Vladivostok – Jokerit 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 5:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:5 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.)
Riga – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:4 (3:3, 1:1, 1:0)
HK Soči
Úterý 15.01.2019, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:03:11)
     
    Je dobojováno! Skóre dnes bylo jako na houpačce, vždyť hosté hned třikrát vedli. Nakonec však všechny body putují na domácí stranu, o vítězství Novosibirsku totiž rozhodl v poslední třetině Ignatovič. Zápas dnes nabídl skvělou podívanou, devět branek a několik dalších příležitostí na obou stranách. Do utkání se zapojil také slovenský hokejista Martin Bakoš, který vstřelil jeden gól, na ledě strávil 16:30 min.

    Střely na branku: 22-38
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Z levé strany pálil Milovzorov, Šikin puk nadvakrát ukryl ve své moci! O vítězi je rozhodnuto, vhazovat se bude v útočném pásmu Novosibirsku
     
    59:28
    Celek ze Soči se sice s kotoučem dostal do středního pásma, ovšem Šikin zůstal v bráně, na srovnání skóre to zatím nevypadá.
     
    58:46
    Domácí celek drží kotouč v útočné třetině a kombinuje. Hosté to budou mít nesmírně těžké, mnoho času jim už nezbývá.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Chomickij – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:35
    Po levé straně se probíjel hostující Bočarov! Ten to zkoušel na bližší tyčku, tu si Taylor pohlídal a kotouč vyrazil do bezpečí!
     
    57:09
    Před malou chvílí se rozeběhly závěrečné tři minuty třetí části, domácí teď chytře drží kotouč v útočném pásmu, čas hraje v jejich prospěch.
     
    56:23
    Archipovovi teď chyběla podpora jeho spoluhráčů, hostující hráč přišel o kotouč, následně už neměl mnoho sil a zamířil na střídačku.
     
    55:50
    Domácí se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění. Kouč Novosibirsku nic neponechal náhodě a vyžádal si čas na poradu.
     
    55:13
    Stoprocentní příležitost pro Soči! K odraženému puku se na pravé straně dostal Jokipakka, jenže ten z bezprostřední blízkosti nedokázal skórovat, skvěle se přesunul Taylor, který zasáhl lapačkou!
     
    54:50
    Celek ze Soči teď dlouho drží svého protivníka v jeho obranné třetině, Šaškov nedokázal vyhodit, už zase kombinují hokejisté v bílých dresech.
     
    54:04
    Na tahu jsou hosté, kteří se dostali do útočné třetiny. Nyní však sledujeme boj o kotouč u mantinelu, rozhodčí stále nepřerušuje hru.
     
    53:27
    A zase Šarov! Ten dostal spoustu prostoru na levé straně, jeho následná rána směřovala na vzdálenější tyčku. Nechybělo mnoho!
     
    52:57
    Dobrá práce Šarova v útočné třetině. Domácí hráč přihrával na modrou čáru, s následnou střelou si poradil Šikin, který následně holí vypíchl puk před Michajlovem.
     
    52:09
    Michajlov opět vyzkoušel pozornost Šikina. Ten měl v tuto chvíli odkrytý výhled a kotouč bez větších problémů udržel ve výstroji.
     
    51:48
    Další domácí útočnou akci zastavuje čárový rozhodčí, který píská ofsajd. Je tady druhá reklamní přestávka ve třetí třetině.
    51:12 Maxim IGNATOVIČ - 5:4
     
    51:12
    Sibir právě vstřelil branku!
    Na modré čáře zůstal volný obránce MAXIM IGNATOVIČ, který spíše nahazoval před branku. Kotouč nakonec skončil mezi betony hostujícího brankáře, který vůbec nic neviděl! Asistence: Gilbert Brulé.
     
    50:52
    Na ledě je znovu první útočná trojice domácích, Brulé nahodil bekhendem do pásma soupeře a spolu s Peltolou se vydali za pukem.
     
    50:03
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka třetí části, tempo hry výrazně opadlo, oba celky moc dobře ví, že rozhodnout může každá chyba.
     
    49:25
    Hosté pouze posunuli kotouč do třetiny soupeře, u puku je Naumov, který nikam nepospíchá a čeká, až jeho spoluhráči vystřídají.
     
    48:49
    Vzrušení bylo zbytečné! Šaškov se sice dostával do slušné střelecké pozice, ovšem všemu předcházel hvizd, pískán byl ofsajd.
     
