Třinec – Zlínsko 5:0 (kon.) | Ostrava B – Vítkovice 0:0 (kon.) | Jihlava – Vyškov 6:3 (kon.)
Kroměříž – Slovácko 1:4 (kon.) | Dukla Praha – Chrudim 4:1 (kon.) | Teplice – Varnsdorf 5:1 (kon.)
Trenčín – Opava 1:0 (kon.) | Sokolov – Příbram 1:4 (kon.) | Hr. Králové – Vltavín 6:1 (kon.)
Třinec – Hlučín 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Karviná – Puszcza 0:0 (kon.)
Olomouc – Ružomberok 1:1 (kon.) | Zlín – Nitra 5:0 (kon.) | Trenčín – Inter Bratislava 5:1 (kon.)
Slavia – Ústí n. L. 8:0 (kon.) | Amstetten – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Táborsko – Štěchovice 0:0 (zruš.)
Karabach – Bohemians 1905 3:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
5:1 (2:0)
FK Inter Bratislava
sk Sobota 19.01.2019, 13:12 • Mestský štadión Trenčín • Přípravný zápas
     
    Druhý polčas bol bohatší na góly. Trenčín počas celého zápasu všetko kontroloval a nedal súperovi žiadnu šancu na lepší výsledok. Domáci teda úspešne zvládli aj dnešné druhé prípravné stretnutie, keď zdolali Inter Bratislava 5:1!

    To je teda z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte peknú sobotu! (15:01:42)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Čoskoro je tu záverečný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý nám ukončí toto prípravné stretnutie.
     
    88
    Trenčín dal gól!

    Druhého presného zásahu sa dnes dočkal ešte aj MILAN CORRYN! Domáci futbalista si prebral prihrávku, rozhodol sa pre individuálnu akciu a tú zakončil presne umiestnenou strelou k tyčke – 5:1!
     
    87
    Takže žiadna dráma už z toho nebude, domáci zvíťazia aj v druhom dnešnom prípravnom stretnutí.
     
    86
    Trenčín dal gól!

    Krátko pred koncom zápasu tu máme ešte zmenu skóre! Trenčín zahrával rohový kop, Corrynov center od rohovej zástavky úspešne doputoval na hlavu CHUKWUEMEKA UMEHA a ten zvyšuje na 4:1!
     
    85
    Hostia to ešte skúšajú smerom dopredu, ale znova to celé kazia nepresnými prihrávkami.
     
    83
    Boli sme svedkami rozohrávky nakrátko, ktorá priniesla len jeden zblokovaný strelecký pokus. Trenčín pokračuje v kombinácii na polovici súpera.
     
    82
    Domáci sa dokázali presunúť až na hranicu pokutového územia, kde sa ich súper previnil nedovoleným zákrokom. Bude z toho teda zaujímavý priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    80
    Do konca druhého polčasu a tak aj tohto stretnutia ostáva približne 10 minút. Zatiaľ to teda vyzerá, že Trenčín zvíťazí aj v druhom dnešnom prípravnom stretnutí.
     
    79
    Tú môže vyvolať druhý gól Interu. Pri lopte je však aj naďalej domáci celok, takže je v nedohľadne.
     
    78
    Trenčín presunul svoju kombináciu na vlastnú polovicu. Pomaly sa blíži záverečná časť tohto prípravného zápasu, dočkáme sa ešte drámy?
     
    77
    Domáci sa snažia reagovať na presný zásah súpera rovnakým spôsobom. Nedarí sa im však výraznejšie sa presadiť na útočnej polovici.
     
    75
    Čisté konto si tak dnes brankár domácich Chudý teda neudrží. Možno ešte tento gól prinesie menšiu zápletku, hostia majú k dispozícii nejaký ten čas, aby ešte skúsili niečo vymyslieť.
     
    74
    FK Inter Bratislava dáva gól!
    Tak predsa len sa hostia dočkali! Inter úspešne zahral tento rohový kop, center od rohovej zástavky doputoval ku TOMÁŠOVI ŠALÁTOVI a ten aj so šťastím dostáva loptu do domácej siete – 3:1!
     
    73
    Sledovali sme center na vzdialenejšiu žrď hosťujúcej brány, ale tam si Sleegers pomohol útočným faulom. Domáci futbalista má dnes zrejme zálusk na hattrick.
     
