PSG – Guingamp 9:0 (kon.) | Monaco – Štrasburk 1:5 (kon.) | Nîmes – Toulouse 0:1 (kon.)
Remeš – Nice 1:1 (kon.)
konec
AS Monaco
1:5 (1:2)
RC Štrasburk
Sobota 19.01.2019, 20:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Youssouf FOFANA - 1:5
     
    90+4
    Štrasburg právě vstřelil branku!
    Debakl je dokonán. Nuno Da Costa vyslal na zteč YOUSSOUFA FOFANU, kterého obrana Monaca nechala projít až do šestnáctky a střídající středopolař poté přesnou přízemní střelou překonal Benaglia!
    68. Ludovic AJORQUE - 1:4
     
    68
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, LUDOVIC AJORQUE teď zatloukl další hřebíček do monacké rakve! Forvard Štrasburku se zmocnil míče po rohovém kopu soupeře, přesprintoval přes celé hřiště a zakončil přesně k tyči.
    64. Ibrahima SISSOKO - 1:3
     
    64
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Po obrovské chybě Cesca Fàbregase se Monacu bodový zisk ještě více vzdaluje! Španělský veterán ztratil míč na hranici vlastního pokutového území, načež ho Ajorque nabil na střelu volnému IBRAHIMOVI SISSOKOVI a ten z první propálil vše, co mu stálo v cestě.
    22. Radamel FALCAO - 1:2
     
    22
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Třetí šanci v krátkém časovém sledu už domácí proměňují a snižují na rozdíl jediného gólu. Youri Tielemans našel povedenou kolmicí na hranici šestnáctky volného RADAMELA FALCAA a ten z pádu usměrnil balon za Selsova záda.
    17. Adrien THOMASSON - 0:2
     
    17
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, to jsou věci! Nákop Youssoufa Fofany z pravé strany si v závaru uvnitř pokutového území našel ADRIEN THOMASSON a hlavou usměrnil míč k tyči.
    12. Ludovic AJORQUE - 0:1
     
    12
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    V jednoduchosti je krása. Kenny Lala z pravé strany posadil milimetrově přesný centr na hlavu LUDOVICE AJORQUEHO, který usměrnil míč nechytatelně do Benagliova protipohybu. Hosté se ze své první šance dostávají do vedení!

    Vojtěch Balon

    Branky: 22. Falcao (Tielemans) – 12. Ajorque (Lala), 17. Thomasson (Fofana), 64. Sissoko (Ajorque), 68. Ajorque (Sissoko), 90+4. Fofana (Da Costa)

    Karty:   8. Glik (ASM), 37. Badiashile (ASM), 72. Fàbregas (ASM), 77. Falcao (ASM) – 29. Martin (SSG), 36. S. Mitrović (SSG)   7. Naldo (ASM) – 69. S. Mitrović (SSG)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 13:9.
    AS Monaco: Benaglio – Glik, Naldo, Badiashile – Henrichs (55. Sidibé), Tielemans, Fàbregas, Ballo-Touré – Rony Lopes, Golovin (66. Moussa Sylla) – Falcao (C).
    Náhradníci: Badiashile – Jemerson, Aït Bennasser, Sidibé, Serrano, Pelé, Moussa Sylla.

    RC Štrasburk: Sels – L. Koné, S. Mitrović (C), P. Martinez – Lala, Martin (81. Liénard), Sissoko, Fofana, Caci – Ajorque (78. Da Costa), Thomasson (73. Carole).
    Náhradníci: Kamara – Liénard, Mothiba, Gonçalves, Zohi, Da Costa, Carole.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni
    bahis siteleri