Real Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Huesca – Atlético 0:3 (kon.) | Celta Vigo – Valencia 1:2 (kon.)
konec
SD Huesca
0:3 (0:1)
Atlético Madrid
Sobota 19.01.2019, 18:30 • Estadio El Alcoraz (Huesca) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:13. (20:22:01)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Atlético si připisuje tři body za vítězství 3:0 na trávníku poslední Huescy!

    Nepříliš pohledný úvod zápasu rychle utnul nůžkami do tyče Jorge Pulido. Následně měl stoprocentní šanci také Cucho, ale jeho samostatný únik dokázal pokrýt Oblak. Na druhé straně pádil na Santamaríu Thomas Lemar, ale ani on míč do sítě nedostal. Jediným střelcem první půle je tak Lucas Hernández, který dokázal zakončit souhru Griezmanna s Kokem. Po změně stran přidal parádní ránu po Griezmannově přetaženém centru Santiago Arias. Domácí neměli co nabídnout a tak se prosadil i Koke, který proměnil odražený balon od tyče v třetí zásah.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ani v nastaveném čase se domácím nedaří překonat obranu Atlética. Prudkou přihrávku sice srazil Gimenéz, ale Oblak měl spoustu práce, když se balon dorazil hned několikrát v pokutovém území.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Joaquín Muñoz Benavides.
     
    90
    Nadějná akce domácího celku. Z levé strany centroval do nebezpečného prostoru před Oblakem Pulido. Jako poslední se ale dostal k obrannému zákroku Godín.
     
    89
    Po dlouhém nákopu slovinského brankáře ve službách Atlética se dostal k míči pouze Thomas Partey. Hosté se ještě pokusili o rychlý výpad, ale Griezmannovi utekl míč za koncovou lajnu.
     
    88
    Herrera byl faulován na hranici pokutového území madridského celku. Jan Oblak si nechal postavit pouze dvoučlennou zeď, přímá střela Gallara se ale do branky neměla šanci vejít.
     
    87
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Javier Montero.
     
    86
    Před nabíhajícím Gallarem stačil bez potíží zpracovat dlouhou přihrávku Godín. Zkušený stoper Atlética ještě dokázal rozehrát do útoku, ale Carpintero zakončoval do boční sítě.
     
    85
    Jan Oblak poslal míč hluboko na polovinu soupeře. Následně kličkoval před vápnem Partey, ale o balon ho připravil skvěle postavený Insua.
     
    84
    Yangel Herrera si dělal prostor na pravém kraji, ale pomohl si odstrčením soupeře a to neuniklo hlavnímu rozhodčímu. Další faul na útočné polovině ze strany Huescy.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Atlético s přehledem hlídá vedení a jde si pro tři důležité body do tabulky španělské soutěže.
     
    82
    Také Atlético si vybojovalo rohový kop. Po centru Thomase Lemara skákal po balonu Griezmanna, ale hlavičkovat nedokázal a následně je mu pískána hra rukou.
     
    81
    Luis Ávila zařádil pro domácí další rozehrávku od rohového praporku. Před Oblakem bylo velké množství hráčů, ale nikdo se k hlavičce neprotlačil.
     
    80
    Další rohový kop domácího týmu skončil pouze nepřesnou hlavičkou Pulida z přední tyče. Jan Oblak tak znovu nemusel zasahovat.
     
    79
    Hosté jsou spokojeni s tříbrankovým náskokem a do útoku se již příliš nepouštějí a nechávají aktivitu na domácích fotbalistech.
     
    77
    Herrera připravil místo prudkou přihrávkou Gallarovi, ale ten měl ihned na zádech připraveného Hernándeze. Huesca ale bude pokračovat rohovým kopem.
     
    76
    Jorge Pulido nebyl daleko od nadějného zisku na pravé straně. Při souboji s Lemarem si ale pomohl lehkým faulem a ten hlavnímu rozhodčímu neunikl.
     
    75
    Domácí celek pokračuje v držení balonu, ale k brance Jana Oblaka se ne a ne prodrat. Gallego se nedokázal dostat před stoperskou dvojici.
     
    73
    Huesca se pokouší alespoň snížit tříbrankové manko. Na levém kraji ale neuspěl proti Ariasovi Pulido. Hlavní rozhodčí ale píská faul a domácí budou pokračovat v tlaku.
     
    72
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Koke, přichází Víctor Carpintero.
    72. KOKE - 0:3
     
    72
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético pojišťuje tři body z dnešního utkání. Hernándezův centr sice nejprve hlavičkoval Griezmann jen do břevna, ale míč se odrazil přesně proti noze KOKEMU a ten se již zakončením z blízkosti nemýlil.
     