    72
    Ten nám však nič zaujímavého neponúkol, lopta sa presúva na kopačky hosťujúceho celku. Inter by určite rád dosiahol v tomto stretnutí aspoň čestný zásah.
     
    71
    To na druhej strane bol útočný výpad domácich lepší a Trenčín získava po zrazenej prihrávke rohový kop.
     
    70
    Po dlhej dobe tu však bolo aj niečo zaujímavé. Na druhej strane opäť domáci pokazili útočný výpad vplyvom nepresnej prihrávky.
     
    69
    Kleščík krásne vysunul v pokutovom území do šance Umeha, ale výborne hru čítal brankár Interu, ktorý včas vybehol z brány a znemožnil tak Umehovi lepšie zakončenie, domáci futbalista ju len poslal do jeho rukavíc!
     
    68
    Do kombinácie svojho tímu sa zapája aj brankár Denis Chudý. Ten dnes veľa práce v bráne nemal a má namierené za čistým kontom.
     
    67
    Momentálne je pri lopte domáci celok, ktorý len kombinuje na svojej polovici. Zápas je už zrejme rozhodnutý a tak sa nie je kam ponáhľať.
     
    65
    Inter sa po dlhšej dobre dokázal prepracovať až na útočnú polovicu, ale opäť po nepresnej prihrávke len odovzdal loptu súperovi.
     
    64
    Aj tento hlavičkový pokus Umeha musíme zaradiť do kategórie nepresných. Domáci to teda stále ešte skúšajú a chcú navýšiť svoje vedenie.
     
    63
    Sledovali sme rohový kop domáceho tímu, po ktorom sa do hlavičky oprel Umeh, ale loptu posiela len nad bránu súpera. Brankár Interu sa chystá k výkopu.
     
    62
    Nepresnosti sú tu však teraz na oboch stranách, takže si budeme musieť na ďalšiu zaujímavú akciu počkať. Divákov, ktorí merali cestu na štadión by určite ešte niečo zaujímavé potešilo.
     
    61
    Inter to momentálne skúša hlavne cez rýchle protiútoky, ale vo finálnej fáze je to stále veľmi zlé. Sľubne rozbehnutú útočnú akciu pokazila nepresná prihrávka.
     
    60
    Hodina z tohto prípravného stretnutia je už minulosťou, domáci AS Trenčín vyhráva nad Interom Bratislava rozdielom triedy. Bude sa ešte meniť skóre tohto zápasu?
     
    59
    Brankár Interu teraz čelil pokusu spoza pokutového územia, ale poradil s sním úspešne. Zakrátko sa domáci opäť dostávajú k lopte a pokúšajú sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    58
    Zdá sa tak byť o osude tohto prípravného zápasu rozhodnuté. Snáď však ešte niečo zaujímavé uvidíme, domáci nepoľavujú zo svojej aktivity.
     
    57
    Trenčín dal gól!

    Skóre sa však už teraz meniť bude! JOEY SLEEGERS využil zaváhanie súperovej obrany, následne sa s loptou dostal až pred brankára a pomedzi jeho nohy ju dostáva do siete – 3:0! Je to už druhý gól domáceho futbalistu v tomto zápase.
     
    55
    Zrodil sa rýchly brejk domáceho tímu a veľa nechýbalo, aby sa menilo predbežné skóre! Umeh sa parádne pretlačil cez súperovho obrancu, ale následne tiesnený zakončil z dobrej pozície veľmi zle mimo súperovu bránu.
     
    54
    Ofsajd teraz ukončil útočnú snahu domáceho výberu. Uvidíme, ako si budú počínať hostia v útoku, nástup do druhého polčasu nemali zlý, ale v útočnej fáze dnes veľmi zaostávajú.
     
    53
    Trošku domáci teraz zariskovali pri vlastnom pokutovom území, ale loptu udržali vo svojej moci. Inter sa naďalej nevzdáva a vysoko napáda súperovu rozohrávku.
     
    52
    Hostia sa snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, ale loptu na svoje kopačky získať teraz nedokážu. Trenčín tak pohodlne kontroluje dianie na hracej ploche.
     
    51
    K lopte sa už dostáva Trenčín, ktorý podľa očakávania zvolil postupný prechod na útočnú polovicu. Domáci sa nemajú kam ponáhľať, stále majú dostatočne nahraté.
     
    50
    Tak toto hostia teda poriadne pokazili. Interu sa podaril výborný prechod až do pokutového územia, ale na prihrávku zareagoval výborne domáci obranca a loptu dostáva do bezpečia.
     