    47:55
    Nahození Collinse tečoval jeden z domácích beků do ochranné sítě, vhazovat se bude za malou chvíli po levé ruce Taylora.
     
    47:09
    Domácí se nyní nastěhovali do pásma soupeře a kombinují, příznivci Novosibirsku hlasitě skandují a přejí si branku.
     
    46:16
    Několik nepřesností na obou stranách, brankář Taylor poté přerušil hru. Je tady první reklamní přestávka ve třetí části.
     
    45:44
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje, kotouč skončil na střídačce domácího celku, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    45:02
    Skvěle to udělal Akmaldinov, ten se dostal mezi kruhy a chystal se do zakončení. V tom se ozval hvizd rozhodčího, který pískal postavení Tomilina v brankovišti!
     
    44:08
    První útočná trojice hostů je opravdu nebezpečná. Nejprve to zkoušel Rosén, o malou chvíli později i O'Dell, Taylor znovu pozorný.
     
    43:16
    O'Dell se neunáhlil a přihrával na modrou čáru, odkud pálil Pajgin. S jeho pokusem si poradil Taylor, který udržel puk ve výstroji!
     
    42:37
    Domácí celek do třetí třetiny vstoupil aktivněji, na ledě je znovu první útočná trojice Novosibirsku, u kotouče Prince, který se snaží něco vymyslet.
     
    41:49
    Chybná rozehrávka hostujícího týmu, ve slušné střelecké pozici se ocitl Šaškov, ovšem jeho následnému zakončení scházela přesnost!
     
    41:04
    Michajlov teď proti přesile soupeře neměl šanci na úspěch, domácí hráč se navíc podle čárového nacházel v postavení mimo hru.
     
    40:22
    V bruslařském souboji uspěl Klimontov, pískalo se tedy zakázané uvolnění, hra se stěhuje před brankáře Šikina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 15:15.
     
    Střely na bránu ve druhé třetině: 7-16
     
    Hosté měli ve druhé dvacetiminutovce navrch, byli aktivnějším a nebezpečnějším týmem, po zásluze se hned v úvodu dostali do vedení. Poté si vypracovali několik dalších příležitostí, ovšem ty nedokázali využít a Novosibirsk toho v závěru trestal! Vše je před závěrečnou třetinou otevřené!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Po levé straně to zkoušel Točickij, ovšem ten neuspěl, výborný obranný zákrok totiž předvedl Ignatovič, závěr druhé části se blíží.
    38:53 Jukka PELTOLA - 4:4
     
    38:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do přečíslení. Ke kotouči se dostal Brulé, s jeho následnou střelou si poradil Šikin, který puk vyrazil pouze na hůl JUKKY PELTOLY! Kapitán Novosibirsku následně trefil prázdnou bránu a srovnal! Asistence: Gilbert Brulé.
     
    38:33
    Vyloučení v týmu HK Soči (Stanislav Bočarov – 2+10 min., zásah do hlavy nebo krku).
     
    38:03
    Rozběhly se závěrečné dvě minuty druhé třetiny, Savčenko hledal dlouhou přihrávkou Michajlova, ten na kotouč nedosáhl.
     
    37:15
    Skrytá střela obránce Jokipakky od modré čáry, Taylor toho moc neviděl. Nadvakrát však dokázal podržet kotouč a přerušil hru.
     
    36:38
    Výbornou práci odvedl Prince, který podržel kotouč, následně našel Peltola. Domácí kapitán se nedokázal prodrat do zakončení!
     
    36:03
    Kotouč se dostal do hlediště. Brulé se pořádně zlobil na rozhodčí, dožadoval se přesilové hry. Ti zůstali klidní, podle všeho to bylo s tečí.
     
    35:40
    Po delší době musel být na pozoru také Šikin, kterého vystrašil dnes velmi aktivní Michajlov. Ten ale minul hostující branku!
     
    34:58
    Domácí brankář Taylor teď zdvihl ruku, aby upozornil rozhodčí na to, že jeho branka je posunuta, hlavní sudí poté přerušil hru.
     
    34:04
    Dobrá práce Šarova v útočné třetině, domácí hráč získal kotouč, poté však dělal kličku, při které podklouzl a přišel o puk.
     
    33:20
    Obrovský tlak je u konce, domácí hráči mohou po čtyřech minutách zamířit na střídačku! Přihrávka Mosaljova byla zblokovaná a kotouč skončil v ochranné síti, je tady další reklamní pauza.
     