    71
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Damián Musto, přichází Yangel Herrera.
     
    70
    Po krátkém ošetření hostujícího kapitána se může pokračovat ve hře. Atlético se po delší době přesunulo s balonem na útočnou polovinu.
     
    68
    Po dlouhém výkopu Rodriho bojoval o balon Godín, který následně schytal pořádně tvrdý zásah od Gallega. Ten je potrestán žlutou kartou.
     
    67
    Gallego chtěl najít rozběhnutého Gallara, ale míč skončil jen u kopaček Godína. Hosté se ale balonu pouze zbavili a nechávají hráč znovu Huescu.
     
    65
    Álex Gallar zůstal ležet v pokutovém území, ale pískán faul právě domácím hráčům a tak se musí rychle zvedat. Atlético ale počkalo s rozehrávkou.
     
    64
    Žlutou kartu vidí po faulu ve středu pole také Ángel Correa. Domácím se daří držet balon a to se rozhodně nelíbí hostujícím favoritům.
     
    63
    Gimenéz zcela zbytečně došlápl na kopačku sedícího soupeře a dostává po zásluze od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    62
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Cucho, přichází Álex Gallar.
     
    62
    Huesca to myslí se zdramatizováním zápasu vážně. Nyní se pokoušel centrovat do vápna Miramón, míč musel odravacet na rohový kop až Arias.
     
    61
    Po více než hodině hry vede Atlético Madrid na trávníku Huescy o dva góly. V posledních minutách se ale madridský celek museí spíše bránit.
     
    60
    Druhý rohový kop už zakončení přinesl. Hlavičkou do středu branky zamířil Gallego. Oblak byl ale na svém místě připraven a balon sebral do náruče.
     
    59
    Moisés Gómez nakonec pálil zpoza pokutového území, zkoušel obstřelit hráče před sebou, ale Gimenéz tečoval míč vedle pravé tyče.
     
    58
    Godín musel odklidit míč jen za cenu rohového kopu. Huesca se přesunula před Jana Oblaka, ale k zakončení nedošlo. Skvěle se prezentoval v obraně Arias.
     
    57
    Atlético je při chuti. Nyní si po narážečce s Parteym naběhl pro přihrávku Koke, ale jeho zpětný pokus už spoluhráče nenašel.
     
    55
    Další šanci měl na noze Griezmann. Z velkého úhlu ale domácího brankáře nepřekonal. Atlético ještě zůstalo u balonu, ale ani Parteyho průnik není úspěšný.
     
    55
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Christian Rivera Hernández, přichází Luis Ezequiel Ávila.
    54. Santiago ARIAS - 0:2
     
    54
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético přidává druhý zásah! Přihrávka na Griezmanna šla téměř do ofsajdu, ale následně kapitán Atlética naservíroval parádní přihrávku přes celé vápno na SANTIAGA ARIASE, který zvládl náročný kop do protipohybu brankáře domácího celku.
     
    53
    Huesca se pokoušela přejít středem trávníku přes zhuštěný prostor, ale před Godína s Gimenézem neměla šanci.
     
    52
    Domácí uklidňují hru na útočném území. Gómez spolupracoval s Mustem, následně se ale dostal k míči pouze hostující Partey, který okamžitě hledal Correu.
    50. Santamaría vychytal náběh Correy
     
    50
    Santamaría drží Huescu ve hře o bodový zisk. Ángel Correa prošel do pokutového území, ale prudkou střelou domácího brankáře nepřekonal.
     
    49
    Atlético pokračuje v aktivní hře směrem dopředu i ve druhém poločase. Arias byl v souboji pozdě, ale skluzem dokázal sestřelit Hernándeze. Nakonec se ale faul nepíská.
     
    48
    Od Parteyho putoval míč na levou stranu, kde byl připraven střelec zatím jediného gólu. Hernández však přišel o balon kvůli zásahu Pulida.
     
    47
    Také domácí se poprvé ve druhém poločase dostali na útočnou polovinu. Před Gallegem však stačil včas zasáhnout Godín, kterému ještě pomohl Gimenéz.
     
    46
    Druhý poločas rozehráli ze středového kruhu hostující fotbalisté. Arias spolupracoval na pravém kraji s Kokem, následný centr do šestnáctky ale sebral do rukavic Santamaría.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:31.
     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Spokojeněji odcházejí do šaten hostující fotbalisté, ti totiž vedou o jeden zásah.