    49
    Aktivita hosťujúceho výberu začína narastať, ale ešte sme nič zaujímavého v druhom polčase nevideli. Uvidíme, či sa domáci sústredia len na bránenie náskoku, alebo ho budú chcieť postupne navýšiť.
     
    48
    Inter presunul svoju kombináciu na polovicu súpera, ale nedarí sa mu tam zatiaľ výraznejšie sa presadiť. Domáci bránia veľmi zodpovedne.
     
    47
    Trenčín sa po zisku lopty okamžite presunul na útočnú polovicu, ale tam sa Umeh previnil len faulom a tak je lopta prisúdená súperovi.
     
    46
    Druhý polčas tohto prípravného stretnutia sa už rozbehol, výkop mal Inter. Hosťujúci celok tak čaká náročná úloha, zmazať dvojgólové manko. Podarí sa mu to?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Prvé dejstvo prípravného stretnutia medzi AS Trenčín a FK Inter Bratislava veľa futbalovej krásny neprinieslo, ale k videniu boli dva presné zásahy. O oba sa postarali domáci futbalisti a to konkrétne Corryn a Sleegers z pokutového kopu. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Trenčín dal gól!

    K nariadenej penalte sa postavil za domácich JOEY SLEEGERS a posiela svoj tím presnou realizáciou do vedenia 2:0! Brankár Interu síce smer strely uhádol, ale na loptu nedočiahol.
     
    43
    Bola nariadená penalta pre AS Trenčín!
     
    42
    Nasledoval ešte rohový kop domáceho tímu, ale ten žiadnu podobnú situáciu nepriniesol. Môžme už odratávať záverečné minútky prvého dejstva.
     
    41
    Mohlo byť však teraz Sleegersom navýšené! Domáci futbalista sa rozhodol pre individuálny prienik, ktorý zakončil dobrou strelou spoza šestnástky, ale výbornom zákrokom sa prezentoval brankár Interu Bratislava!
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu. Trenčín si aj naďalej drží svoje tesné vedenie o jeden gól, ktoré až tak výrazne nebolo zatiaľ nijak ohrozené.
     
    39
    Sledovali sme veľmi nevydarený pokus z veľkej vzdialenosti od hosťujúceho tímu. Domáci brankár sa s rozohrávkou od svojej brány nikam neponáhľa.
     
    38
    Prvý polčas sa nesie aj v znamení častých nepresností na oboch stranách. Zápas určite plní účely prípravy, ale pre oko diváka to moc atraktívne nie je.
     
    37
    Ako už bolo spomenuté, pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu. Otázkou teda je, či sa ešte bude meniť skóre pred polčasovou prestávkou.
     
    36
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Skovajsa, prichádza Zubairu.
     
    35
    Nezapršalo však ani teraz. Trenčín bezproblémovo zvládol aj túto situáciu a dostáva loptu do bezpečia.
     
    34
    Opäť budeme svedkami zahrávania priameho kopy, tentokrát to bude na polovici AS Trenčín. Hosťom sa začína čas krátiť, ak chcú ešte vyrovnať v prvom polčase.
     
    33
    Nič zaujímavé sme však nezaregistrovali a hosťom ani nevyšiel rýchly protiútok. Trenčín rozbieha kombináciu na svojej polovici a pokúša sa o postupný prechod smerom dopredu.
     
    32
    Zo strany hosťujúceho celku teraz prišiel nedovolený zákrok a tak domáci získavajú priamy kop na útočnej polovici. Inter sa tak bude musieť brániť pri tejto štandardnej situácii súpera.
     
    31
    Trenčín mal rozbehnutý dobrý útok, ale nedokázal ho dotiahnuť do zdarného konca a lopta končí len u súperovho brankára, ktorý ju rýchlo rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    30
    Po polhodine tak môžme aj naďalej konštatovať, že domáci celok AS Trenčín vyhráva nad Interom Bratislava v prípravnom stretnutí 1:0!
     
    29
    Domáci sa po zisku lopty nikam neponáhľajú, momentálny stav im zatiaľ vyhovuje. Hostia zas majú problémy s prechodom do útoku a tak nie je k videniu nič zaujímavého.
     
    28
    Opäť začína tempo zápasu opadať, je to proste také typické prípravné stretnutie. Uvidíme, či do konca prvého polčasu ešte budeme svedkami niečoho zaujímavého.
     
