Vladivostok – Jokerit 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 5:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:5 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.)
Riga – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:4 (3:3, 1:1, 1:0)
HK Soči
Úterý 15.01.2019, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Chomickij – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:13
    Stoprocentní příležitost pro Soči! K odraženému puku se na pravé straně dostal Jokipakka, jenže ten z bezprostřední blízkosti nedokázal skórovat, skvěle se přesunul Taylor, který zasáhl lapačkou!
    51:12 Maxim IGNATOVIČ - 5:4
     
    51:12
    Sibir právě vstřelil branku!
    Na modré čáře zůstal volný obránce MAXIM IGNATOVIČ, který spíše nahazoval před branku. Kotouč nakonec skončil mezi betony hostujícího brankáře, který vůbec nic neviděl! Asistence: Gilbert Brulé.
    38:53 Jukka PELTOLA - 4:4
     
    38:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do přečíslení. Ke kotouči se dostal Brulé, s jeho následnou střelou si poradil Šikin, který puk vyrazil pouze na hůl JUKKY PELTOLY! Kapitán Novosibirsku následně trefil prázdnou bránu a srovnal! Asistence: Gilbert Brulé.
     
    38:33
    Vyloučení v týmu HK Soči (Stanislav Bočarov – 2+10 min., zásah do hlavy nebo krku).
    24:46 Martin BAKOŠ - 3:4
     
    24:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Do samostatného úniku se dostal Collins, ovšem puk mu utekl a hostující hráč zakončoval z těžkého úhlu. Taylor kotouč vyrazil betonem před sebe, kde se k dorážce dostal MARTIN BAKOŠ. Ten bez větších problémů trefil prázdnou branku! Asistence: Sean Collins.
    19:46 Roman SAVČENKO - 3:3
     
    19:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Neskutečné, opět máme srovnáno! Přihrávku mezi kruhy dostal ROMAN SAVČENKO, jehož bomba směřovala do horní části hostující svatyně, následně se zastavila v síti! Asistence: Gilbert Brulé a Jegor Milovzorov.
    19:20 Jyrki JOKIPAKKA - 2:3
     
    19:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Další obrat je na světě! Na levé straně zůstal úplně volný JYRKI JOKIPAKKA, jehož následná rána skončila v šibenici. Savčenko byl sice na ledě, ovšem do hry už se zapojit nestihl! Asistence: Jurij Alexandrov a Sean Collins.
     
    17:51
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Klimontov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Denis Mosaljov – 2 min., hrubost).
     
    17:16
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Roman Savčenko – 2 min., faul kolenem).
    15:38 Eric O'DELL - 2:2
     
    15:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, přestřelka pokračuje a my začínáme od začátku! Rosén puk poslal před branku přesně na hůl ERICA O'DELLA, který kotouč následně chytře nasměroval za záda Taylora! Asistence: Zijat Pajgin a Robert Rosén.
     
    14:58
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Vladislav Naumov – 2 min., faul kolenem).
    12:09 Shane PRINCE - 2:1
     
    12:09
    Sibir právě vstřelil branku!
    Trvalo to čtrnáct vteřin, než domácí dokázali otočit průběh zápasu! Brulé zavezl do útočné třetiny, naznačil střelu, poté přihrával na druhou stranu, kde se do puku opřel SHANE PRINCE. Čisté svědomí teď nemá brankář Šikin, kterému kotouč překvapivě propadl mezi betony! Asistence: Gilbert Brulé a Jukka Peltola.
    11:55 Dmitrij SAJUSTOV - 1:1
     
    11:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Chybu v hostující rozehrávce využil Michajlov, který puk ihned přihrával před branku. DMITRIJ SAJUSTOV poté z bezprostřední blízkosti překonal Šikina a srovnal! Asistence: Nikita Michajlov.
    05:44 Dmitrij ARCHIPOV - 0:1
     
    05:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování se k puku dostal Akmaldinov, ovšem jeho střela skončila na prvním bránícím hráči. Kotouč se odrazil na hůl DMITRIJE ARCHIPOVA, který překonal domácího brankáře a otevřel skóre tohoto utkání! Asistence: Nikita Točickij a Alexandr Akmaldinov.
     
    03:16
    Vyloučení v týmu HK Soči (Damir Rachimullin – 2 min., podrážení).
     
    00:20
    Stoprocentní příležitost pro domácí celek! Šikinovi vypadl puk přesně na hůl Princeho, na kterého zívala prázdná branka. Na poslední chvíli do jeho střely vložil hůl obránce soupeře!
     
    00:11
    Obrovská chyba brankáře Šikina, který přišel za brankou u puk. Toho se zmocnil Peltola, ovšem domácí hráč nenašel žádného ze svých spoluhráčů!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 12. Sajustov (Michajlov), 13. Prince (Brulé, J. Peltola), 20. Savčenko (Brulé, Milovzorov), 39. J. Peltola (Brulé), 52. Ignatovič (Brulé) – 6. Archipov (Točickij, Akmaldinov), 16. O'Dell (Pajgin, R. Rosén), 20. Jokipakka (J. Alexandrov, Collins), 25. Bakoš (Collins)


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Klimontov, Loginov (A), Ilja Morozov, Ignatovič, D. Lukin, Savčenko, Naumov – J. Peltola (C), Brulé, Prince – Milovzorov, Sajustov (A), Michajlov – Šarov, Romancev, Kazakov – Šaškov, Pešechonov, Pervušin – A. Jakovlev.
    HK Soči: Šikin – J. Alexandrov, Jokipakka, Pajgin, K. Vorobjov, Rykov, Chomickij, D. Alexandrov – Bočarov, R. Rosén, O'Dell (C) – Mosaljov (A), Collins (A), Bakoš – Archipov, Akmaldinov, Točickij – Tomilin, Žilin, Šmeljov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Bukin, Sidorenko – Golovjov, Savenkov
    bahis siteleri