    32:17
    Neskutečné, domácí se už tři minuty nedostali z vlastního pásma a pouze stojí na bruslích, hosté opět střídali, na ledě je už O'Dell.
     
    31:01
    Už zhruba minutu a půl se hraje před Taylorem! Soči stihlo kompletně vystřídat, hráči Novosibirsku už nemají mnoho sil.
     
    30:27
    Vypadalo to, že hosté hrají v šesti. Hra i nadále pokračuje, hokejisté v bílých dresech i nadále drží svého protivníka v jeho obranné třetině.
     
    29:49
    Loginov podklouzl a domácí přišli o kotouč. Hosté to poté překombinovali, Taylor si vzápětí pohlídal svou bližší tyčku!
     
    29:20
    Domácí kapitán Peltola pálil z levého kruhu. Střela mířila pouze doprostřed branky, Šikin bez větších problémů přerušil hru.
     
    28:29
    Snadný zákrok Taylora po střele Mosaljova. Domácí brankář poté už raději nerozehrával, je tady úvodní reklamní přestávka ve druhé třetině.
     
    27:54
    Na ledě je Jakovlev, který se probíjel po levé straně. Hostující zadáci však jeho úmysl přečetli, vzápětí mu sebrali kotouč.
     
    27:07
    Hodně aktivní Michajlov teď z bezprostřední blízkosti trefil pouze Šikina! Hosté se poté osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    26:34
    Domácí příznivci se hodně zlobí, Michajlov byl podle nich faulován. Hlavní rozhodčí byl jiného názoru, hra i nadále pokračuje.
     
    25:43
    I nadále se hraje ve vysokém tempu na obou stranách! O'Dell zakončoval do horní části branky, Taylor vyrazil do ochranné sítě.
     
    25:04
    Před Šikina se natlačil Šaškov. Ten se dožadoval odpískání faulu, následně posunul branku, vylučovat se ale nebude!
    24:46 Martin BAKOŠ - 3:4
     
    24:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Do samostatného úniku se dostal Collins, ovšem puk mu utekl a hostující hráč zakončoval z těžkého úhlu. Taylor kotouč vyrazil betonem před sebe, kde se k dorážce dostal MARTIN BAKOŠ. Ten bez větších problémů trefil prázdnou branku! Asistence: Sean Collins.
     
    24:14
    Naumov puk chytře posunul na Michajlova, který svou rychlou vyzkoušel pozornost Šikina. Hostující gólman teď drží kotouč ve výstroji!
     
    23:18
    Zatím se hraje jen před brankářem Šikinem. Skrytá střela Princeho mířila těsně nad branku, v ochozech to jenom zašumělo!
     
    22:33
    Individuálně to zkoušel Loginov. Dva hráče obešel, třetího už nikoliv. Domácí hokejisté však i nadále zůstávají v útočné třetině.
     
    22:01
    Další střelu směrem na Šikina vyslal Romancev! Ani on nemířil přesně, domácí hokejista se o pár vteřin později ocitl v ofsajdu.
     
    21:19
    Domácí celek do druhé dvacetiminutovky vstoupil aktivněji, Michajlov si kotouč navedl na střed, poté vystřelil těsně vedle branky!
     
    20:41
    Milovzorov se ke kotouči dostal jako první, čárový rozhodčí přerušuje hru a píská zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Šikina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 14:27.
     
    Střely na branku: 8-11
     
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka hry, která rozhodně nenudila! Nabídla parádní hokej, několik obratů a celkově už šest branek, přičemž při odchodu do kabin platí vyrovnané skóre. Soči je nebezpečné především v přesilových hrách, kde si dokáže vytvořit obrovský tlak!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:46 Roman SAVČENKO - 3:3
     
    19:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Neskutečné, opět máme srovnáno! Přihrávku mezi kruhy dostal ROMAN SAVČENKO, jehož bomba směřovala do horní části hostující svatyně, následně se zastavila v síti! Asistence: Gilbert Brulé a Jegor Milovzorov.
    19:20 Jyrki JOKIPAKKA - 2:3
     
    19:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Další obrat je na světě! Na levé straně zůstal úplně volný JYRKI JOKIPAKKA, jehož následná rána skončila v šibenici. Savčenko byl sice na ledě, ovšem do hry už se zapojit nestihl! Asistence: Jurij Alexandrov a Sean Collins.
     