    27
    Svoj prvý rohový kop zahrával práve teraz aj Inter Bratislava. Center od rohovej zástavky však nebol nijak zaujímavý a lopta skončila len v moci domácej defenzívy.
     
    26
    Tréneri oboch celkov sú na nohách pred striedačkou a stále rozdávajú pokyny svojim zverencom. Prípravné stretnutia sú určené práve k nacvičovaniu nových vecí.
     
    25
    Už dlhšiu dobu drží Inter loptu na svojich kopačkách, ale nevie sa dostať ďalej ako po stred ihriska. Domáci stále húževnato napádajú súpera a jeho rozohrávku.
     
    24
    Hostia presunuli kombináciu na vlastnú polovicu, ale opäť ihneď čelia vysokému napádaniu zo strany súpera. Trenčín by zas naopak rád ešte do prestávky navýšil toto svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    23
    Prechod do útoku Interu v týchto chvíľach nevychádza podľa predstáv. Defenzíva Trenčína tak nemá žiadnu náročnú prácu, ale musí si dávať pozor na každé jedno zaváhanie.
     
    22
    Tá je však ešte v nedohľadne, sme približne v polovici prvého polčasu. Domáci futbalisti vyhrávajú od 15. minúty zásluhou presného zásahu Corryna.
     
    21
    Ani ten však nemôžme zaradiť do kategórie vydarených. Momentálne prebieha veľký boj v strede ihriska o loptu, hlavne hostia chcú ešte stihnúť vyrovnať do polčasovej prestávky.
     
    20
    Lopta sa však rýchlo dostala na kopačky domáceho celku a AS Trenčín podnikol ďalší zo svojich útočných výpadov. Aj teraz nasledoval nedovolený zákrok a tak uvidíme priamy kop na druhej strane ihriska.
     
    19
    Center na bližšiu žrď sa však nevydaril, Van Arnhem dostáva loptu do bezpečia. Hostia sa ešte snažia kombinovať na útočnej polovici.
     
    18
    Hosťujúci futbalista bol teraz veľmi aktívny smerom dopredu a prebojoval sa po pravom kraji až tesne pred pokutové územie. Po nedovolenom zákroku čaká Inter Bratislava priamy kop.
     
    17
    Sledujeme tak obliehanie hosťujúcej šestnástky, defenzíva Interu však úspešne odoláva. Domácim práve toto teraz vyhovuje, dostali sa do vedenia a kontrolujú dianie na hracej ploche.
     
    16
    Tak snáď tento presný zásah prinesie to potrebné oživenie na hracej ploche. V týchto chvíľach Trenčín pokračuje vo svojej aktivite, opäť sa snaží dostať súpera pod tlak.
     
    15
    Trenčín dal gól!

    Máme tu úvodný presný zásah tohto stretnutia! Postarali sa oň domáci futbalisti, keď sme sledovali rýchly útočný výpad v podaní Sleegersa, futbalista AS následne vyslal presný prízemný center až do pokutového územia, k odrazenej lopte sa dostal MILAN CORRYN a posiela svoj tím do vedenia 1:0!
     
    13
    Na malú chvíľu sa tak dianie na hracej ploche muselo prerušiť, aby prebehlo ošetrenie futbalistu Interu Bratislava. Za pomoci lekárov odkráčal za postrannú čiaru a môžme tak pokračovať ďalej.
     
    12
    A tá práve prichádza teraz! Hostia sa úspešne presunuli až do pokutového územia, následne sme boli svedkami nebezpečnej prihrávke pred bránu domácich, ale dobre zasiahla obrana a loptu dostáva do bezpečia! Došlo tam však k zrážke brankára Chudého a jedného z hráčov hostí.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka tohto prípravného stretnutia tak už uplynula, hrá sa zatiaľ bez gólov. V týchto chvíľach sme svedkami vyrovnanej partie, chcelo by to však nejaké oživenie v podobe zaujímavej situácie.
     
    10
    Pomaličky však začína už ožívať aj Inter a defenzíva domácich sa dostáva pod tlak, z čoho pramenia menšie zaváhania. Zatiaľ sme však stále nič vážnejšieho nevideli.
     
    9
    Na druhej strane tu bol však rýchly protiútok Interu Bratislava. Centrovaná lopta narobila obrane AS poriadne problémy, brankár Chudý s ťažkosťami vyboxoal loptu do bezpečia a následne ju obrancovia vyviezli na súperovu polovicu.
     
