak se do protiútoku dostala Celta, avšak Sisto místo přihrávky pod sebe narazil na obranu soupeře.
     
    81
    Hodně rychle z branky musel vystartovat Blanco, který byl nakonec u míče včas. Jenomže Barcelona si po chvilce vybojovala standardku z hranice šestnáctky.
     
    80
    Do kombinace se zapojil také Lobotka, který ihned oslovil střídajícího Sista. Přihrávka do šestnáctky našla Jozabeda, jehož ránu srazil další z protihráčů.
     
    79
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Mazáň, který měl na střelu dostatek času. Jeho ránu nakonec srazil na rohový kop Piqué. Právě rohový kop přinesl pro Celtu největší šanci v celém zápase, prodloužení míče totiž směřovalo na zadní tyč, kde jeden z hostů nedokázal dotlačit balón do sítě.
     
    78
    Mallo hrudí sklepl do tandemu na Méndeze, který mu ihned vracel. To nebylo dobré řešení, neboť zpětnou přihrávku dokázal vystihnout Lenglet.
     
    77
    Před malým momentem musel být ošetřován hostující Costas, který po chvilce odkulhal za postranní čáru, kde se opět hlásí zpět do hry.
     
    76
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Pione Sisto.

    David Suchý

    Branky: 10. O. Dembèlé, 45. Messi (Alba)

    Karty:   45. Aspas (CVG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:15.
    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets (86. Aleñá), Arturo Vidal (62. Arthur) – Messi (C), L. Suárez, O. Dembèlé (68. Coutinho).
    Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Brandáriz, Coutinho, Miranda, Denis Suárez, Arthur.

    Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Costas, Mazáň – Méndez, Yokuşlu (46. Lobotka), Jozabed, Boufal (76. Sisto) – Aspas (52. Beltrán), Gómez.
    Náhradníci: S. Álvarez – Beltrán, Hjulsager, Cabral, Lobotka, Sisto, K. Vázquez.

    Rozhodčí: Prieto – Martínez, Villate
    bahis siteleri