    19:18
    Domácí v plném počtu.
     
    19:00
    Obrovský závar před Taylorem! O dorážku se pokoušel Rosén, rozhodčí dlouho nevěděl, kde je kotouč, následně přerušil hru.
     
    18:03
    Tvrdá rána Bočarova z pravé strany! Taylor měl odkrytý výhled, kotouč vyrazil betonem do ochranné sítě, hra je přerušena.
     
    17:51
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Klimontov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Denis Mosaljov – 2 min., hrubost).
     
    17:51
    O'Dell přihrával na modrou čáru, Pajgin se napřáhl ke střele, následně však ještě posouval na levou stranu, domácí to zvládli. Vypadá to, že se bude vylučovat na obou stranách.
     
    17:16
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Roman Savčenko – 2 min., faul kolenem).
     
    16:48
    Výborná individuální práce Princeho v útočné třetině, hosté se osvobodili pouze za cenu dlouhého vyhození, rozhodčí píská icing.
     
    16:24
    Mosaljov teď hledal některého ze svých spoluhráčů. Našel však pouze hokejku hráče v modrém dresu, u puku už zase domácí.
    15:38 Eric O'DELL - 2:2
     
    15:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, přestřelka pokračuje a my začínáme od začátku! Rosén puk poslal před branku přesně na hůl ERICA O'DELLA, který kotouč následně chytře nasměroval za záda Taylora! Asistence: Zijat Pajgin a Robert Rosén.
     
    14:58
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Vladislav Naumov – 2 min., faul kolenem).
     
    14:21
    Kanadský hokejista O'Dell podržel kotouč ve vlastním pásmu a počkal, až jeho spoluhráči vystřídají, hosté už zase spěchají dopředu.
     
    13:30
    I nadále sledujeme hodně ofenzivní hokej, jedna útočná akce střídá tu druhou. Taylor musel za branku, aby mohl rozehrát svým spoluhráčům.
     
    12:50
    Nepřesná rozehrávka domácích hokejistů, kotouč se nakonec dostal přes všechny čáry, vhazovat se bude po levé ruce Taylora.
    12:09 Shane PRINCE - 2:1
     
    12:09
    Sibir právě vstřelil branku!
    Trvalo to čtrnáct vteřin, než domácí dokázali otočit průběh zápasu! Brulé zavezl do útočné třetiny, naznačil střelu, poté přihrával na druhou stranu, kde se do puku opřel SHANE PRINCE. Čisté svědomí teď nemá brankář Šikin, kterému kotouč překvapivě propadl mezi betony! Asistence: Gilbert Brulé a Jukka Peltola.
    11:55 Dmitrij SAJUSTOV - 1:1
     
    11:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Chybu v hostující rozehrávce využil Michajlov, který puk ihned přihrával před branku. DMITRIJ SAJUSTOV poté z bezprostřední blízkosti překonal Šikina a srovnal! Asistence: Nikita Michajlov.
     
    11:24
    Další přerušení hry, Archipov byl v útočném pásmu brzo, čehož si všiml čárový rozhodčí, který odpískal postavení mimo hru.
     
    10:41
    Dlouhé střídání Martina Bakoše! Puk drží brankář Taylor, vhazovat se bude v obranném pásmu Novosibirsku. To ale až po reklamní pauze.
     
    09:59
    Za námi téměř deset minut utkání. Novosibirsk šel do situace dva na dva, Romancev však ke smůle domácích nepřihrával přesně.
     
    09:21
    Na ledě je slovenský hráč Bakoš, který se zapojil do kombinace hostujícího celku. Soči však brzo o kotouč přišlo a musí se rychle vracet.
     
    08:14
    Hodně jsou slyšet domácí příznivci, ovšem stále se hraje před Taylorem, který musí být na pozoru, hosté si kotouč posouvají po mantinelu.
     
    07:16
    Obrázek hry se po úvodní brance úplně změnil. Celek ze Soči je aktivnější, domácí pouze vyhazují do středního pásma a střídají.
     
    06:35
    Hosté se znovu vydali před Taylora. Mosaljov teď místo střely ještě přihrával na druhou stranu, což se ukázalo jako špatné řešení.
    05:44 Dmitrij ARCHIPOV - 0:1
     
    05:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování se k puku dostal Akmaldinov, ovšem jeho střela skončila na prvním bránícím hráči. Kotouč se odrazil na hůl DMITRIJE ARCHIPOVA, který překonal domácího brankáře a otevřel skóre tohoto utkání! Asistence: Nikita Točickij a Alexandr Akmaldinov.
     