    8
    Po dlhšej dobe sme sledovali aj útočnú akciu v podaní hosťujúceho celku, ale tá neviedla až k zakončeniu na bránu. Opäť je tak lopta na kopačkách domácich futbalistov.
     
    7
    Následne domáci futbalisti vybojovali priamy kop na útočnej polovici. Sleegers adresoval svoj center Kvocerovi, ale jeho zakončenie z voleja nebolo tak razantné a brankár súpera si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    6
    Jeden z domácich hráčov sa po rohovom kope dostal do zakončenia, ale jeho hlavička smerovala len do stredu brány a tak brankár Interu Bratislava nemal ťažkú prácu.
     
    5
    Rýchly útočný výpad domáceho celku prináša prvý rohový kop tohto stretnutia. Hostia sa tak ešte budú musieť brániť, aktivita postupne narastá na strane AS Trenčín.
     
    4
    Sleegers sa šikovne zbavil obrancu súpera a adresoval do pokutového územia prízemný center. Umeh si síce loptu prebrať dokázal, ale do zakončenia ho už stopér Interu nepustil.
     
    3
    Zatiaľ čakáme na prvú zaujímavejšiu situácia, sledujeme ako sa hra prelieva z jednej strany na druhú, ale k prvému streleckému pokusu sa neodhodlal ešte nik.
     
    2
    Aj naďalej je pri lopte Inter Bratislava, ale domáci futbalisti sa od úvodného výkopy púšťajú do vysokého napádania súperovej rozohrávky. Hrá sa prevažne na polovici hosťujúceho tímu.
     
    1
    Prvý polčas prípravného stretnutia medzi AS Trenčín a FK Inter Bratislava je už v plnom prúde. Výkop patril domácemu celku, ktorý odohrá toto stretnutie v bielych dresoch, hostia nastupujú v žltých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už spoločne s rozhodcami zápasu práve prichádzajú na hraciu plochu. Prvý polčas by sa už teda mal čoskoro začať, prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Začiatok tohto stretnutia sa troška posunie, pretože len nedávno sa skončil prvý prípravný zápas.
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie. Fortunaligový celok AS Trenčín dnes čakajú dva prípravné zápasy pred jarnou časťou Fortuna Ligy. O 11:00 nastúpili domáci futbalisti proti českému súperovi SFC Opava a zrodila sa výhra Trenčínu 1:0. Od 13:00 budeme svedkami konfrontácie dvoch slovenských celkov, keďže Trenčín nastúpi proti druholigistovi FK Inter Bratislava. Papierovým favoritom je teda domáci celok, ale kedže sa jedná o prípravné stretnutie, tak je ťažké niekoho takto favorizovať. Snáď budeme teda svedkami zaujímavého stretnutia.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Trenčín a FK Inter Bratislava. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 13:00.

    Príprava fortunaligových mužstiev na jarnú časť sezóny sa už rozbehla. V sobotu čaká AS Trenčín zápas proti Interu Bratislava, ktorý pôsobí v našej druhej najvyššej futbalovej súťaži. Prvé dnešné prípravné stretnutie odohrá Trenčín o 11:00 proti SFC Opava, to druhé proti Interu Bratislava má naplánovaný začiatok na 13.00.

    AS Trenčín:
    Trenčínu nevyšla zimná časť v lige zrovna najlepšie. Na svojom konte má Trenčín momentálne 18 bodov a tak sa nachádza až na 9. mieste, pričom na prvú šestku stráca šesť bodov a tak Trenčín bude mať čo robiť, aby sa vyhol skupine bojujúcej o záchranu.

    FK Inter Bratislava:
    Bratislavský celok sa netajil vyššími ambíciami, ale momentálne má na svojom konte 22 bodov a nachádza sa tak na desiatom mieste. Inter tak bude musieť bojovať o zotrvanie v tejto súťaži.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 15. Corryn, 44. Sleegers (pen.), 57. Sleegers, 86. Umeh, 88. Corryn – 74. T. Šaláta


    AS Trenčín: D. Chudý – Sleegers, Šulek, Corryn, Kadák, Kvocera, Van Arnhem, Slávik, Skovajsa, Kleščík, Umeh
    Náhradníci: Hrdlička, Zubairu

    FK Inter Bratislava:
    bahis siteleri