Košice – Detva 2:0 (kon.) | Žilina – Miskolc 5:3 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:3 (kon.)
Nitra – Nové Zámky 3:4 (po pr.) | MAC Budapešť – Poprad 1:3 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Středa 26.12.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:37 Eduard Šimun (NZM) - 3:4
     
    61:37
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, se dvěma body odcházejí domů hosté! Po individuální akci se o to postaral EDUARD Šimuni který sám přešel do pásma po levé straně, dostal se až na vnitřní hranici kruhu a puk pohodlně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Miroslav Zaťko.
    59:42 Judd Blackwater (NIT) - 3:3
     
    59:42
    Nitra právě vstřelila branku!
    Nitra 18 sekund před sirénou využívá power a vyrovnává na 3: 3! Puk od zadního mantinelu zpoza branky nahodil Majdan a skvěle našel Judd Blackwater, který bleskově prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Juraj Majdan, Róbert Lantos.
    47:07 Tomáš Pospíšil (NZM) - 2:3
     
    47:07
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Po několika sekundách se hosté vracejí zpět do vedení! Stalo se tak po obrovské tloušťce Morrisona, který chtěl přihrávat předních svou branku, ale našel pouze TOMÁŠE POSPÍŠILA ten si už Šimbocha vychutnal. Bez asistence.
    46:58 Samuel Buček (NIT) - 2:2
     
    46:58
    Nitra právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! Velkou zásluhu má na tom Bortňák, který s pukem prošel podél mantinelu až za branku, zpoza které výtečně přihrál na hokejku SAMUELA Buček, který pouze efektně nasměroval puk přímo k levé tyči. Asistence: Dalibor Bortňák.
    30:26 Michal Novák (NZM) - 1:2
     
    30:26
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Hosté poprvé vedou! MICHAL NOVÁK od modré čáry propálil vše co stálo před ním a posílá svůj tým poprvé do vedení! Asistence: Tomáš Pospíšil.
    25:51 Mathieu Henderson (NZM) - 1:1
     
    25:51
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Tomáš Pospíšil vystřelil v oslabení na branku Nitry a následně se k puku dostal MATHIEU HENDERSON, jenž vyrovnává stav utkání! Asistence: Tomáš Pospíšil.
    20:24 Juraj Majdan (NIT) - 1:0
     
    20:24
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Autorem branky je JURAJ MAJDAN, který se dostal k vyraženému puku před brankou a bekhendem vstřelil branku. Asistence: Graeme McCormack a Róbert Lantoši.

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 21. Majdan (McCormack, Lantoši), 47. BUČEK (Bortňák), 60. BLACKWATER (Majdan, Lantos) – 26. HENDERSON (Pospíšil), 31. NOVÁK (Pospíšil), 48. POSPÍŠIL, 62. Šimuni (Zaťko)


    HK Nitra: Foltán (Šimboch) – McCormack, Mezei, Morrison, Rais, Versteeg, Pupák, Pätoprstý, Korím – Blackwater, Slovák, Lantoši – Majdan, Kerbashian, Scheidl – Hrušík, Bortňák, Buček – Minárik, Šiška, Čaládi
    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Hain, Hatala – Rogoň, Hruška, Štrauch – H. Ručkay, Zbořil, J. Jurík – Bajtek, Šimun, Nejezchleb – Henderson, Fábry, Pospíšil

    Rozhodčí: Štefik, Jonák – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri