Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Miskolc – Detva 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – MAC Budapešť 2:3 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
HK Detva
Pátek 04.01.2019, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítězná domácí série týmu DVTK Jegesmedvék je minulostí. Papírového favorita zápasu dokázali zaskočit hráči Detvy, kteří ne jeho ledě urvali výhru2:1. Rozhodující moment se zrodil v 46. minutě, když po vyhraném vhazování přesně zamířil Maroš Surový. V poslední minutě se domácí ještě odhodlali ke hře bez brankáře, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Detva si tak upevnila v tabulce 9. příčku, ale na svého dnešního soupeře nadále ztrácí deset bodů. Já vám děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:54:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Hokejisté hostujícího klubu zblokovali pár střel soupeře, ale do větší šancí je nepustili. Osmnáct sekund před koncem třetí třetiny přikryl puk Zalivin, čímž umožnil Glenu Hanlonovi vybrat si time-out.
     
    59:22
    Magosi zavezl puk do útočného pásma. Momentálně se sice hra odehrává v blízkosti mantinelů, ale Glen Hanlon i tak posílá na led šestého bruslaře! Podaří se domácím ještě vyrovnat?
     
    57:23
    Mohlo být rozhodnuto! Po dalším selhání v rozehrávce dostal puk na úroveň brankoviště Gašpar, zblízka ale Vayu nedokázal překonat.
     
    56:42
    Čas velmi rychle utíká, zejména domácím hokejistům. Ti si neumí vytvořit potřebný tlak, ze kterého by mohl pramenit vyrovnávající gól.
     
    54:50
    Domácí hokejisté se snažili prosadit i individuálně, ale brankář Zalivin nadále čeká na úspěšný zákrok během soupeřovy početní převahy.
     
    53:32
    Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Hodgson – 2 min., napadení).
     
    52:39
    Hosté dostali puk do středního pásma, a tak mohou jít střídat. V závěru duelu by měli mít přece jen více sil, protože domácí nastoupili jen se třemi formacemi.
     
    50:41
    Obrovský závar před bránou Detvy! Nejdříve po střele Kulmaly dorážel slovinský útočník Pance, ale Zalivin skvěle zasáhl betonem. Následně neprotlačil puk do sítě ani Crawford.
     
    49:36
    Puk skončil na ochranné síti za hostující brankou. Vhazovat se tak budepo pravé ruce Zalivina.
     
    47:43
    Dobrá akce Jegesmedvéku! Přesnou přihrávku do pravého kruhu pro vhazování dostal Loiseau a pořádně vyprášil Zalivinovy betony.
     
    46:00
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Detva otáčí vývoj skóre! Po vyhraném vhazování Valenta vystřelil švihem MAROŠ SUROVÝ. Vay tak rychlý pokus neočekával a pustil ho za sebe. Asistence: Peter Valent.
     
    44:23
    Maďarský tým Jegesmedvék propadl ve středním pásmu a málem za to pykal! Po levé straně se Loiseau dostal do třetiny soupeře, přihrávku těsně před bránu dostal Magos, ale domácího kapitána vychytal Zalivin.
     
    43:35
    Hraje se sice velmi dlouho bez přerušení, ale myslím si, že snad třikrát se po nepřesných přihrávkách mohlo pískat i zakázané uvolnění.
     
    41:49
    Množství nepřesností na obou stranách.
     
    41:05
    Domácí chybovali v rozehrávce. Se štěstím se puk odrazil na hokejku Hodgsona a ten z prostoru mezi kruhy trestuhodně přestřelil!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 24. Somogyi (Milam, Ritó) – 37. Chovan (Tibenský), 46. Surový (Valent)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorjan) – Vojtkó, Crawford, T. Slovák, Szirányi, Milam, Göz – Kulmala, Miskolczi, Panće – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Ritó
    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Betker, Mar. Chovan, Hraško, Sládok, Gachulinec, F. Fekiač, Jendroľ, M. Šimon – Mat. Chovan, Murček, Ščurko – Žilka, V. Fekiač, Hodgson – Král, Gašpar, Tibenský – P. Valent, M. Surový

    Rozhodčí: Kalina, Štefik – Bogdaň, Chudada
    bahis siteleri