    Nepříliš pohledný úvod zápasu rychle utnul nůžkami do tyče Jorge Pulido. Následně měl stoprocentní šanci také Cucho, ale jeho samostatný únik dokázal pokrýt Oblak. Na druhé straně pádil na Santamaríu Thomas Lemar, ale ani on míč do sítě nedostal. Jediným střelcem první půle je tak Lucas Hernández, který dokázal zakončit souhru Griezmanna s Kokem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nadějnou akci domácího celku zastavil ještě v zárodku Thomas Partey ve středu pole. Huesca se ještě pokusila o rychlou rozehrávku, ale to už obrana Atlética byla zformována.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Ángel Correa vyvezl míč ke středové čáře, ale poté nepřihrál na Griezmanna přesně. Domácí se ale už před koncem prvního poločasu netlačí do útoku.
     
    44
    Minutu před pauzou se musel činit Jan Oblak. Gallego byl v nebezpečném postavení ve vápně, ale hlavičku netrefil ideálně a s vysokým balonem si poradil slovinský brankář.
     
    43
    Oblakův dlouhý nákop skončil jen u domácích fotbalisté. Atlético se musí v závěru prvního poločasu bránit na vlastní polovině. Akci domácích ale stačil přerušit Koke.
     
    42
    Santamaría poslal rychle míč opět na útočnou polovinu. Poslední minuty patří domácího celku, to nyní potvrdil Ferreiro, který však po průniku do vápna fauloval Parteyho.
     
    40
    První poločas míří ke svému závěru. Partey pořádně přitvrdil, Musta poslal okamžitě k zemi, ale domácí standardní situaci nedokázali proměnit v zakončení.
     
    39
    Pohledná souhra domácích hráčů je zakončena nepovedenými nůžkami Moisése Gómeze. Balon prosvištěl nad horní tyčkou na tribunu za brankou Jana Oblaka.
     
    38
    Correa musel pouze odkopnout z vlastního vápna. Tlak domácího celku pokračoval přihrávkou Musta podél postranní lajny, ale na skvělém místě byl postaven Arias.
     
    37
    Diego Godín poslal k zemi Cucha. Domácí tak měli k dispozici rozehrávku volného přímého kopu z nebezpečné pozice. Gallego se ale k balonu a následné hlavičce neprotlačil.
     
    36
    Tentokrát se Koke předvedl pouze faulem. Po rychlé rozehrávce Huescy se musel zapojit do bránění také Thomas Partey, který sestřelil Gómeze. Zápas ale bude pokračovat bez žlutého trestu.
     
    34
    Také domácí zahrozili. Po prudkém pasu do pokutového území hlavičkoval bez výskoku Gallego. Balon však zamířil jen do rukavic Jana Oblaka.
    32. Lucas HERNÁNDEZ - 0:1
     
    32
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético se přece jen dostává do vedení! Po parádní Griezmannově přihrávce za obranu posílal míč skrz pokutové území Koke. Na zadní tyči zavíral celou situaci LUCAS HERNÁNDEZ, který z blízkosti snadno dopravil balon do sítě. Připravený zakončovat byl také Thomas Lemar, ale na francouzského záložníka se už nedostalo.
     
    31
    Koke vracel míč na hranici pokutového území, kde byl osamocený Rodri. Střela z první ale záložníkovi hostujícího celku nesedla na kopačku a míč odletěl na tribunu.
     
    30
    První půlhodina hry úvodní zásah nepřinesla. Atlético je sice více u balonu, ale velkou příležitost mělo pouze jednu a tu Lemar poslal jen do nohy domácího brankáře.
     
    29
    Od Jana Oblaka putoval balon ke středové čáře. Correa musel znovu do souboje, ale nyní se od něj dorazil míč za postranní lajnu. V kombinaci tak mohou pokračovat domácí fotbalisté.
     
    28
    Tentokrát zůstal po souboji na trávníku Pulido. Ángel Correa byl až příliš agresivní, ale Pulido se po přerušení hry zvedá a bude pokračovat ve hře.
     
    27
    Hned tři hráči stáli u balonu na místě přestupku. Nakonec se odhodlal ke střele Antoine Griezmann! Míč zamířil přes obrannou zeď, ale pouze vedle brankové konstrukce.
     
    26
    Etxeita přidržen u hranice pokutového území Griezmanna a kromě nabídnutého volného přímého kopu dostává také první žlutou kartu dnešního zápasu.
     
    25
    Od Godína putoval míč na levou stranu, kde dokázal vybojovat autové vhazování Koke. Atlético pokračuje v držení balonu na útočné polovině.
     
