Chabarovsk – Barys 2:0 (kon.) | Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
Ufa – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:5 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 2:1 (4:3 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 7:1 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 2:0 (kon.) | Viťaz – Minsk 4:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 20.02.2019, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:56 Dan SEXTON - 3:4
     
    52:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté si bleskově berou své vedení zase zpátky. DAN SEXTON se napřáhl na levém kruhu a ke vzdálenější tyči umístil kotouč – 3:4. Krasikov se už jen ohlížel po kotouči, který se třepotal v jeho síti dnes už počtvrté. Asistence: Maxim Rassejkin.
    52:27 Nikolaj DEMIDOV - 3:3
     
    52:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Potřetí v utkání máme vyrovnáno. Milovzorov střílel z levého kruhu, puk Kovář vyrazil pouze před sebe a NIKOLAJ DEMIDOV ho pak v pohodě dorazil za jeho záda – 3:3. Asistence: Jegor Milovzorov.
    47:52 Alexej VASILEVSKIJ - 2:3
     
    47:52
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist se dlouho držel v pásmu a kombinoval. Poté se však domácí osvobodili, ale z další akce už hosté udeřili. ALEXEJ VASILEVSKIJ dostal nabito na modrou čáru a poté svou svižnou střelou překonal brankáře Krasikova – 2:3. Hosté tak opět strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Georgij Bělousov.
    35:12 Alexandr KUČERJAVENKO - 2:2
     
    35:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Po pěkně sehrané kombinaci Avtomobilistu se začíná znovu od začátku. Sexton bekhendovou přihrávkou na pravou stranu vyzval ALEXANDRA KUČERJAVENKA, který z pravé strany u přední tyče zakončil do zcela odkryté domácí branky – 2:2. Asistence: Dan Sexton.
    27:47 Viktor KOMAROV - 2:1
     
    27:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch a jdou poprvé v utkání do vedení. Ve zmatku před hostující brankou se po několika střelách a odrazech dostal kotouč k pravé tyči Kováře VIKTOR KOMAROV, jenž ho poté dorazil za jeho záda – 2:1. Asistence: Konstantin Klimontov a Alexandr Šarov.
    11:43 Viktor KOMAROV - 1:1
     
    11:43
    Sibir právě vstřelil branku!
    Také domácí tým využívá dvojnásobnou početní výhodu a je vyrovnáno. Po střele Sibiru se kotouč odrazil od Kováře za jeho záda a zůstal před brankovou čárou, odkud ho pak prostrčil do jeho branky VIKTOR KOMAROV – 1:1. Gól ale ještě musel posvětit videorozhodčí, který neshledal nic, čemu by bránilo branku uznat. Asistence: Nikolaj Demidov.
    09:12 Dan SEXTON - 0:1
     
    09:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení a využívají dvojnásobnou přesilovou hru. DAN SEXTON z levé strany napřáhl k tvrdé ráně a z mírného úhlu překonal Krasikova – 0:1. Hosty ještě čeká klasická početní výhoda. Asistence: Ivan Višněvskij a Nigel Dawes.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. V. Komarov (Demidov), 28. V. Komarov (Klimontov, Šarov), 53. Demidov (Milovzorov) – 10. Sexton (I. Višněvskij, Dawes), 36. Kučerjavenko (Sexton), 48. Alexej Vasilevskij (Bělousov), 53. Sexton (Rassejkin)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Demidov, Ilja Morozov, Klimontov, Loginov (A), Piganovič, D. Lukin, Vorobej (C), Savčenko – Milovzorov, Sajustov, Šarov (A) – Prince, Brulé, Michajlov – Šaškov, V. Komarov, Caron – A. Jakovlev, Romancev, Kazakov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – I. Višněvskij, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Ljamin (A), Mamkin, Mišarin, Valitov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, Litovčenko – Denis Kazionov, Kučerjavenko, Bělousov – Chripunov, Gračjov, Obidin – Rassejkin.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Rogačjov – Šišlo, Šadrin

    Diváci: 7 420
    bahis siteleri