    05:38
    První úspěšný zákrok Taylora v tomto zápase, poté mela, do které se zapojil především Tomilin. Vylučovat se ale nebude.
     
    05:25
    Na levé straně zůstal úplně volný Milovzorov. Ten si to dlouho chystal na střelu, kotouč mu poté sebral Rachimullin.
     
    05:16
    Hosté v plném počtu.
     
    04:10
    Polovina přesilové hry je téměř za námi, v oslabení zahrozil O'Dell. Kanadský hokejista byl proti přesile bez šance!
     
    03:16
    Vyloučení v týmu HK Soči (Damir Rachimullin – 2 min., podrážení).
     
    02:17
    Kazakov obkroužil branku a z pravé strany zakončoval. Jeho rána pouze proletěla těsně vedle tyče, domácí mají i naedále navrch.
     
    01:23
    Novosibirsk do tohoto utkání vstoupil aktivněji, na ledě je druhá útočná formace domácích, hosté pouze nahodili do středního pásma.
     
    00:20
    Stoprocentní příležitost pro domácí celek! Šikinovi vypadl puk přesně na hůl Princeho, na kterého zívala prázdná branka. Na poslední chvíli do jeho střely vložil hůl obránce soupeře!
     
    00:11
    Obrovská chyba brankáře Šikina, který přišel za brankou u puk. Toho se zmocnil Peltola, ovšem domácí hráč nenašel žádného ze svých spoluhráčů!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemná utkání

    Oba celky na sebe letos už jednou narazily, tým ze Soči na domácí půdě zvítězil 5:3. Jak dopadne druhá vzájemná bitva dvou týmů? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    HK Soči

    Hosté jsou na tom o něco lépe, mají 51 bodů, v tabulce Západní konference jim patří sedmá příčka. Jejich forma není také úplně nejlepší, vždyť z posledních šesti duelů zvítězili pouze v jediném případě! Zajímavostí je, že všechny tři poslední venkovní zápasy Soči skončily remízou, následně porážkou tohoto celku! Na hostující straně najdeme slovenského hráče Martina Bakoše.

    Nejproduktivnější hráči:
    Robert Rosén – 37 bodů (12+25)
    Eric O'Dell – 33 bodů (18+15)
     
    HK Sibir Novosibirsk

    Domácí tým se momentálně nachází na desáté příčce Východní konference, na svém kontě má 38 bodů. Domácí hokejisté v minulém duelu ukončili šňůru čtyř porážek v řadě, když na svém ledě poměrně překvapivě porazili Ufu. Novosibirsk dostal už 143 branek, má jednu z nejhorších obran v celé soutěži!

    Nejproduktivnější hráči:
    Nikita Michajlov – 18 bodů (11+7)
    Alexander Šarov – 18 bodů (9+9)
     
    Pěkné odpoledne přeji všem hokejovým fanouškům. Kontinentální hokejová liga má v úterý na programu hned jedenáct zápasů. HK Sibir Novosibirsk v jednom z nich narazí na HK Soči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 12. Sajustov (Michajlov), 13. Prince (Brulé, J. Peltola), 20. Savčenko (Brulé, Milovzorov), 39. J. Peltola (Brulé), 52. Ignatovič (Brulé) – 6. Archipov (Točickij, Akmaldinov), 16. O'Dell (Pajgin, R. Rosén), 20. Jokipakka (J. Alexandrov, Collins), 25. Bakoš (Collins)


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Klimontov, Loginov (A), Ilja Morozov, Ignatovič, D. Lukin, Savčenko, Naumov – J. Peltola (C), Brulé, Prince – Milovzorov, Sajustov (A), Michajlov – Šarov, Romancev, Kazakov – Šaškov, Pešechonov, Pervušin – A. Jakovlev.
    HK Soči: Šikin – J. Alexandrov, Jokipakka, Pajgin, K. Vorobjov, Rykov, Chomickij, D. Alexandrov – Bočarov, R. Rosén, O'Dell (C) – Mosaljov (A), Collins (A), Bakoš – Archipov, Akmaldinov, Točickij – Tomilin, Žilin, Šmeljov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Bukin, Sidorenko – Golovjov, Savenkov
    bahis siteleri