    24
    Atlético ztratilo míč ve středu pole, do útoku se tak mohl pustit Miramón. Jeho průnik po pravém kraji ale končí pouze odpískaným faulem.
     
    22
    Santamaría schytal střelu do oblasti obličeje a hra musí být přerušena. Po krátkém ošetření bude zápas pokračovat.
    21. Lemarova šanci úvodní brankou neskončila
     
    21
    Ani Thomas Lemar v samostatném úniku neuspěl! Po Griezmannově přihrávce vyplaval za obranou Lemar, dlouho čekal se zakončením a nakonec napálil jen Santamaríu!
     
    20
    I po dvaceti minutách je stav zápasu bezbrankový. Arisova pobídka do pokutového území skončila jen na hlavě bránícího Pulida. U balonu ale zůstávají hosté.
     
    19
    Po ubráněném rohovém kopu se hnal do útoku Correa. Nakonec zvolil jen technickou střelu k přední tyči, kde byl připraven Santamaría.
    18. Jan Oblak uchránil Atlético od první inkasované branky
     
    18
    Obrovská šance Huescy! Cucho se po přistrčení Gallega hnal sám na Oblaka. Kličkou na pravou stranu si chtěl udělat prostor ke střele, to se mu sice povedlo, ale Oblak ještě tečoval míč mimo tři tyče.
     
    18
    Santiago Arias měl na pravé straně spoustu prostoru, ale raději si to namířil k ose trávníku, kde už neměl šanci přihrát přesně.
     
    17
    Roberto Santamaría dokázal dlouhým výhozem najít Musta. Ten si skvěle zpracoval míč do běhu, ale poté už nepřidal přesnou přihrávku na Gallega.
     
    15
    Ferreirovi utekl balon k hostujícím obráncům. Od Godína tak putoval míč do středu k Parteymu, ale také hráči s pětkou na zádech uskočilo zpracování.
     
    14
    Tempo zápasu se začíná postupem zvyšovat. Cucho si poradil na levém kraji s obráncem, následně proskotačil až do vápna, ale v něm mu pod nohy vletěl ve skluzu Godín.
    13. Pulido trefil nůžkami jen tyč
     
    13
    Také domácí se po dlouhé době připomněli v útoku. Zničehonic vystřihl parádní nůžky Jorge Pulido a míč musela zastavit až pravé tyč. Jan Oblak nestačil reagovat.
     
    12
    Correa čekal na ofsajdové hranici na přihrávce Parteyho. Ta sice přišla a byla přesná, ale útočník Atlética byl v metrového ofsajdu a musel míč odevzdat.
     
    11
    Atlético je i nadále natlačeno před pokutovým územím domácího celku. Lemarova přihrávka měla najít Griezmanna, ale místo toho se stačil vrátit a zasáhnout Miramón.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Hosté jsou sice více u balonu, ale až do zakončení se ne a ne dostat.
     
    9
    Na levé straně byl faulován Thomas Lemar. Hosté se udrželi u balonu v blízkosti vápna soupeře, ale Rodriho přihrávka oslovila jen obsazeného Griezmanna.
     
    8
    Na oblouček Parteyho si nabíhal za obranu Griezmann. Následně francouzský útočník ještě hledal Correu, ale ve vápně zasáhl za domácí pouze Etxeita.
     
    7
    Gómez měl na pravém kraji solidní rychlost, dostal se před Hernándeze, ale přetaženým centrem už Cucha nenašel. Balon končí bez doteku hráčů za brankovou lajnou.
     
    6
    Pulido srazil míč na rohový kop. Atlético se natlačilo do pokutového území, ale před Santamaríou stačil odhlavičkovat balon do bezpečí Insua.
     
    5
    Na pravé straně čekal na pobídku od Kokeho Correa. Také Lemar se následně zapojil do útočného snažení Atlética, ale obrana domácích je stažena až ve vápně.
     
    4
    Po dlouhém nákopu prodlužoval míč Hernández, před Mustem si ale dostal k balonu Gimenéz, který byl ještě navíc následně faulován. Atlético rozehrává z vlastního vápna.
     
    3
    Godín odkopl míč z hranice vlastního vápna. Hosté se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi. Naopak Gómez s Cuchem pokračuje v kombinaci.
     
    2
    Po faulu ve středu pole rozehrávali domácí z klidové pozice. Mustova přihrávka však nebyla z nejpřesnějších. Hráči Atlética ale vycestovali s míčem opět mimo hru.
     
    1
    Do prvního poločasu vstoupila rozehrávkou domácí Huesca. Po několika přihrávkách se ale k balonu dostávají hostující fotbalisté. Od Kokeho ale putoval míč za postranní lajnu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas dvacátého kola nejvyšší španělské soutěže tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    SD Huesca: R. Santamaría – Miramón, Insua, Etxeita, Pulido – Moisés Gómez, Rivera Hernández, Musto, Ferreiro – Cucho, Gallego.
    Náhradníci: Jovanović – Aguilera, Camacho, Gallar, Akapo, Ávila, Y. Herrera.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Lucas Hernández – Koke, Partey, Rodri, Lemar – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – Juanfran, Garcés, Montero, Moya, Muñoz Benavides, Carpintero.

    Rozhodčí: Cuadra – López, Matías.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemný zápas z letošní sezony

    25.09. 2018 Atl. Madrid – Huesca 3:0
     
    Atlético Madrid

    Atlético patří k absolutní evropské špičce a to potvrdilo i v loňské sezoně. Svěřenci Diega Simeoneho skončili v domácí ligové soutěži na druhé místě za suverénní Barcelonou, překonali tak i městského rivala Real. Po třetím místě v základní skupině Ligy mistrů bylo Atlético nuceno jít do playoff "pouze" v Evropské lize. Tam ale tým okolo Antoina Griezmanna došel až na vrchol, když ve finálovém utkání jasně přejel 3:0 francouzské Marseille.

    V přípravě se madridský celek zúčastnil International Champions Cupu. Proti Arsenalu rozhodovaly ve prospěch španělského celku až pokutový kopy. Následně Atlético muselo skousnout porážku 2:3 od PSG a na závěr miniturnaje se neprosadilo proti Interu a zápas prohrálo 0:1.

    Novou sezonu Atlético odstartovalo ziskem trofeje. V evropském superpoháru přehrálo 4:2 po prodloužení Real Madrid, když se hned dvakrát prosadil Diego Costa. V Primera Division drží madridský celek na druhé pozici jen s pětibodovou ztrátou na vedoucí Barcelonu. Před vánoční přestávkou si Atlético přivezlo tři body z Espanyolu, když se o jedinou branku postaral z pokutového kopu Antoine Griezmann. Důležitý bod si svěřenci Diega Simeoneho odvezli z trávníku Sevilly, proti týmu Tomáše Vaclíka srovnal ještě v prvním poločase na konečných 1:1 Griezmann. Před týdnem zařídil francouzský mistr světa tři body proměněnou penaltou proti Levante.
     
    SD Huesca

    Huesca v loňské sezoně bojovala ve druhé nejvyšší španělské soutěži. Ve dvaačtyřiceti zápasech prohrála pouze devětkrát, dvakrát navíc až v samém závěru ročníku, kdy už bylo o postupu mezi elitu rozhodnuto. Titul ve druhé lize nakonec šel o bod před Huescou k Vallecanu.

    V LaLize se ale Huesce vůbec nedaří, po devatenácti odehraných kolech je jasně na poslední pozici! Hned v prvním zápase sice porazil nováček soutěže 2:1 Eibar, na další tříbodové utkání si ale Huesca musela počkat až do roku 2019. Po krátké vánoční přestávce totiž porazila na domácím trávníku 2:1 Betis, kterému do té doby patřily příčky zajišťující evropské poháry. S udržením nejvyšší soutěže to bude mít Huesca přetěžké, již nyní ztrácí na první nesestupovou pozici deset bodů!
     
    Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěže LaLiga pokračuje již dvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Huescy, která před domácím publikem přivítá slavné Atlético Madrid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vít Schück

    Branky: 32. Lucas Hernández (Koke), 54. Arias (Griezmann), 72. Koke

    Karty:   26. Etxeita (HSC), 63. Musto (HSC), 68. Gallego (HSC) – 63. J. Giménez (ATM), 64. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:13.
    SD Huesca: R. Santamaría – Miramón, Insua, Etxeita (C), Pulido – Moisés Gómez, Rivera Hernández (55. Ávila), Musto (71. Y. Herrera), Ferreiro – Cucho (62. Gallar), Gallego.
    Náhradníci: Jovanović – Aguilera, Camacho, Gallar, Akapo, Ávila, Y. Herrera.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín (C), Lucas Hernández (87. Montero) – Koke (72. Carpintero), Partey, Rodri, Lemar (90+1. Muñoz Benavides) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – Juanfran, Garcés, Montero, Moya, Muñoz Benavides, Carpintero.

    Rozhodčí: Cuadra – López, Matías
    bahis siteleri